Arkadaşım sevgilisinin ailesinin evine taşınmak istiyor (yurtdışı)

Çok saçma ama bu fikre kapılıp aa olabilir diye düşündüğüne göre kalsın belki gerçek hikayeden alınmıştır diye filmini izleriz iki sene sonra.
Şaka bir yana,çok da şaka sayılmaz, bu düzen iyi işte.
Arada gidip kalmakla o ailenin ferdi olmak be üstüne kira vs ödememek aynı şey değil.
Böylesi daha temiz daha güzel.
Böyle bir teklifi de kim yapar ki?
Bir de oda da vermeyeceklermiş gel oğlumuzun odasında kal mı demişler🤦‍♀️

Evde bir sürü boş oda var ama çocukla birlikte klacak
İstediği odada kalabilirmiş

Acaip bir durum yok, gel yaşa demişler gayet olabilir. Istiyorsa gitsin ama madem parası var bence gitmesin , klan hayatından bıkabilir, cocukla ayrılabilir o zaman gidecek yeri olmaz. Ev, yurt bulmak çok çok zor. Bir kadının her zaman kendi evi, ocağı olmasını savunurum ben işler b.ka sarınca basıp gidebilmelisin. Ayrıca bazı Almanlar çok içten pazarliklıdır, yarın öbür gün kızın arkasından fakir ülkeden geldi acıdık eve aldık diyebilirler gayet. Kuzey Avrupalılar parayı sever ayrıca, kira yoksa bile mutfağa katkıda bulunmak zorunda haydi dörde bölüyoruz derlerse 100kiloluk Klausun yediği biftekleri de ödemek zorunda kalabilir. Kısacası dertsiz başına dert aramasın, sevgiler.
5 cent için ölecek birçok avrupali biliyorum.Aslinda ben de şaşırdım gel burda yasa kira da odeme demelerine.Parayi sevmek ne kelime canlarını al paralarını alma bunların.Eger öyleyse cidden iyiymiş.

5 cent için ölecek birçok avrupali biliyorum.Aslinda ben de şaşırdım gel burda yasa kira da odeme demelerine.Parayi sevmek ne kelime canlarını al paralarını alma bunların.Eger öyleyse cidden iyiymiş.

Ben de şaşırdım, kira yok demelerin8 belki kız yanlış anladı?? Yolda 1 euro buldu diye 1 saat boyunca sevinen ex nişanlım var, bir grup gezisinde mülteci bir elemanın başına senin kolanı da ben aldım diye kakan koca yaşlı başlı kadın var, kahveye 1 euro ucuza satan yerden almak için 15dklık yolu yüruyen şirket sahibi var, Lidl dan alışveriş yapan doktor var ... Almanlar para için ölüp bitiyor, davet ettiği arkadasına 1 tabak yemek vermeyen adamlar gel bedava otur mu diyecekler😵‍💫

Ben de şaşırdım, kira yok demelerin8 belki kız yanlış anladı?? Yolda 1 euro buldu diye 1 saat boyunca sevinen ex nişanlım var, bir grup gezisinde mülteci bir elemanın başına senin kolanı da ben aldım diye kakan koca yaşlı başlı kadın var, kahveye 1 euro ucuza satan yerden almak için 15dklık yolu yüruyen şirket sahibi var, Lidl dan alışveriş yapan doktor var ... Almanlar para için ölüp bitiyor, davet ettiği arkadasına 1 tabak yemek vermeyen adamlar gel bedava otur mu diyecekler😵‍💫
Bence de yanlış anlamış olabilir.18 yaşına gelince kendi çocuklarından kira ,elektrik su alan adamlar elin kızını niye beslesin.Gunahlarini vermezler onlar.

Bu arada ex nisanliya çok güldüm.zavallim 😄

Bence de yanlış anlamış olabilir.18 yaşına gelince kendi çocuklarından kira ,elektrik su alan adamlar elin kızını niye beslesin.Gunahlarini vermezler onlar.

Bu arada ex nisanliya çok güldüm.zavallim 😄

Yani evet, o zaman ikimiz de doktora öğrencisiydik ama bursumuz vardı hem de iyi paraydı 1500euro civarı. Öyle parasız falan değildik yani. Ögle yemeğine giderken yolda buldu, yemek boyunca da mutluyum buldum dedi hfdghj mal değneği işte.

Yani evet, o zaman ikimiz de doktora öğrencisiydik ama bursumuz vardı hem de iyi paraydı 1500euro civarı. Öyle parasız falan değildik yani. Ögle yemeğine giderken yolda buldu, yemek boyunca da mutluyum buldum dedi hfdghj mal değneği işte.
Yemin ederim sesli güldüm çocuklar uyanacak😄
Ben olsam buz gibi soğurdum anında.o dönem için cidden cok iyi paraymis burs miktarı.Hos şuan bile çok iyi para.Allahin cimrisi.insan onu yerden almaya utanır hele ki nişanlısının yanında.Kafa çok farklı calisiyo bu avrupalilar da ya.Ben ilk zamanlar çok tuhaf karşılıyordum ama alıştım zamanla.

