- 19 Temmuz 2025
- 213
- 110
- 18
- 25
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
Hayır çirkin değil. Ona değer verdiğini göstermek için bize alenen de bir sürü laf sokar. Biz argo konuşuruz kız arkadaşı da konuşur “sen öyle bir kız değilsin” der bizi aşağılar, bir anda herkes varken bütün kızlardan güzek benim sevgilim der, efendime söyleyeyim “hiçKız arkadaşına değer verdiğini göstermesi için diğer kisileri degersizlestirmesi gerekmiyor. Cok mu cirkin acaba? Kiz arkadasina gore ciddi bir kusuru var ki onu haketmedigini dusunuyor. Ne kadar saçma bir insanmış.
Madem öyle neden yakın arkadaşsınız? Sizi aşağı çeken insanlarla muhatap olmayın. Sizin kız arkadaşınız da sevgilisinin bu konuşmalarına susuyorsa o da çok farklı değil, tamamen görüşmeyi kesin ikisi beraber mutlu mesut yaşasın. Tura da gitmeyin benceHayır çirkin değil. Ona değer verdiğini göstermek için bize alenen de bir sürü laf sokar. Biz argo konuşuruz kız arkadaşı da konuşur “sen öyle bir kız değilsin” der bizi aşağılar, bir anda herkes varken bütün kızlardan güzek benim sevgilim der, efendime söyleyeyim “hiç
Kimse ondan daha değerli değil” diye daha sormadan gereksiz atılımlarda bulunur. yani ısrarla kız arkadaşım kız arkadaşım diyince insan gerçekten itivi buluyor bence
Diğer mevzuları bilmem ama bu normal bir sevgilinin yapması gereken şeyler zaten. Ne güzel doğru yola da çekiyor sevgilisini, etrafı umursamadan sevgisini, verdiği değeri de gösteriyor. Siz biraz bunları kıskanıyor olabilir misiniz?Hayır çirkin değil. Ona değer verdiğini göstermek için bize alenen de bir sürü laf sokar. Biz argo konuşuruz kız arkadaşı da konuşur “sen öyle bir kız değilsin” der bizi aşağılar, bir anda herkes varken bütün kızlardan güzek benim sevgilim der, efendime söyleyeyim “hiç
Kimse ondan daha değerli değil” diye daha sormadan gereksiz atılımlarda bulunur. yani ısrarla kız arkadaşım kız arkadaşım diyince insan gerçekten itivi buluyor bence
Diğer mevzuları bilmem ama bu normal bir sevgilinin yapması gereken şeyler zaten. Ne güzel doğru yola da çekiyor sevgilisini, etrafı umursamadan sevgisini, verdiği değeri de gösteriyor. Siz biraz bunları kıskanıyor olabilir misiniz?
Tek bir örnekle genelleme yapılmaz.Ben buna pek katılmıyorum. Eylemleriyle, duruşuyla, yaptıklarıyla göstermek bana daha doğru geliyor. Burada anlattığı profil, sürekli olarak laflarıyla, yerli yersiz, hiç alakasız yerlerde sevgisini söyleyen, herkese göstermeye, kanıtlamaya çalışan birine ait. Böyleleri bana samimi gelmiyor.
Eşimin bir arkadaşı vardı. Karısını çok seviyordu. Her ortamda karım da karım, en iyisi benim karım, en iyisini benim karım hak ediyor diye gözümüze gözümüze sokardı. Bir falso vermediği halde onu da samimi bulmazdım. Eşim, bir şöyle koca olamadık gitti derdi mesela. Sonradan karısı bunu boşdı. Öğrendik ki kadına şiddet uyguluyormuş. Mahkemede darp raporları, hakaret mesajları havalarda uçuşmuş.
Benim sevgilim zaten yeterince böyle davranıyor.Diğer mevzuları bilmem ama bu normal bir sevgilinin yapması gereken şeyler zaten. Ne güzel doğru yola da çekiyor sevgilisini, etrafı umursamadan sevgisini, verdiği değeri de gösteriyor. Siz biraz bunları kıskanıyor olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?