• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi (Aldatılma)

Hiç fark etmemiş çünkü hiç fark edeceği şekilde davranışı olmamış telefonu her daim elinde falan nasıl bu kadar fark etttirmemiş bende anlamadım ama sevseydi bir yıldır başkasıyla olmazdı değil mi
Sevseydi hırpalamazdı da dövmezdi de. İlle başka kadın mı olması lazımdı ters giden şeyleri fark etmek için?

Gerçekten ne cevap vermemizi bekliyorsunuz? 2+2 kaç eder diye sormak gibi bir şey bu yaptığınız. Adamı haklı çıkartacak cümleler mi arıyorsunuz? "Aldatmayan erkek mi var", "Belki kızla sadece gönül eğlendirmiştir", "Pişman olmuştur bir daha yapmaz" gibi cümleler mi arıyorsunuz?
Hayır sadece bir erkek sevmediği kadınla neden nişanlanır hadi seviyorsa neden aldatır

Herkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz

Arkadaşımın 5 senelik bi ilişkisi var ve üç ay önce nişanlandı nişanlısı her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı çok sevdiği için hep affetti çocukta kendini affettirmeye çalıştı..

Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz.. :KK43:
Kadinin parası vardır durumu vardır vb sebeplerle erkek onunla birliktedir.

Ya da… Of pis şeyler söylemek istemiyorum sapiktir manyaktir cahildir vb onun için aldatıyordur
Aldatmanın bir çok sebebi olabilir hasta ruhludur mesela.
Siddet görmüş gitmemiş kufur edilmiş gitmemiş erkek neden bıraksın ki o kızı istediği gibi hükmediyor demek ki
Sebebi her ne ise lütfen bırakın o adamı yazık olacak geleceğinize

Hayır sadece bir erkek sevmediği kadınla neden nişanlanır hadi seviyorsa neden aldatır
Bir çok sebebi olabilir. Ama buna neden takıldınız dostum fark eder mi aldatan döven küfreden biriyle ne işiniz var.
Sizi tehdit mi ediyor o olmasa olecek misiniz ay deliriyorum ya böyle şeyler okurken kangren eder böyle insanlar sizi ayrılın ya yazık değil mi gençliğinize Allah akıl vermiş sorguluyorsunuz belaya bulaşıyorsunuz ayrılın kurtulub

Kötü bir insan olduğu için, şeref yoksunu olduğu için, haysiyetsiz olduğu için, kişiliksiz olduğu için...Böyle gider daha bu cevaplar. Yani şu saatten sonra cevap bulup ne yapacaksınız. Allah korudu deyip yoluna devam etsin arkadaşınız.

Şiddet hakaret umrunda değil galiba asıl merak ettiğiniz sevseydi aldatırmıydı kısmı.
Sevseydi aldatmazdı evet.
Bütün erkekler ya da kadınlar aşkından da evlenmiyor hoş? Belki arkadaşının maddiyatı iyidir , iyi bir işi vardır , ya da ailesi istiyordur ,ya da 5 yılın sonunda evleniyim de vicdanım rahatlasın diyordur…seçenekler çoğaltılabilir ……

Kadinin parası vardır durumu vardır vb sebeplerle erkek onunla birliktedir.

Ya da… Of pis şeyler söylemek istemiyorum sapiktir manyaktir cahildir vb onun için aldatıyordur
Aldatmanın bir çok sebebi olabilir hasta ruhludur mesela.
Siddet görmüş gitmemiş kufur edilmiş gitmemiş erkek neden bıraksın ki o kızı istediği gibi hükmediyor demek ki
Sebebi her ne ise lütfen bırakın o adamı yazık olacak geleceğinize
Çocuğun durumu çok iyi kızın değil. Yani o yüzden evlenmez

Sizin derdiniz sanırım sevilmedigine inanamiyor. Bu gerçekle yüzleşmek istemiyor. Sevmek dediğimiz olgu çok geniş bir eylem. Herkes herkesi sever. Vaktiyle sevmiş nisan yapmış. Sevgisi bitebilir. İstediğini bulamamış olabilir. Aradığı şeyler arkadaşınizda yokmuş. Yani şöyle düşünün hepimiz Afrika'daki susuzluktan kırılan insanları çok seviyoruz ve üzülüyoruz. Ama onlar için ne yapıyoruz? Hangimiz onlara para yolluyor yada iletişime geçmeye çalışıyor?

Sevgi nedir? Sevilmek nedir? Burda çozume kavuşuyor her şey. Büyükannemin bir lafı var hiç aklımdan çıkmıyor. Kuru kuruya sevgi olmaz kızım der hep.

Dövüyor, sövüyor gitmiyor "arkadaşınız ' aile olarak falanda uygunsa, toplum içinde var olmak için daha iyi bir alternatif bulamaz diye nişanlanmıştır. Karaktersiz oluşu falan ayrı zaten. Ama sizin duymak istediğiniz ne tam olarak?
Nedenini ne yapacaksınız? Adam aldatmış. Burada bitmesi lazım. Ama pardon dayağa doymayan,aldatilmaya da doymaz. Çok aşk. 🤗

Çünkü arkadaşınız evlenilecek kadın. Diğeri gönlünü hoş eder anca. Bu devirde dövüp, sövüp, aldatıp hala yanında olabilecek kadın bulmak kolay mı? Tabi nikahı basar, ne güzel hep elinin altında, ailesini de tatmin eder ama bir yandan ikinci hayatını da yaşar. Nasılsa karıcığı ayrılmaz.

Kizin durumu iyidir
Adam kizi evlenilecek biri olarak goruyordur (nasil olsa her turlu hakarete siddete katlaniyor ayrilmiyor cepte) gonlunu eglendiriyordur digeriyle
evde yemegi utusu yapilsin disarda fink atsin
Bi ton sebep yazilabilir
Ne farkeder ki?
Arkadasiniz sakin "beni seviyor ki ayrilmiyor" diye dusunmesin
Zaten her aldatan mevcut iliskisinden ayrilsaydi aldatma diye birsey olmazdi
Arkadasinin yapacagi tek sey adamin diger iliski yasadigi insana herseyi anlatmak (o kisi ayrilir ayrilmaz kendi tercihi) ihanete ugradigini kendi ailesi dahil nisanlisinin ailesine de soyleyip yuzugu suratina firlatmak
Oturup sever sevmez hesabi yapmasin daha fazla

Ben ona daha evlenmeden aynı evin içine girmeden şiddet varsa evlenince seni hergün döver neden barıştın ayrılmadın dediğimde ben çok üstüne gittim ağır şeyler söyledim vs vs gibi şeyler söylemişti sonradan çok pişman oldu falan dedi ama bilmiyorum

Herkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz

Arkadaşımın 5 senelik bi ilişkisi var ve üç ay önce nişanlandı nişanlısı her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı çok sevdiği için hep affetti çocukta kendini affettirmeye çalıştı..

Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz.. :KK43:
seven erkek dövmez ki yedirip gezdirip alış veriş yapınca döven erkek sevmiş mi oluyor :KK64:

Back
X