Benim de karşı komşum var.Torunlari gelince bitmeyen ıslak mendil paketini bana getirip vermeye kalkar.bak sana faydam olsun para vermekten kurtuldun havalarına girer.Kirilmasin diye alıp çöpe atıyorum artık ne yapim😄

Kızlar selam bu konuyu arkadaşım için açıyorum. Biz yurtdışında yaşıyoruz arkadaşımın sevgilisi de avrupalı.

Arkadaşım ünide yurtta kalıyor ve ailesi destek oluyor yıllık 8bin euro yurda veriyor. Arkadaşımın yabancı sevgilisi ise ailesiyle birlikte yaşıyor. (Adı John olsun :KK70:)

Arkadaşım bazen ara sıra bu John’un aile evine gidiyor ve orada yatıya kalıyor. John’un annesi de demiş ki zaten arada burada kalıyosun biz seni çok sevdik gel bizde kal. Kira falan da verme.

Arkadaşım 21 yaşında. Ben bu fikrin dünyalar saçması olduğunu savunuyprum. Sevgilisi ile 2 yıldır birlikte ve ciddiyiz diyor ama sonuçta üniyi bile bitirmeyen insanlar gençler daha.

Arkadaşımın ailesi gayet de yurt parasını ödeyebilecek maddi düzeyde. Kira vermeden, sevgili ailesiyle parazit gibi yaşamak ne kadar doğru sizce? Aile avrupalı ve farklı kültürden. O yüzden emin olamadık.

Yorumlarınızı okuyacak.

Hollandada yaşıyorum ve burda gayet normal Hollandalılar için. Onlar hiç alakası olmayan erkeklerlede beraber kalıyor ev arkadaşlığı ediyor.

Arkadaşım bu arada erkek belcikaya okumaya gitmişti. Orda bir kızla sevgili olup beraber kızın ananesinin evinde yaşadılar okul bitene kadar. Gayet de mutlu mesut yaşadılar. Bana da o zaman garip gelmişti ama kültür farkı demek ki. Para da almadılar ama çocuk eve erzak alıyordu

Kızlar selam bu konuyu arkadaşım için açıyorum. Biz yurtdışında yaşıyoruz arkadaşımın sevgilisi de avrupalı.

Arkadaşım ünide yurtta kalıyor ve ailesi destek oluyor yıllık 8bin euro yurda veriyor. Arkadaşımın yabancı sevgilisi ise ailesiyle birlikte yaşıyor. (Adı John olsun :KK70:)

Arkadaşım bazen ara sıra bu John’un aile evine gidiyor ve orada yatıya kalıyor. John’un annesi de demiş ki zaten arada burada kalıyosun biz seni çok sevdik gel bizde kal. Kira falan da verme.

Arkadaşım 21 yaşında. Ben bu fikrin dünyalar saçması olduğunu savunuyprum. Sevgilisi ile 2 yıldır birlikte ve ciddiyiz diyor ama sonuçta üniyi bile bitirmeyen insanlar gençler daha.

Arkadaşımın ailesi gayet de yurt parasını ödeyebilecek maddi düzeyde. Kira vermeden, sevgili ailesiyle parazit gibi yaşamak ne kadar doğru sizce? Aile avrupalı ve farklı kültürden. O yüzden emin olamadık.

Yorumlarınızı okuyacak.
Beleşçilik gibi bence

Aynenn

Adamlar indirim delisi asgaghaja gel bedavaya otur çok ilginç

Çok vizyoner çocukmuş, doların akibetini o zamandan sezmiş. Şimdi ne zengindir ahh be😂

Sık sık sevgilisinin evine gitmesi ayrı, sürekli anne, sevgili beraber yaşaması ayrı.

Sakın yapmasın. Şimdiden sevgili annesini onayladıktan sonra anne ne güzel beraber yaşıyorduk neden ayrı eve cikasiniz ki?demeyecek mi saniyor

8 bin euro için hem de onu ailesi ödeyebilirken, kendi geleceğini evlilik hayatını riske atmasin.

Oğlanın annesinin böyle bir seyi teklif etmesi çok garip geldi bana. Birbirlerini sevmeleri güzel, ara arada beraber tatlı tatlı vakit geçirmeye devam etsinler ama eve iç güveysi gibi şimdiden girmesin sakın.

Kira vermeyi teklif etsin arkadaşınız bence. Profesyonel bir kiracı ilişkisi kurmaya çalışsın evde iş bölümüne destek versin. Bu şekilde olabilir. Ama dengeyi iyi koruması lazım.

Bitirmediği şarabı evden giderken götüren Avrupalı arkadaşım var ya. Şarap getiriyor huyunu bildiğimizden onunkinden içmiyorum artık. Bunlar bizim gibi eli açık değiller. 🤦🏻‍♀️

Back
X