• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi (Aldatılma)

İlk başlarda hiç bi ilişki böyle olmaz bence sonradan oldu son bi ıkı senedir arkadaşım çok kontrol manyağı çocuk instagramına bi kişi bile eklese onu arayıp bulur Wp giriş çıkış takip eder ve çok fazla zaman geçirirler birlikte sanırım artık ilişki monoton oldu heyecanını kaybetti arkadaşım çocuğa çok düşkün
Sorularimin cevaplarini alamadim keske arkadasiniz kendisi yazsaymis konuyu. Neyse gecmis olsun ayrilik gormuyorum bu iliskinin sonunda. Muhtemelen itaat edilecek bu hanzo pasaya😒

Herkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz

Arkadaşımın 5 senelik bi ilişkisi var ve üç ay önce nişanlandı nişanlısı her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı çok sevdiği için hep affetti çocukta kendini affettirmeye çalıştı..

Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz.. :KK43:
Evlensin arkadaşınız. Hala bu kadar rezilliğe beni seviyor diye kendini kandırdığına göre herşey mübah arkadaşınıza Kendisini döven üstüne başkası ile bir yıldır aldatan adamla hala bir umut bir gelecek düşünebiliyorsa başına gelen herşeyi hak ediyordur. Arkadaşınız gibi kadınlar yüzünden şu toplum kadına karşı şiddette bir adım ileri gidemedi. Adamın daha ne yapması lazım arkadaşınızın aklını başına gelmesi için diyeceğim ama bir öldürmediği kalmış zaten. Adam medeni kanındaki bütün boşanma nedenlerini tek tek yaptığında bile kız arkadaşınız vazgeçmediyse düşmesin adamın yakasından en azından hak etmeyen başka bir kızın canı yanmasın.

Ya siz saglikli dusunemeyn iki arkadassiniz heralde? Sevseydi aldatmazdi tabiki arkadaşın siddeti affetmis kufuru affetmis cocukta bu saf ne yapsam ne etsem affeder nasilsa diye baska birisiyle bir koca sene sevgili olmus yatmis kalmis herseyi yapmis olabilir arkadasin bunlri dusunsun affetmek icin bahane bulmaya calismasin ya ne akilsiz insanlar var

Herkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz

Arkadaşımın 5 senelik bi ilişkisi var ve üç ay önce nişanlandı nişanlısı her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı çok sevdiği için hep affetti çocukta kendini affettirmeye çalıştı..

Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz.. :KK43:
Sevgi meraklısı insanlar kıyafet değiştirir gibi insan değiştirirler de ondan. Sks meraklısı olduğu için ya da temas bağımlısı olduğu için aldatır. Ya da ten uyumu bulamadığı için aldatır. Genelde bunlardan dolayı aldatıyorlar.

Arkadasiniza soyleyin nisanlisina kizmasin cunku onu cok sevdigi icin boyle yapiyor. Simdi baska sevgilisi olmasa o kizcagiza yazik degil mi? her gun sinirini arkadasinizdan cikartacak, kufur edecek, fiziksel siddet uygulayacak. Bence nisanlisi cok dusunceli birisi. Arkadasiniz madem cok sevdigi icin her seferinde affetti yine affeder.

Fiziksel şiddet mi ? Nişanı atmak için aldatılmayı mı bekliyormuş diyeceğim ama buna da üzülüp affetmek için bir adım bekleyecek potansiyel var arkadaşında..
Evlenmeden fragmanı izlemiş, seçim yapmak zor olmamalı :)

Evlensin dayak-aldatma döngüsünü yaşamaya niyetli belli ki hani arkadaşın seviyormuş çünkü

Biliyor çünkü ne yaparsam yapayım beni bırakmayacak bu bununla evlenirim hem düzenim olur hem istediğim her şeyi yaparım modundadır arkadaşının zayıflığını sonuna kadar kullanmak isteyen bi kan emici işte

Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz.. :(
Hakaret, küfür ve şiddeti kabul etmiş aldatilmayi mi kabul edemiyor?

Back
X