- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
- Konu Sahibi deryabseozdemir
sevgilin gelmiş gormus cetesi varmıs bes senelik arkadas bunu diyen ustelik ne alaka nerden gormus cetesi oldugunu niye oldurceklermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilimle yan yana görüşmedik görüntülü falan konuştuk anasını bilirim babasi öldü gecen ay sulalesini biliyorum olay söyle basladi bunun gerizekali arkadasi benden numara istedi vermedim falan bu çocuk demiş ki bu çocuk neden gelmedi neden bunun yasini bekliyor falan ben sevgilimle bulusucaktim babası öldü falan arkadaşlar durumlar karışık ölen ölene suan hayatta gorebileceginiz en sanssiz insan benim ya benim annem babam bile taniyor hani hadi bucçocuk cete bizi neden öldürmek istesin ya madem geldi ben neden gormedim o o kizinonun gözü mü war ne
Yahu herkes nereden biliyor doğru olmadığını?
4 yıldır birbirini görmeden sevgili olduğunu iddia eden 2 kişi var ortada. Ya benim sevgilim 26 yaşında isi gücü yok taa izmirden arkadas toplayip bununla ugrascak
Konu ile ilgili başka bir bilgi de yok. Ne oldu da böyle bir iddia var, adam mafyacılık mı oynuyor, abuk sabuk arkadaşlarını toplayıp kızı rahatsız mı ediyor, nereden biliyorsunuz?
35 kilo mu:)))Sevgilimle yan yana görüşmedik görüntülü falan konuştuk anasını bilirim babasi öldü gecen ay sulalesini biliyorum olay söyle basladi bunun gerizekali arkadasi benden numara istedi vermedim falan bu çocuk demiş ki bu çocuk neden gelmedi neden bunun yasini bekliyor falan ben sevgilimle bulusucaktim babası öldü falan arkadaşlar durumlar karışık ölen ölene suan hayatta gorebileceginiz en sanssiz insan benim ya benim annem babam bile taniyor hani hadi bucçocuk cete bizi neden öldürmek istesin ya madem geldi ben neden gormedim o o kizinevini bile bilmez arkadaşım sorunlu zaten polise giderim falan diyince hafiften korktum sevgilime iftira atması hoş değil arada ben yanarım ya arkadaşım la işi bile olmaz kiz 35 kilo ya dusunun artık
Benim sevgilim 26 yasinda[/QUOTE]40272872, member: 245458"]Yahu herkes nereden biliyor doğru olmadığını?
4 yıldır birbirini görmeden sevgili olduğunu iddia eden 2 kişi var ortada.
Konu ile ilgili başka bir bilgi de yok. Ne oldu da böyle bir iddia var, adam mafyacılık mı oynuyor, abuk sabuk arkadaşlarını toplayıp kızı rahatsız mı ediyor, nereden biliyorsunuz?
Sorma ya zaten sevgilim acayip biri peşinde baya kız varda onla ekmek yemek Paylaştim ben arkadaslikta kalmadı benim sevgilim taa izmirden buraya hiç gelmedi onun için gelicek ya saçma değil mi çocuk ceteymis falan o yetmiyo kuzenleride burda diyo delircem artık
hayatimda baska insanlarda oldu gorup tanistigim hepsinden ayri kazik yedim en uzun iliskim arkadasima gorduysen resmini cekseydin diyorum telefonum bozuk korktuk diyo attigi mesj bile sacmaydi arabada izmir kafe fln yaziyodu diyo arkadasim bugun boyle diyo sonra ozur dileyip onu savunuyo ondan bile ozur diliyo acaba gozu olabilir mi ya 2 gundur falan ondan ayrilmami istiyor hep oyle konular aciyi ki beni her konuda kiskandigini cok soylediyasin kac?
nasil yillardir görmedigin insana güveniyorsun..belki arkadasin hakli bile olabilir
ona guvenmem cunku benim kuzenimin sevgilisini ayartti bana iftira atip kuzenimle arami bozdu onu dovmeyelim diye de kanserim diye uydurdu
Belki benim ilişkim hata tamam kimisine göre öyle sizin bir arkadasiniz var diyelim birlikte gülüp birlikte agliyosunuz arkadasiniz ac kaliyor ona yemekler tasiyonuz arkadasiniz gelip 3 ay siizin evinizde kaliyor kaldigi süreçte kuzeninizin sevgilisini ayartiyor sonra size bir güzel iftira atıyor sonra bu arkadasa guvenirsiniz dimi sizHanımefendi siz bu olaylarda bir tek arkadaşınızı mı sorunlu buldunuz?
4 yıldır görüşmediğiniz adamla birliktesiniz, görüştükleriniz her ne yaptıysa bu adam 10 katını yapar, ruhunuz duymaz. Babasının öldüğüne bile emin olmayın.
Ayrıca bu ne garip bir ilişkiler yumağı, asıl siz çetesiniz herhalde dövmeyesiniz diye kanserim diyor arkadaşınız. Yani güya arkadaşınız.
Belki benim ilişkim hata tamam kimisine göre öyle sizin bir arkadasiniz var diyelim birlikte gülüp birlikte agliyosunuz arkadasiniz ac kaliyor ona yemekler tasiyonuz arkadasiniz gelip 3 ay siizin evinizde kaliyor kaldigi süreçte kuzeninizin sevgilisini ayartiyor sonra size bir güzel iftira atıyor sonra bu arkadasa guvenirsiniz dimi siz
Pek bisey yemiyo ondandir belki :)arkadaşınızın beslenmesi bozulmuş :)) ne yiyip içiyo böyle![]()