- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Demek ki cok sevmek işe yaramiyor..Nişanlısının ne mal ( hiç kusura bakma ) olduğunu öğrenmesi işi kolaylaştırır zamanla atlatır çok kolay olmayacak
Ayrıca arkadaşın öyle kolay yeni hayata başlayamayacak aileler işin içinde çünki erkek tarafı sizin kız diye başlayınca arkadaşının ailesi de kötü olacak
Ne hali varsa görsün
valla cok üzüldüm cocuga
kiza acayip sinirliyim.
Duygularım boyle ne yapabilirim diyorne kadar maymun iştahlı olduk böyle ya ? dur bu cebimde dursun ama şu da iyi tamam artık senle işim bitti ..resmen tablo bunu gösteriyor yazıklar olsun öyle arkadaşa
Demek ki cok sevmek işe yaramiyor..
burdanda bunu gördüm..
başlarım öyle duyguyaDuygularım boyle ne yapabilirim diyor
Ya bana birsey yapmaz onla ilgisi yok daBenden size de tavsiye ne kadar samimisiniz bilmiyorum ama çok sıkı fıkıysanız siz de arada kaynarsınız ve böyle arkadaş olmaz uzak dur en güzeli
Bu cocugu cok üzdü zaten eskiden beri gel git ilişkisi bununla.aksi gibi cocukda anlamiyor sevilmediğini..başlarım öyle duyguyaya tamam insan illa ki biriyle evlenmek zorunda değil olabilir içi ısınmaz kafalar uyuşmaz daha hayırlı biri çıkabilir karşısına ama bu böyle birşey değil ki resmen ihanet ve şu dünyadaki en büyük haksızlık
güzel oynuyorsa kız erkeğin anlamaması normalBu cocugu cok üzdü zaten eskiden beri gel git ilişkisi bununla.aksi gibi cocukda anlamiyor sevilmediğini..
aynen ya..güzel oynuyorsa kız erkeğin anlamaması normalyazık ama ya cidden çok üzüldüm çocuğun haline
Aslinda belli ediyor soguk belligüzel oynuyorsa kız erkeğin anlamaması normalyazık ama ya cidden çok üzüldüm çocuğun haline
Bu cocugu cok üzdü zaten eskiden beri gel git ilişkisi bununla.aksi gibi cocukda anlamiyor sevilmediğini..
Ya bana birsey yapmaz onla ilgisi yok da
bende sogudum açıkçası
iki gundur yapma etme demekten biktim
bide onay bekliyor
ama kaç zamandır böyle konular okuyoruz herkes mi bu halde anlamadım ki bir tek biz kaldık herhalde insanların duygularıyla oynamayanaynen ya..
evlilik kesinlikle olmasın zaten o arkadaşınıza söyleyin insanların hayatlarıyla oynamak kolay değildir öyle hay allahım ya gönder bana saçını başını yolmak istedim resmenAslinda belli ediyor soguk belli
boyle yaptikca cocuk baglandi
bu evlilik olsa bile bu cocuk icin hayirli olmaz bu acik.
Okutucam ...Siz o arkadaşınıza açın burada yazılanları bir okutun lütfen, onay bekliyormuşmuş bide....
vicdan yoksunluğu...ama kaç zamandır böyle konular okuyoruz herkes mi bu halde anlamadım ki bir tek biz kaldık herhalde insanların duygularıyla oynamayan
ama kaç zamandır böyle konular okuyoruz herkes mi bu halde anlamadım ki bir tek biz kaldık herhalde insanların duygularıyla oynamayan
Herkes hak ettigini yasar oda bulurevlilik kesinlikle olmasın zaten o arkadaşınıza söyleyin insanların hayatlarıyla oynamak kolay değildir öyle hay allahım ya gönder bana saçını başını yolmak istedim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?