• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasim seni cok özleyecem

Ben de birkaç ay önce çok sevdiğim bir öğretmenimi kaybettim. Ardında iki çocuğunu bıraktı. Hala inanamıyorum öldüğüne. Gülüşü geceleri gözüme geliyo maviş maviş. Onu son gördüğüm anı hatırlıyorum. Gerçekten çok üzüldüm sizin durumunuza. Mekanı cennet olsun, Allah sabır versin.

Siz anlatırken benim içim sızladı. Allah mekanını cennet etsin inşallah. Geride kalanlarına sabırlar versin. Dünyevi işlerle uğraşırken unutuyoruz bazen ölüm okadar yakın ve acımasız ki. Bol bol dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor maalesef. Sizde öyle yapın isyana düşmeyin ne olur.

Hepinize tesekkur ederim bi uyudum bi uyandim sabahi zor ettim. Allahim se yardim et. Mekaniği cennet eyle yarabbim

Arkadaşlar simdi bi haber aldim. Kendimi çok çok kotu hissediyorum. Nazil diyorum kendime. En yakin arkadasim ölmüş. Annem.bile biliyomus ama söylememiş. Simdi faceden okudum hemen annemi aradim doğruymuş. Ben 5 yasimdan beri taniyodum onu evlenene kadar ayni sirada okudum onunla. Ameliyat olmuştu bagitsaginda kis varmis tikamis onu alacklar diyordu. Yemek yoyemedigini hep kustugunu ama iyi huylu bise oldugunu soylediklerini demisti.. Ama kansermis.Ameliyata girmeden önce konusmustuk. Bide ameliyattan cikinca aradim annesi cikti telefona iyi suan demisti.Bidaha da arayamadim. Oyle oldugunu bilsem armazmiydim.Simdi vicdanim sizliyo. Annem gurbette kendimi çok üzerin diye söyleme mis. O benim dert ortagimdi o benim en iyi arkadasimdi. Beni görmeye bile geldi kackez. Ben simdi napicam. Daha 1 hafta önceuuçak biletini aldigimi 1 ay sonra horusecegimizi söyledim allah nasip ederse seni çok özledim demişti. Biliyomus ama bana söylememiş. Çok agliyorum esimleise gitti evde yalnizim. AArkadaşlar gozumun önünden gitmiyo gülüşü. Artik kimle dertlescem ben.o banaa hepndestek olmuştu. Canim çok yaniyo.
Başın sağ olsun. Arkadaşın için dua et. Rabbim merhametiyle karşılasın.bir gün hepimiz arkamızda birilerini bırakıp gidicez. Hayat devam edıyor. Zor ama toparlan onun için yapabileceğin dualara ihtiyacı var.

Ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasaydı diye bir laf var
Gerçekten insanı en çok üzen şey bu. Ayrılmak bir daha göremeyeceğini bilmek
Rabbim cennetine alsın inşallah size ve geride kalanlarına sabır versin.
Bol bol dua edin şuan en çok buna ihtiyacı vardır arkadaşınızın

Arkadaşlar sizlere çok tesekkur ederim. Bugün o kadar zor geçti ki bi agladim bi sustum. Gene agladim. Sessiz sessiz agladim arkadasimin arkasından.dualar ettim. Sanki koca bi yük var sirtimda. Çok ozleyecegim ve asla unutmayacagim. İyiki benim arkadasim olmuş. Kendime hep diyorum ki allah sevdiği kullarini erken alirmis yanina. Boyle avutuyorum kendimi.allahim ilçesine sabir versin. İyiki benim arkadasimdin hatcem. Sen bana gerçek arkadasligi yasattin ya iste ben bu yüzden dayanamiyorummm

Gece gece agladim .Gozunun nuru arkadasinin mekani cennet olsun Allah ailesine saglikli omur versin.Olum hepimiz icin bir variz bir yokuz ...Baska ne denir ki? Basiniz sagolsun....

Back
X