• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım, sanal sevgilisi ve ben!

AnlatmayaGerekYok

Ekspresko sıcak içilir lütfen.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.182
2.122
333
Kızlar arkadaşlarıma değer veririm öyle çok arkadaşımda yoktur kolay kolay samimi olamam kimseyle, dertleşmem konuşmam. Üniversiteden sevdiğim arkadaşımı kendi çalıştığım yere işe girmesinde yardımcı oldum ki beraber olalım ayrılmayalım okul bitince diye. Geçen sene bir sevgilisi oldu ayrıldı yıkıldı mahvoldu çok üzüldü. Sonrada bir ilişkisi olmadı ama arada görüştükleri buluştukları oldu. wechat midir nedir öyle bi yerden bi adamla tanışmışlar 30 yaşında bilgisayar mühendisiymiş. Daha 10 gün bile olmamıştır tanışalı konuşalı geldi anlattı. Dedim dikkat et adam nedir kimdir bilmeyiz güvenme bu arada ben 25 yaşındayım arkadaşım 26. Sonra adam buna seni seviyorum aşık oldum evlenicez demiş buluşmuşlar daha 2 günde nasıl bu kadar bağlanmış dedim ki sadece ben değil diğer arkadaşlarımızda aynı şekilde güvenme erkek milleti bu olmaz nasıl sever dedi. Adam buna evlenicez hayaller kur işte ben aşiret çocuğuyum kaç çocuğumuz olsun gibi şeyler söylemiş sadece dikkat et dedim ben bişey demedim bu arada ben daha 3 haftalık evliyim.

Bugün öğlen arası kahve içerken o adam aradı arkadaşım o da açtı yanımızda işte oturuyoruz kızlarla, yeni evlenen arkadaşım bize evliliği anlatıyor dedi. Sonra birden telefonu bana verdi. O an aldım hani yakın arkadaşım ya benle tanışmak istedi sandım ben. Aldığıma pişman oldum! Ben onu çok seviyorum evlenicez dedi adam bana tamam olur bu sizin meseleniz zamana bırakın dedim. Farkettimki bana sesini yükseltiyo ve daha tanışmadığımız halde sen diye hitap ediyor bi garip oldum başta. Konuştu bişeyler söyledi her seferinde lafımı kesti. Ben aşiret çocuğuyum bizde söz senettir ben onla evlenicem diyorum sen diyosunki daha erken güvenme sen neden benim işime çomak sokuyosun diye bağırmaya başladı bana. Bende terbiyesizleşme sen bizim aramızımı bozuyosun ben ne kadar etkileyebilirim seni tanımam etmem daha 10 gün olmuş tanışalı evlenicem diyosun ben mi engelliyorum sizi dedim ve hemen kapattım. Çok moralim bozuldu sinirlerim bozuldu adam mı hasta yoksa ben mi hatalıyım bilemedim. Arkadaşımı aradı o da açmadı konuştularmı mesajlaştılarmı bilmiyorum. Beni resmen tehdit etti ben aşiret çocuğuyum dedi gerizekalı! O adamla ilgili bişey duymak istemediğimi söyledim arkadaşıma. Ben mi hatalıyım ne karıştım ne etkiledim dikkat et dedim hatalı oldum

Bu sanalda ne doktorlar , ne muhendisler kayniyor. Kum gibi kum. :KK45:

Kendi dusen aglamaz . Hic karismayin.

Hayır hiç karışmadım daha yeni evlendim yeni düzenim oldu yoğunum kendimle uğraşmaktan kimseyle ilgilenemiyorumki ben sadece dikkat et nerden tanıyo seni 2 günde evlenmek istiyo dedim şuan suçlu ben oldum :(

Kızlar arkadaşlarıma değer veririm öyle çok arkadaşımda yoktur kolay kolay samimi olamam kimseyle, dertleşmem konuşmam. Üniversiteden sevdiğim arkadaşımı kendi çalıştığım yere işe girmesinde yardımcı oldum ki beraber olalım ayrılmayalım okul bitince diye. Geçen sene bir sevgilisi oldu ayrıldı yıkıldı mahvoldu çok üzüldü. Sonrada bir ilişkisi olmadı ama arada görüştükleri buluştukları oldu. wechat midir nedir öyle bi yerden bi adamla tanışmışlar 30 yaşında bilgisayar mühendisiymiş. Daha 10 gün bile olmamıştır tanışalı konuşalı geldi anlattı. Dedim dikkat et adam nedir kimdir bilmeyiz güvenme bu arada ben 25 yaşındayım arkadaşım 26. Sonra adam buna seni seviyorum aşık oldum evlenicez demiş buluşmuşlar daha 2 günde nasıl bu kadar bağlanmış dedim ki sadece ben değil diğer arkadaşlarımızda aynı şekilde güvenme erkek milleti bu olmaz nasıl sever dedi. Adam buna evlenicez hayaller kur işte ben aşiret çocuğuyum kaç çocuğumuz olsun gibi şeyler söylemiş sadece dikkat et dedim ben bişey demedim bu arada ben daha 3 haftalık evliyim.

