- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
bu ilişkinin sonunu çok merak ediyorum sonuçlanınca buraya yaz olur mu :)
tamam :) en son arıyodu arkadaşım açmıyodu ama sonra ne yaptılar bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ilişkinin sonunu çok merak ediyorum sonuçlanınca buraya yaz olur mu :)
Tabi ki hatalı olan arkadasın.
İnsallah yeni tanıstıgı adam icin senle görüşmeyi kesmez.
Yalnız o adam bana hiç tekin biri gibi gelmedi anlattıklarınızdan.
Dikkat etmesini öneririm arkadasınızın.
doğrusu ben eşinize anlatmanız gerektiğini düşünüyorum. telefonda konuşmanıza kızacaktır elbet, ama ben de göçmenim ve ailemden öğrendiğim en önemli şey ortada tehlike yaratacak bir durum varsa önce onun halledilmesidir. söyleyin diyorum çünkü yarın öbür gün patlak verirse olay, misal adam sosyal medyadan rahatsız ederse eşinizin tepkisi daha sert olacaktır. arkadaşınıza gelince bence kendisinin nöronları işlevini yitirmiş. uzak durun derim. yüzünü görmediği adama sizi satan, normal bir ilişki yaşadığında bütün özel hayatınızı afişe eder.
Nasıl bir adam bu? Çok itici. Ben olsam suratına kapatırım, çoğu insan kendini konuşmaya başladığı anda belli ediyor zaten. Konu sahibi, bırak ne halleri varsa görsünler, arkadaşın da sevgilisi de bi garip.
Cevap vermen bile gereksiz olmuş yani nefesine yazık etmişsin, böyle insanlar için sinir olmaya hiç gerek yok. Çok garipler. Çok kaba bir adam, yok sen demeler, biz aşiretiz falan demeler... Vallahi aşirete meraklı olan gitsin aşiret ailesine katılsın, ben kabalığa hiç tahammül edemiyorum.öyle zaten aldığım gibi sen diye konuşmaya başladı sesini yükseltti lafımı kesti benim sessiz kalacağımı sandı ama daha çok cevap verdim ve suratına kapattım
Cevap vermen bile gereksiz olmuş yani nefesine yazık etmişsin, böyle insanlar için sinir olmaya hiç gerek yok. Çok garipler. Çok kaba bir adam, yok sen demeler, biz aşiretiz falan demeler... Vallahi aşirete meraklı olan gitsin aşiret ailesine katılsın, ben kabalığa hiç tahammül edemiyorum.
Muhtemelen düşündüğün gibi ama bişey yapamaz, üstünde durmaya gerek yok bence.ben aşiretiz diyerek beni korkutmaya çalıştığını düşünüyorum
Muhtemelen düşündüğün gibi ama bişey yapamaz, üstünde durmaya gerek yok bence.
Bişey olmaz bence, yersiz korkuların. O kadar da uzun boylu değil yalnız sen sen ol bir daha sakın iyi ya da kötü akıl verme, o arkadaşınla görüşmeye devam ediyor musun bilmiyorum ama devam ediyorsan da mesafe koy.rahatsız etmesin beni ne yapıyolarsa yapsınlar işyerini biliyodur eminim sosyal medyadan da ismimi biliyodur yeni evlenen arkadaşım diye tanıtmış beni düğün fotolarımız var
Arkadaşın onu erken diye uyardığınızı mı yetiştirmiş daha dünkü aşiret çocuğu sevgilisine?
Sen hiç üzme kendini boşver senden çıkmış artık muahttap olmak istemediğini de belirtmişsin bundan sonrası onların kararı umarım arkadaşın bi hata yapmazaşiretiyle beni tehdit etti resmen sen nerelisin bilmem ama ben aşiret çocuğuyum dedi! bende anlamıyorum neyine inandı adam çok baskıcı ve sert konuşuyo sanırım bu yüzden
aynen öyle daha seni tanımadan nasıl evlilik hayali kuruyosunuz dediğimi yetiştirmiş adamda bana ben hayaller kuruyorum o benim evleneceğim kadın sen nasıl benim işime çomak sokarsın dedi