açık açık söyleyeceksiniz yada yavaş yavaş gidip gelmeyi azaltacaksınız
bence en iyisi yavas yavas mesafe koymak bu konu hakkında baya tecrübem var ve yasadıgım bi sorundu kırmak istemez tabi ki kimse arkadaşını ama eğer sana zarar verecek davranışları varsa mesafeni korumanda fayda var diyebilirim
Yasiniz küçük sanirim..
Arkadasliginizi kesin en iyisi ...
17,18 yaşlarımız arkadaşlıgımı kesmekte zor olur yapamam gibime geliyor zaten evlerimiz aşırı yakın ailemde artık laf söylemeye başladı çünkü düzleştiricimi alıyor 1 hafta onda kalıyor ve ablamda aynı düzleştiriciyi kullanınca sorun çıkıyor veremem diyince küsüyor
küserse kendi bilir o zaman...bahane bulup tavır koyun. internette sorun var deyin,makyaj malzemesi ablamın,ortak kullanıyoruz,veremem ya da gözümde arpacık,dudağımda uçuk oluyor,bulaşmasın sana diyin...
Dedim bişey olmaz nolacak geçmez geçmez bendede çıkıyor zaten diyor,internette sorun var diyorum aç bende göreyim bi belki açılır şansıma diyor resmen internet kafe yaptı evimizi
düğmesine basar gibi yapıp geri kapatın modemio değil de sizin ağzınız gözünüz mikrop kapmasa bari:18:
17,18 yaşlarımız arkadaşlıgımı kesmekte zor olur yapamam gibime geliyor zaten evlerimiz aşırı yakın ailemde artık laf söylemeye başladı çünkü düzleştiricimi alıyor 1 hafta onda kalıyor ve ablamda aynı düzleştiriciyi kullanınca sorun çıkıyor veremem diyince küsüyor
Kuzeninin yuzsuzlugu diye bir konum var .
Oku orayi
Gidip gelmeleri azalttım işte yine çok yakınız anlıyorsunuz beni değilmi işte dost olunca insan çekiniyorda kırmaktan :/
Yasiniz küçük sanirim..
Arkadasliginizi kesin en iyisi ...
ceylin bu konu da bana senin yüzsüz kuzeni hatırlattı
o günden sonra gelip bişeyler istedi mi kesildi mi?
inşallah kesilmiştir
konu sahibi arkadaş kesin ve net bir şekilde
k.bakma canım artık paylaşmak istemiyorum tarzı tavrını koy
küserse küssün
annem erkeklerle konuştuğunu görmüş bir daha istemiyorum dedi diyebilirsin...
Okudum mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?