- Emoji Skoru
- 28.147
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
Normalde nasıl bir insan, yakınlık dereceniz ne, sohbeti nasıldır buna göre değişir her şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece arkadaşlık bitirmek mi? Kocadan boşan, arkadaşa bas tekmeyi, anne höt mü dedi, iletişimi kes, kaynanaya tükür, görümcenin saçını çek..Kadınlar arkadaşlığını bitirmek için bahane arıyor, sonra da buraya arkadaşım kalmadı diye yazıyorsunuz. Erkekler ise dolandirılmadığı sürece umursamıyor. genelde de evli kadınlar böyle vefasız davranıyor. Bir kere insan uyuyakaldı diye bu kadar sinirlenilmez. Ayrıca kafe kötü bir yer değil ki. Yiyip içip eve gelseydiniz.
Uyuyakalamaz cunku. Çocuk musunuzKadınlar arkadaşlığını bitirmek için bahane arıyor, sonra da buraya arkadaşım kalmadı diye yazıyorsunuz. Erkekler ise dolandirılmadığı sürece umursamıyor. genelde de evli kadınlar böyle vefasız davranıyor. Bir kere insan uyuyakaldı diye bu kadar sinirlenilmez. Ayrıca kafe kötü bir yer değil ki. Yiyip içip eve gelseydiniz.
Ben de kaçta uyursam uyuyayım bir randevum varsa alarma gerek kalmadan uyanırım dediğiniz gibi biyolojik alarm durumu devreye giriyor çoğu zaman.Bende beste uyuyorum keyfi
Ama dokuzda randevum var mesela diyelim
Gerçekten kırk kere uyanıyorum alarm çaldı mı geç mi kaldım. Dıye.
Biyolojimiz uyandırıyor
Uyanamadım diyene asla inanmam
Alarm duymamayi da anlamam sağır mısın mesela.
Alkol almadıysan kendinden geçecek kadar derin Bi uykun olmaz ya.
İlk kez olan bir şey ise bu kadar olay haline getirmeye gerek yok. İnsanlık hali, olabilir. Çok sevdiğim bir dostum var. Böyle bir şey söylese, “ben simit alıp sana geliyorum sende kahvaltı hazırla zaman kaybetmeyelim” derim yada beklerim gelsin diye. Bu zamanda gerçek arkadaşlık bağı bulmak, kurmak kolay değil. Normalde düzgün, iyi bir arkadaş ise bu sebep için köprüler yakılmaz.Kızlar bu sabah 11-11.30 gibi arkadaşımla kahvaltıya gidecektik. Mesaj atıyorum açmıyor arıyorum dönmüyor en son şimdi aradı uyuyakalmış. O kadar sinirliyim ki ne yapmalıyım sizce bekle ben hemen geliyorum dedi, beklemeli miyim?
Ben depreme uyanmıyorum. ha ben genelde uykusuz olmadığım sürece uyanırım en ufak sese ama insanlar farklı farklı.Uyuyakalamaz cunku. Çocuk musunuz
Hadi ordan derler adama.
Ben niye uyuyakalmiyorum
Deprem olsa minicik ya 3siddetinde olsa hemen ayaktasiniz.
Alarm kafanızı parçalasa seeey uyuyakaldım
Tabi tabi
Tek başıma yer kalkardim. Çok çok ayıp. Siz restoeandasiniz o daha evde hazırlanacak da gelecek de yani.Ben buluşacağımız yere gelmiştim maalesef.. dakik biri olduğumda hep pişman oluyorum
Ben kafeye geçip kahvaltımı yaptım. Daha sonra o geldi bu durumdan rahatsız olduğumu belirttim zaten çok özür diledi, ilk defa olduğu için üstelemedim@umutluveumutsuz ne yaptınız?
Çoğuna ben şahsen inanmıyorum. Ne annelerinden , ne arkadaşlarından , ne işlerinden ne de kocalarından öyle hoppp vazgeçmiyor burada gazı verenler.Buradaki çoğunun yazdığı lişkini kes yorumlarını okudukça kendime olan hayranlığım artıyor. Gerçek hayatta da yorumlardaki gibi mi davranılıyor acaba?
Peşpeşe uykusuz kalınca veya yorgun düşünce sabahları kalkamadığım, alarmı duymadığım oluyor. Konu sahibinin arkadaşı kalkınca arayıp özür dilemiş ve geleceğini belirtmiş. Ben bile buna sinirlenmezdim yahu. Sizinki nasıl arkadaşlık da hemen bilet kesmeye başlıyorsunuz?
Aynısı başıma geldi
Ben epey kızdım
Saydirdigim vatsap sesleri attim fılan derken eşimde kendisini çok sorumsuzca buldu. On-on beş güne bitirdim arkadaşlığımı da.
Zaten cocuklu. Birisi nasıl uyanamamış olabilir. Sürekli ustu mu açıldı nefes alıyo mu vs vs ya da birlikte yatiyosak çok kipirdadi vs dıye uyanıyor insan yani. aradigimda açmaması bı bucuk saat sonra uyanamamışım. Demesi bana geçmedi yani. Yerinizde olsam değil yerinizde oldum, arkadaşlığımı bitirdim
nasıl bu kadar eminsinizUyanamadım diyene asla inanmam
Bazen olabilir alarmı duyrmamis olabilir bazen kurulan alarm çalmıyor mesela yada o an duymamış olabilir. Tek seferlikse açıklaması varsa bosverinKızlar bu sabah 11-11.30 gibi arkadaşımla kahvaltıya gidecektik. Mesaj atıyorum açmıyor arıyorum dönmüyor en son şimdi aradı uyuyakalmış. O kadar sinirliyim ki ne yapmalıyım sizce bekle ben hemen geliyorum dedi, beklemeli miyim?
Çocukluyum uc yüz kere uyanıyorumÇocuklu insanlar asıl uyuya kalabiliyor
Dün bebeğim gece hiç uyumadı sabaha karşı yattık 11 de zor uyandım
Cok eminimnasıl bu kadar eminsiniz
top patlasa uyanmam
her sabah 67867887 kişi arar beni
6 şiddetindeki depremin bile yarısını hissettim
kendi adınıza mı konuşsanız