• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım, sanal sevgilisi ve ben!

siz daha fazla karışmayın yorum yapmayın .. arkadaşınız yaşayıp görecek ..10 günde netten tanıdığı adamla evlenme hayalleri kuracak kadar kafası uçmuşsa sizin yapcak birşeyiniz yok...

Kız hepsi zengin değil ki dizilerdeki gibi. Aşirete mensubum diyor da dıdısının dıdısı da aşiretten sayılıyor yani :KK70: Aşiret reisi olur, oğlu kızı olur hadi onlar neyse de elin çulsuzu da çıkabilir yani. E bir de kuma olayı var, iki gün sonra beni zorla everdiler, boşanma da yok bizde aşiretiz öldürürler derse şaşmasın hiç.
aşirettendir de maraba filandır mesela:KK70:

millet 20 yıllık eşlerinden boşanıyo gerçek yüzünü görmediği için veya bi sorun olduğu için arkadaşının 10 gündür suratını görmediği biriyle evlenip aşiret kraliçesi oldunu hayal etmesi garip bence neyse umursama kendi düşne ağlamaz

Kız hepsi zengin değil ki dizilerdeki gibi. Aşirete mensubum diyor da dıdısının dıdısı da aşiretten sayılıyor yani :KK70: Aşiret reisi olur, oğlu kızı olur hadi onlar neyse de elin çulsuzu da çıkabilir yani. E bir de kuma olayı var, iki gün sonra beni zorla everdiler, boşanma da yok bizde aşiretiz öldürürler derse şaşmasın hiç.
biz aşiretiz söz senettir geri dönüşü yok bu işin dedi :D

Benim böyle saf salak bir arkadaşım olsa sevdiğim için uyarsam

karşılığında elin adamına beni yetiştirse azarlamasına göz yumsa onu kıskandığımı ima eden davranışlarda bulunsa.

veririm gazı veririm gazı evlensin de dünya kaç bucakmış görsün.:KK53::KK70:

arkadaşınız aranızda geçen konuşmaları malum aşiret çocuğuna anlatmış . Arkadaşına ne kadar değer veriyorsun bilmiyorum ama onun sana vermediği belli. Uzak dur başına bela alma derim ben ..

biz aşiretiz söz senettir geri dönüşü yok bu işin dedi :KK70:
Aman yalanını yesinler e mi!
Aşiret mensubu olsa, varlıklı olsa ilk etapta bunu dillendirir mi hiç? Klasik bir film repliğidir, beni ben olduğum için sevsinler olayı :D
Bariz kandırmaya çalışıyor, ben de netten ne reislerle ne mafyalarla tanıştım bir bilsen :D

Arkadasina son bir konusma yap. Ben seni dusundum ileride uzulmemen icin uyardim. Sen ise gitmis 10 gundur tanidigin birine yetistirmissin. Adam bana telefonda laf sayacak kadar da hadszi biri. Bundan sonra bu konuya karismayacagim yorum yapmiyacagim ama sende bana sakin o adamdan bahsetme bir daha. Umarim mutlu olursun de ve bir daha bu konuyu hicbir sekilde acma ve acmasina izin verme. Kendi dusen aglamaz.

Arkadasina son bir konusma yap. Ben seni dusundum ileride uzulmemen icin uyardim. Sen ise gitmis 10 gundur tanidigin birine yetistirmissin. Adam bana telefonda laf sayacak kadar da hadszi biri. Bundan sonra bu konuya karismayacagim yorum yapmiyacagim ama sende bana sakin o adamdan bahsetme bir daha. Umarim mutlu olursun de ve bir daha bu konuyu hicbir sekilde acma ve acmasina izin verme. Kendi dusen aglamaz.

şuan hiç konuşmayı düşünmüyorum çok kızgınım kırıldımda

Aman yalanını yesinler e mi!
Aşiret mensubu olsa, varlıklı olsa ilk etapta bunu dillendirir mi hiç? Klasik bir film repliğidir, beni ben olduğum için sevsinler olayı :KK70:
Bariz kandırmaya çalışıyor, ben de netten ne reislerle ne mafyalarla tanıştım bir bilsen :KK70:

tabikide yaa birde adam bana onu ne kdr tanıyosun dedi tanıyorum kaç yıllık arkadaşım dedim senin bilmediklerini ben biliyorum dedi ne anlattı bilmiyorum saf olamaz bu kadar yaaa

En buyuk hata arkadasinda senin anlattıklarını ona yetistirmis, akli havada ve bence nankorde yani. Tanimadigin etmedigin adamin agzina geleni saymasina izin vermis saygisiz kac senelik olursa olsun konusma arkadasinla artık. Sanaldan buldugu prens kurbaga cikinca akli basina gelir.

Siz ne alaka ya onu anlamadım.arkadasınla onun arasında .daha görüşöemişler bile onlar ..komik bi dırum

Arkadaşınız onunla devam ediyor yani... Hımm...

Yıllar önce internet yokken telefonda tanışmalar devaçta. Dayı kızım telefondan birini bulmuş. Herifle konuşurken teli bana çevirdi, adam hala devam ediyor, "bızim aile kalabalıktır, bızim aile aşirettir, bızim aile zengindir, sen gel altın döşeriz, seni yaşatıram ha"... :KK57: Dedim nereden buldun bunu. Bu salak görmeden evlenmeyi falan düşünüyordu. Sonra buluşmuşlar falan adam çulsuzun biriymiş, yaşını da 10 yaş genç söylemiş.

Görücü usulü dersin burun kıvırırlar, sevmeden olur mu derler. Millet artık görmeden seviyor.

Kendi düşen ağlamaz değil mi ama, siz herşeyi yapmışsınız bir arkadaş olarak.

Kuzenim aynen böyle biriyle tanıştı adam aşiret değildi ama bulunduğu yerde şöyle soylu böyle köklüyüz diye diye bitiremiyordu. Yüzyüze görüştüler, adam her haftasonu kuzenimi görmeye geliyordu, yaklaşık 1 yıl görüştüler, evlenmek istiyordu en sonunda iş ciddiye bindi ve araştırdılar; adam evli, çocuklu, bilmem kaç tane sahte kimliği olan, tuhaf işler çeviren bir adamdı.

Akıl fikir diliyorum arkadaşınıza.

Herkes aşiret çocuğu herkes S. Peker'in yeğeni zaten. :KK14: Bu arada eskiden çalıştığım hastanenin sahibide aşiret çocuğu idi, hastanede çalışan bir hemşire kıza aşık oldu ama ailesi şiddetle karşı çıktı iş çok büyüdü o tarz aileler kendi ailesinden ya da kendi gibi aşiret üyesi ailelerden kız alıyor ki bu adam okumuş zengin hastane sahibi birisi...
Ayrıca onların adetleri çok ağır olur , sakın yanlış anlaşılmasın yetiştirilme tarzından dolayı diyorum kuzenim doğu köknenli birisi ile evlendi ve çok zorluk çekti. Çünkü adetleri farklı kuzenim rahat büyüdü. Kültürleri farklı (burada söylediğim kültür gelene görenek ) adam herşeyi annesine soruyor vs. vs. bunları da düşünsün. Ayrıca bu konuştuklarınızı gidip ona anlatması hiç hoş değil.
Bence arakadaşınıza tavır koyun.

Back
X