• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi (Aldatılma)

Sevseydi hırpalamazdı da dövmezdi de. İlle başka kadın mı olması lazımdı ters giden şeyleri fark etmek için?
Normalleri çok tuhaf. Genelde de inanmıyorlar düzgün, dövmeyen, sövmeyen, aldatmayan, hoyrat davranmayan, kadınına saygı duyarak seven erkeklerin varlığına. Seven erkeğin içi titrer ayol, ne dövmesi ne sövmesi.

Arkadaşın duymak istediği cümleler sıralı tam liste;

“Saçmalama aldatmışsa seni kesin seviyor yoksa ayrılırdı ;) seviyor ki ayrılmak yerine aldatmış”

“Çok aşık yaaa 😍 nişanlanmış sevmese nişanlanır mı 1 yılcık küçük bir kaçamak 🙈 nolcak yaaa sorun etme sakınnn”

“Sakın ayrılma ele güne rezil olursun bırak aldatsın erkek sonuçta nolcak onlar çerez sen karısı olacaksın ;)

Hangisi kullanışlı gelirse alsın arkadaşınız 🥰

Herkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz

Arkadaşımın 5 senelik bi ilişkisi var ve üç ay önce nişanlandı nişanlısı her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı çok sevdiği için hep affetti çocukta kendini affettirmeye çalıştı..

Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz.. :KK43:
Neden neden neden.
Uçkuruna söz geçiremiyor ondan

Kıskançlık aldatma şiddet gibi konular patalojik konular ben uğraşmak dahi istemezdim

Hiç fark etmemiş çünkü hiç fark edeceği şekilde davranışı olmamış telefonu her daim elinde falan nasıl bu kadar fark etttirmemiş bende anlamadım ama sevseydi bir yıldır başkasıyla olmazdı değil mi
Maşallah ilişkilerinde ki her detaya da hakimsiniz. Anonim platformda insan neden arkadaşı adına konu açar ki hiç anlamam. Sürekli arkadaşınıza soruyor musunuz bu yorum geldi ne yazayım diye

Erkeğin bunu neden yaptığı çok mu önemli burada 50 kadın birleşelim erkek bunu neden yapar diye mi düşünelim. Aldatan erkek de var kadın da. İnsanlar yapıyor bunu ilk kez mi gördünüz. Şuan önemli olan onların neden yaptığı değil. Sizin arkadaşınız neden bu adamı engelleyip ayrılmıyor da affetti. Siz de buraya gelip 50 kadına bunu neden yapıyor diye soruyorunuz. Ne halta yapıyorsa yapıyor size ne siz kendinizi kurtarın.

Çünkü o bir erkek..
Sizin elinizdekinin hamuru bozuk.
Çok da şey etmeye gerek yok bence.
Hani şu nedenden yapıyor desek,adamı karşınaza alıp : "Yapma çocuğum,yapma evladım" diyerek tembihleyecek misiniz ?
Ayrıca adam sövüp saydığı halde ayrilmayip yapışan,her yediği b.ku da hoş goren bir arkadaşınız var.
O kabullendikce nişanlısı da yapmaya devam etmiş 🤷
Neden sonuç ilişkisi uzerine kafa patlatmak yerine bağınızı komple koparın bu vatandaştan.

Bir de böyle bir şey yaşayıp neden konu açıyorsunuz ki ben hiç anlamıyorum. Aldatma var şiddet var ve evli bile değilsin. Ayrılacaksın işte başka ne söylenmesini bekliyorsun. Buraya gelip aldatan erkeği elde tutma taktikleri mi arıyorsunuz? ya da kafanı duvara vurup kıvılcım çıkaran nişanlıya karşı kendini savunma yöntemleri falan???

Bu konunun nesi acil Allah aşkına öyle Bi başlık atmışsın ki🙄
Bunun Bi cevabı yok adam şerefsiz. İkisini de sevmiyor sadece arkadaşını evlenmeye daha uygun görmüş. Evlenip aldatmaya devam edecek bu kadar.

