Arkadaşım ve garip davranışları

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.838
1.165
373
Benim 6 yıllık bir dostlugum var ailelerimiz falan tanıyor birbirlerini benim ailemin maddi durumu onlara nazaran daha iyi kendi babası çalışmıyor annesi çalışıyor kıt kanaat evlerine ekmek giriyor arkadaşım buna ragmen biri harçlık verse hemen harcıyor annesi para istese evi ayaga kaldırıyor.Bize geldiginde sürekli kıyafetlerimi makyaj malzemelerimi tokalarımı alıyor ama getirmiyor ve sürekli parfümümü kullanıyor bizimde durumumuz çok iyi değil her hafta parfüm almak zorunda kalıyorum rimelimi ne zaman versem ya kurutuyor ya kırıyor fırçasını.Telefonumdan saatlerce internete giriyor yada bilgisayarımdan her geldiginde 5 dakka sohbet ediyoruz 2 saat internette annemde kızıyor artık erkeklerle görüşüyor ne yapmalıyım açıkça söylemek istemiyorum kırmamak için nasıl davransam kırılmaz ne söylemeliyim?

açık açık söyleyeceksiniz yada yavaş yavaş gidip gelmeyi azaltacaksınız

bence en iyisi yavas yavas mesafe koymak bu konu hakkında baya tecrübem var ve yasadıgım bi sorundu kırmak istemez tabi ki kimse arkadaşını ama eğer sana zarar verecek davranışları varsa mesafeni korumanda fayda var diyebilirim

Yasiniz küçük sanirim..
Arkadasliginizi kesin en iyisi ...

Gidip gelmeleri azalttım işte yine çok yakınız anlıyorsunuz beni değilmi işte dost olunca insan çekiniyorda kırmaktan :/

Yasiniz küçük sanirim..

17,18 yaşlarımız arkadaşlıgımı kesmekte zor olur yapamam gibime geliyor zaten evlerimiz aşırı yakın ailemde artık laf söylemeye başladı çünkü düzleştiricimi alıyor 1 hafta onda kalıyor ve ablamda aynı düzleştiriciyi kullanınca sorun çıkıyor veremem diyince küsüyor

küserse kendi bilir o zaman...bahane bulup tavır koyun. internette sorun var deyin,makyaj malzemesi ablamın,ortak kullanıyoruz,veremem ya da gözümde arpacık,dudağımda uçuk oluyor,bulaşmasın sana diyin...

küserse kendi bilir o zaman...bahane bulup tavır koyun. internette sorun var deyin,makyaj malzemesi ablamın,ortak kullanıyoruz,veremem ya da gözümde arpacık,dudağımda uçuk oluyor,bulaşmasın sana diyin...

Dedim bişey olmaz nolacak geçmez geçmez bendede çıkıyor zaten diyor,internette sorun var diyorum aç bende göreyim bi belki açılır şansıma diyor resmen internet kafe yaptı evimizi

Dedim bişey olmaz nolacak geçmez geçmez bendede çıkıyor zaten diyor,internette sorun var diyorum aç bende göreyim bi belki açılır şansıma diyor resmen internet kafe yaptı evimizi

düğmesine basar gibi yapıp geri kapatın modemi o değil de sizin ağzınız gözünüz mikrop kapmasa bari:18:

düğmesine basar gibi yapıp geri kapatın modemi o değil de sizin ağzınız gözünüz mikrop kapmasa bari:18:

Hahahah Denemedigim yol kalmadı napsam bilemiyorum Ayy bende ondan korkuyorum çünkü kendisinde kirpik dibi iltihabı var ve ögrendigimde rimelimi ona verdim direk :26:

Kuzeninin yuzsuzlugu diye bir konum var .
Oku orayi

Gidip gelmeleri azalttım işte yine çok yakınız anlıyorsunuz beni değilmi işte dost olunca insan çekiniyorda kırmaktan :/

ya aynı seyi yasadım ilk basta arkadasınızdan emin olun beelkide sadece kndisiyle ilgili sorunları yuzundn size oyle davranıyordur onu anlamaya calısmanızı tavsiye ederim bnde tum bunları dneyereek iki sonuca ulastım birincisi bana cok dger verdigi ıçın çok kıskanıyor ikinciside kendi ailesinde olan sorunlar onu yıpratmıs boyle bir durumu olma ihtimalide var size bu sekildee yansıtıyor olabilir

Yasiniz küçük sanirim..

ceylin bu konu da bana senin yüzsüz kuzeni hatırlattı
o günden sonra gelip bişeyler istedi mi kesildi mi?
inşallah kesilmiştir

konu sahibi arkadaş kesin ve net bir şekilde
k.bakma canım artık paylaşmak istemiyorum tarzı tavrını koy
küserse küssün
annem erkeklerle konuştuğunu görmüş bir daha istemiyorum dedi diyebilirsin...

bende liseyken arkadaşlarım gelir denerlerdi herseyi ama tabi mal kıymetini bilirdim fazla yüz vermezdim kimseye ben baskasının odasına bıle cagırılmadan girmem herkezin özeli durumu kendine göre... şimdi odam çeyiz dolu herkez merakına gelir bakar o kutular inler tek tek ama takmıyorum artık çalıştıgım içinde fazla gelemiyo kimse...Ama bir arkadasım var evlendi ama yinede ne yapsam kıskanır üzerimdeki t-shirt u bile bana verde bir kac gün giyiyim der bende kıyafetlerim benim için önemli derim ben herşeyin iyisini alırım ve yıllarca gıyerım çeyizimde aksesuarlar vardır der ay ben öyle seyler sevmem der ama arastırır nerden aldıgımı falan ...yani mutlaka herkezin başında vardir böyle arkadaş...

Benim kuzen bu arkadasin üst versiyonuydu abla :))
Simdi elbise istemeyi falan kesti .
Ama yaz geliyor düğünler falan baslar .
Gelir yine bence .
Ha unutmadan kuzeninin düğünü için bana elbise aldirdi gecen hafta .
Üstümde yok sonra veririm diyerek .
Basimin gozumun sadakasi olsun o para geri gelmezde :)

ben pek hoşlanmam arkadaşımda olsa başka birinden sürekli kıyafetti parfümdü vs istemekten ve benden de istenmesinden

ya açıkça söyleyin ya da eskisi kadar smimi olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…