Kesinlikle haklısınız belki de benim hatam hep sustum güldüm çünkü..hatta yeni aklıma geldi geçen gün eşin niye mesaiye kalıyor ?arayıp araştırsana bu kadar saf olma diyor.. ben senin üzülmeni istemem;ilerde ablam gibi aldatılırsın diye uyarıyorum diyor ablamın yaptığı hatayı yapma diyor kurcala sorgula kaçta işe gidiyor kaçta geliyor falan. Bende kocama güveniyorum dedim alındığımı anlayınca alttan aldı seni düşündüğüm içim böyle söylüyorum falan dedi ya bu normal mi sizce ?Bunları dışarıdan görsem aksi bir durum düşünmezdim fakat iş arkadaşlarınız onun için sinsi demesi düşündürdü..Belki sizi uyuz etmek için konuşuyor bilemedim
Bir de sürekli olarak eşinizle ilgili size laf atması da hoşuma gitmedi.. Hele ki dikkat et aldatmasın falan demesi??? Bilemedim şuan.
Normalde arkadaşlar aralarında takılır birbirine ama bu biraz sinsice demeyeyim de şuursuzca olmuş..
Ben eğer rahatsız olsam "arkadaşım sen hayırdır?? Neden sürekli şuursuz şuursuz konuşuyorsun, ne gerek var böyle saçma sapan şeyler konuşmaya, benim evliliğimden başka takılacak mevzu mu yok bizim aramızda??" derdim yani..
Sürekli aynı şeyi dillendirmesi elbette normal değil.. Amacı huzurunuzu bozmak mı nedir anlayamadım.. Ama bence artık daha kesin bir dille fikrinizi söyleyin ve artık eşinizle alakalı birşey paylaşmayın onunla..Kesinlikle haklısınız belki de benim hatam hep sustum güldüm çünkü..hatta yeni aklıma geldi geçen gün eşin niye mesaiye kalıyor ?arayıp araştırsana bu kadar saf olma diyor.. ben senin üzülmeni istemem;ilerde ablam gibi aldatılırsın diye uyarıyorum diyor ablamın yaptığı hatayı yapma diyor kurcala sorgula kaçta işe gidiyor kaçta geliyor falan. Bende kocama güveniyorum dedim alındığımı anlayınca alttan aldı seni düşündüğüm içim böyle söylüyorum falan dedi ya bu normal mi sizce ?
Tmm canım çok teşekkür ediyorumSürekli aynı şeyi dillendirmesi elbette normal değil.. Amacı huzurunuzu bozmak mı nedir anlayamadım.. Ama bence artık daha kesin bir dille fikrinizi söyleyin ve artık eşinizle alakalı birşey paylaşmayın onunla..
Yeni bi hamle bekliyorum yine yaptığında bozulacak ama ne diyicem samimiyiz deMasumlar apartmanındakı esra bu.
Haddi olmayan seyleri agzına alan, patavatsız meraklı ve itici.
Bozmak ıcın gec kalmıssın, bır gun lafı agzına tıksana?
Haklısınız ama işte başta samimi olunca bi anda mesafe koymak çok zor oluyoGereksiz konuşuyor arkadaşınız. Herkese böyle davranıyor anlattığıniza göre ve durumda sinsi oluyor . Evinize herkes girip çıkmasın . Devir öyle bir devir ki. .
Mesafe koymazsanız sınır diye birşey kalmaz size herşeyi söyleyebilecegini düşünürHaklısınız ama işte başta samimi olunca bi anda mesafe koymak çok zor oluyo
Ewet o da doğru peki tekrar bu gibi konuda yorum yaparsa direkt bozayım mı ? Yani sürekli evliliğim niye gündemde ? Başka konu mu yok falan mı diyeyimMesafe koymazsanız sınır diye birşey kalmaz size herşeyi söyleyebilecegini düşünür
Sen habıre bozulmussun bunun ustune hala neden bozulacak diyorsun?Yeni bi hamle bekliyorum yine yaptığında bozulacak ama ne diyicem samimiyiz de
Ay ne bilim o kadar değişik durum ki ilk defa başıma geliyor sersemleştim resmen ya aslında kafama takılan şu; şimdi bu hep laf soktuğunda gülüyordum ya şimdi ben bunu bozduğumda demiyecek mi daha önce gülüyordun şimdi ne oldu diye??Sen habıre bozulmussun bunun ustune hala neden bozulacak diyorsun?
Buzdolabına soksun kendını bozulmasın.
Samimi degılsınız, samimiyet boyle bisey degıl.
Benim evliliğim eşimi ve beni ilgilendirir demeniz yeter benceEwet o da doğru peki tekrar bu gibi konuda yorum yaparsa direkt bozayım mı ? Yani sürekli evliliğim niye gündemde ? Başka konu mu yok falan mı diyeyim
Gecmıse mazı derler suan bu dedıgını kaldıracak psikolojide degılım demek ki, malum robot degılım ben her dk seni eyleyemem diyeceksin.Ay ne bilim o kadar değişik durum ki ilk defa başıma geliyor sersemleştim resmen ya aslında kafama takılan şu; şimdi bu hep laf soktuğunda gülüyordum ya şimdi ben bunu bozduğumda demiyecek mi daha önce gülüyordun şimdi ne oldu diye??
Kesinlikle ! Son bi atak bekliyorum bi gelişme olursa buraya da yazıcam çok teşekkür ediyorumGecmıse mazı derler suan bu dedıgını kaldıracak psikolojide degılım demek ki, malum robot degılım ben her dk seni eyleyemem diyeceksin.
Kaldı ki, su yazdıgın soruyu sorarsa cıddı piskinmiş derim.
Bence bu kadar korkma, en fazla küsersiniz.
Kocan senı aldatır diyen insanla da küs yanı bısey olmaz.
Rica ederim, ınsallah kıtlenıp kalmazsın.Kesinlikle ! Son bi atak bekliyorum bi gelişme olursa buraya da yazıcam çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?