Üffff bu arkadaşının kuzeninin didinin didisinin yerine konu açmakta moda oldu .

Hayati boyunca dayak yiyip aldatilmayi kabul ediyorsa evlensin. Yok evlenince duzelir yok cocuk yapinca duzelir yok ikinciyi yapiyim bu sefer duzelir diye diye omrunu harap edecek.

Adamin üstünde 🚩 den yer kalmamis, ama aldatmasi mi sorun. Arkadasin aklini ekmek peynir le mi yedi? Hala nedenini sorguluyor. Adam SEREFSIZ.

Herkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz

Arkadaşımın 5 senelik bi ilişkisi var ve üç ay önce nişanlandı nişanlısı her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı çok sevdiği için hep affetti çocukta kendini affettirmeye çalıştı..

Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz.. :KK43:
Nedeninin hiç mi hiç önemi yok. Bu yolun sonu dev bir pişmanlık. Lütfen arkadaşınıza söyleyin, yol yakınken dönsün, asla evlenmesin. Normal gününde bile mutluluk, huzur vermeyen, saygı duymayan bir insan, üstüne bir de aldatırsa bu işi devam ettirmek yalnızca bile bile lades olur. İstisnası yok. Amasız fakatsız yol versin.

Hayır sadece bir erkek sevmediği kadınla neden nişanlanır hadi seviyorsa neden aldatır

Hadi seviyorsa neden siddet uygular? Tek derdi hala elinde tutmak. Bu herif arkadasin gibi baska birini baska nerden bulsun. Tabi nisanlanir. Cünkü biliyor ne yapsa yapsin gitmeyecek. Perfect punching bag derler

Ya öncelikle ben neden burada insanlar arkadaşı adına konu açıyor anlamıyorum. Buraya üye olmak paralı değil, çok zor değil. Biz burada konuşsak bile karşımızda konunun muhatabı olmayacak. Soru sormak istesek tam anlamıyla cevap alamayacağız. Garip geliyor bana.
Konuya gelirsek, her şeye bir sebep bulmak zorunda mıyız? Adam nişanlısıyla evlenip barklanmak, temizliğini, yemeğini yapacağı, istediği zaman cinsellik yaşayacağı, sinirlendiğinde sövse de, fiziksel ve psikolojik şiddet uygulasa da nasılsa onu bırakmayan birine sahip. Onunla evlenir, aldattığı kadınla da eğlenir. Çünkü sözde adamın (!) kalbi kalp değil ova genişliğinde maşallah. Arkadaşınız o adamla evlenir, boşuna sizi de burada konu açtırarak yormasın. Kendisine şiddeti kabul eden aldatmayı da kabul eder. Şiddete bahane bulan aldatmaya da bahane bulup kendisini kandırır.

Yuh ya daha nişanlıyken bunlara razı gelsin.
Sonra çocuğu doğurur buraya konu açar çocuğum için katlanıyorum. Hamileyim, aldatıldım der. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur .

Arkadaş için konu açmak da bana abes geliyor açıkçası siteye üye olmak o kadar mı zor zahmetli.

Daha nişanlıyken hakaret küfür şiddet varmıs aldatmaylada kuş kondurmuş.Bir şey olmaz devam evlendikten sonra yapar bir de çocuk misss gibi adam dısarda manitalarla gezerken o da çocuguna sarılır onlarla eğleniyor benle evli diye avutur kendini.

Aldatıldıktan sonra neden, niçin? Sormak saçma değil mi?

önce şunu konuşalım; bir canlıya şiddet uygulayan bu vicdansızı defalarca kez affeden arkadaşınız aldatmayı da affetti mi yoksa ayrıldı mı?

Bir erkeğin bunu niçin yaptığının ne önemi var. Ayrılsın derhal.

Biz de suan kk olarak bir kadının bunu niçin sineye cektiğini merak ediyoruz.

Back
X