[sıze=3]canım arkadaşım annesini kaybetti üç ay önce 3 yıllık evlii,eşi ve kendisi gerçekten ölümüne çocuk isteyerek bir çocuk sahibi oldular. 8 aylık bebekleri var..geçen gece beni aradı ağlayarak eşinin ewe içkili gelerek kendisine şiddet uyguladığını anlattı.. Polisi ara dedim.. Yapamam rezil eder bu semte bizi dedi... Boşan dedim... Annemde yok nereye kime sığınayım ,çocuğumu babasız büyütemem kızım için dayanmak zorundayım dedi.. şimdi söyleyin ne denir bu can dostunaaaaa[/sıze]
birde şuna sinir oluyorum arkadaşın için demiyorum ama evlenirken gayet yetişkin tavırlarda olurken boşanmaya gelince neden küçük kız moduna giriyor bu kadınlar?
kimin yanına sığınayım?
neden illa ana baba evıne sığınmak geliyor bu kadınların aklına?
evlenecek seks yapacak ve çocuk doğuracak kadar yetişkin olan bu kadınların boşanmaya gelince sığıntı moda girmelerinden illallah geldi artık...
evlenmeyi biliyorsan boşanmaya da hazırlıklı olacaksın kıçını yayıp oturmayacaksın kötü gün için para kazanacaksın...
yoksa gerçekten ana baba evınde sığıntı bir hayat yaşarsın...
ya da dayağı yer oturur çocuk için diye de kılıf uydurursun...
[sıze=3]canım arkadaşım annesini kaybetti üç ay önce 3 yıllık evlii,eşi ve kendisi gerçekten ölümüne çocuk isteyerek bir çocuk sahibi oldular. 8 aylık bebekleri var..geçen gece beni aradı ağlayarak eşinin ewe içkili gelerek kendisine şiddet uyguladığını anlattı.. Polisi ara dedim.. Yapamam rezil eder bu semte bizi dedi... Boşan dedim... Annemde yok nereye kime sığınayım ,çocuğumu babasız büyütemem kızım için dayanmak zorundayım dedi.. şimdi söyleyin ne denir bu can dostunaaaaa[/sıze]
o gece siz arayıp polise şikayet etseydiniz keşke.
arkadaşını iş bulup çalışması için teşvik edebilirsin.
ekonomik gücü elinde olduktan sonra o kocayı çekmekten vazgeçer zaten.
babasız çocuk büyütmek evet kolay değil ama manyak babayla çocuk büyütmek daha da zor.
ayrıca mlkctk'e kesinlikle katılıyorum, evlenecek cesareti olanın kesinlikle boşanmak için de cesareti olmalı.
Sizi aradığına ve polisi aramadığına göre, polisi arasa bile zaten boşanmayı düşünmediğine göre 'Sen sağ ben selamet' modunda 'Üzülme düzelirsin inşallah, gel bize kahve içelim çay içelim' demenizi bekliyor.
Yapabileceğiniz de bundan fazlası değildir...
Allah arkadaşınıza akıl fikir versin, böyle bir adamdan ısrarla sizin deyiminizle 'ölümüne' çocuk isteyip yaptığı için ve kendini bu kadar küçümsediği için...
birde şuna sinir oluyorum arkadaşın için demiyorum ama evlenirken gayet yetişkin tavırlarda olurken boşanmaya gelince neden küçük kız moduna giriyor bu kadınlar?
kimin yanına sığınayım?
neden illa ana baba evıne sığınmak geliyor bu kadınların aklına?
evlenecek seks yapacak ve çocuk doğuracak kadar yetişkin olan bu kadınların boşanmaya gelince sığıntı moda girmelerinden illallah geldi artık...
evlenmeyi biliyorsan boşanmaya da hazırlıklı olacaksın kıçını yayıp oturmayacaksın kötü gün için para kazanacaksın...
yoksa gerçekten ana baba evınde sığıntı bir hayat yaşarsın...
ya da dayağı yer oturur çocuk için diye de kılıf uydurursun...
Alnından öpücem valla arkadaşım yazdıklarına yüzde yüz katılıyorum. Evlenmeye gelince çoğu kadın daha 19-20 yaşında ayy ben çok olgunum şöyleyim böyleyim evliliğe hazırım diyorlar nesine hazırsın sen daha kendi gelişimini tamamlayamamışsın bir de evlenip hemen çocuk yaparlar ilerde bir şey olunca da çocuğum var bilmem ne sanki gökten zembille indi o çocuk.
Alnından öpücem valla arkadaşım yazdıklarına yüzde yüz katılıyorum. Evlenmeye gelince çoğu kadın daha 19-20 yaşında ayy ben çok olgunum şöyleyim böyleyim evliliğe hazırım diyorlar nesine hazırsın sen daha kendi gelişimini tamamlayamamışsın bir de evlenip hemen çocuk yaparlar ilerde bir şey olunca da çocuğum var bilmem ne sanki gökten zembille indi o çocuk.
bu durumdaa arkdşaınaa canım yardımcı pek olamasınn çünkü önce kendi istemeliii bu durumdan kurtulmayıııı inşş tez elden çıkar o evden çünkü dayak şidett varsaa o evliliğede çoçuguda yazık !
çocuk tamamen bahane .
ayakların ustun de duran calısan ekonomık ozgurlugu olan kadın olsa ıdı ,
emin ol "cocugumu babasız buyutemem "bahanesıne sıgınmazdı .
cocuk olmasa bıle ayrılmazdı .
cunku calısmayı gozu yemıyor arkadasınızın .