Bugün öğlen arası kahve içerken o adam aradı arkadaşım o da açtı yanımızda işte oturuyoruz kızlarla, yeni evlenen arkadaşım bize evliliği anlatıyor dedi. Sonra birden telefonu bana verdi. O an aldım hani yakın arkadaşım ya benle tanışmak istedi sandım ben. Aldığıma pişman oldum! Ben onu çok seviyorum evlenicez dedi adam bana tamam olur bu sizin meseleniz zamana bırakın dedim. Farkettimki bana sesini yükseltiyo ve daha tanışmadığımız halde sen diye hitap ediyor bi garip oldum başta. Konuştu bişeyler söyledi her seferinde lafımı kesti. Ben aşiret çocuğuyum bizde söz senettir ben onla evlenicem diyorum sen diyosunki daha erken güvenme sen neden benim işime çomak sokuyosun diye bağırmaya başladı bana. Bende terbiyesizleşme sen bizim aramızımı bozuyosun ben ne kadar etkileyebilirim seni tanımam etmem daha 10 gün olmuş tanışalı evlenicem diyosun ben mi engelliyorum sizi dedim ve hemen kapattım. Çok moralim bozuldu sinirlerim bozuldu adam mı hasta yoksa ben mi hatalıyım bilemedim. Arkadaşımı aradı o da açmadı konuştularmı mesajlaştılarmı bilmiyorum. Beni resmen tehdit etti ben aşiret çocuğuyum dedi gerizekalı! O adamla ilgili bişey duymak istemediğimi söyledim arkadaşıma. Ben mi hatalıyım ne karıştım ne etkiledim dikkat et dedim hatalı oldum
aşiret çocuğuymuş ehh dikkat et:KK53:

şaka bir yana adam ayrı manyak arkadaşın 10 günlük adamla üstelik nette yazıştığı

yüzünü bile görmediği adamla hayallere daldığı için daha manyak

bırak ne halleri varsa görsünler

Hayır hiç karışmadım daha yeni evlendim yeni düzenim oldu yoğunum kendimle uğraşmaktan kimseyle ilgilenemiyorumki ben sadece dikkat et nerden tanıyo seni 2 günde evlenmek istiyo dedim şuan suçlu ben oldum :KK43:

Sen iyiligi icin uyarsan da o anlayacak durumda degil cunku o simdi bulutlarda ama ne kadar yukselirse yere dususu o kadar sert olur.

Arkadaşınız biraz cahil sanırım . Sizi söylediğiniz birseyi neden adama anlatmis ki.

Arkadaşiniz size bir daha anlatirsa sizde dersiniz ooo asiret dugunu sahane olur,hemde cok altin takarlar cok sanslisin ;)
Rabbim sizin evliliğinizi hayırlı etsin inşallah

aşiret çocuğuymuş ehh dikkat et:KK53:

şaka bir yana adam ayrı manyak arkadaşın 10 günlük adamla üstelik nette yazıştığı

yüzünü bile görmediği adamla hayallere daldığı için daha manyak

bırak ne halleri varsa görsünler

evet aşiretlermiş bu yüzden evlenmek istediği için evlenecekmiş adamda ayrı manyak hayal kur kaç çocuğumuz olacak diyomuş arkadaşıma banada dediki bnm hayallerim var o kızla!

Sanki köyden gelen iki örgülü Ayşecik, her denilene inanıyo
Bırak aşiret gelini mi oluyo kaldırım mühendisi mi buluyo napıyosa yapsın
yok yaa üniversite mezunu öyle saf salakta değil neye kandı anlamadım ama adam çok sert konuşarak bastırıyo banada bağırdı ya sanırım ondan bi baskı hissetti bizimki

yok yaa üniversite mezunu öyle saf salakta değil neye kandı anlamadım ama adam çok sert konuşarak bastırıyo banada bağırdı ya sanırım ondan bi baskı hissetti bizimki
Baskı olduğunu sanmıyorum maçolardan mı hoşlanıyo nedir
Yoksa ona değil sana inanırdı en azından dediğini yetiştirmezdi
Aralarından su sızmıyo gibi ve bu durumdan memnun

Sen niye moralini bozuyosun bozma moralini sen hic de hatali degilsin bir arkadas olarak arkadasina akil vermissin sadece. Arkadasinin akli noksan bence. Hem netteki birine boyle kapildigi icin hem de seni iki dakikada sattigi icin. Ben olsam o arkadasinla da mesafeli olurum bundan sonra. Birak ne hali varsa gorsun kolaydi sanki oyle hemen guvenip evlenmek!

Baskı olduğunu sanmıyorum maçolardan mı hoşlanıyo nedir
Yoksa ona değil sana inanırdı en azından dediğini yetiştirmezdi
Aralarından su sızmıyo gibi ve bu durumdan memnun

Denemek istiyorum ne kaybederim diyodu telefonla konuşmadan önce tamam dene dedik yanımda bi arkadaşım daha vardı ama daha tanımadan etmeden ne evliliği dedim ben daha öncede söyledim gidip onu yetiştirmiş

Wechat zaten saçma sapan bi uygulama, ben de zamanında indirmiştim 1-2 yabancıyla konuştum İngilizce pratik olsun diye sonra saçma sapan herifler mesaj atınca sildim dayanamadım.
Sen iyi demişsin ama artık karışma boşver kendi yaşasın görsün.

Back
X