- 27 Nisan 2012
- 15.710
- 18.860
- 498
Teşekkürlerİlk geldiginde konusacagım bu konuyu zaten bişeyimi almaya gelecektir büyük ihtimal sonucu yazarım buraya
muhakkak yazsonucu dört gözle bekliyorum
bende kız evlat yetiştiriyorum canım.. annenin uyarıları da çok hoşuma gitti
hayırlısıyla kurtul inşallah...
Tıpkı daha önce oldugu gibi annem haklı çıktı keşke annemi dinlesem dedim bir kez dahaKızınız inşallah benim gibi olmaz yani böyle duygular hissetmez çünkü tökezletiyor insanı..Bir şeyimi istedi veremem dedim bilgisayara geçmeyi istedi hayır dedim hemen evine gitti uzun süre durmadı uzak durdum etkili oluyor sanrım:))
benim kızım da fazla sert mizaçlı :)
gerçi küçük daha 8 yaşında.. inş. düzelecek sonra
ohhh iyi yapmışsın çok fazla sert söylemeseydin.. bak gördün mü istediğini alamayınca gitmiş hemen
aman tavrını bozma canım..
yavaaş demeye gerek yok sen zaten biçok şeyi yapmışın artık iletişimi kes beeennnncccceeee
Ailesiyle sorunlarını kafaya takmayan birisi bana sürekli erkek bulmaya çalışıyor tanımayan yok onu :/ Sizin arkadaşınızın kişiliği öyleymiş benimki davranısta böyle
yaa hepp öyle işte dediğim gibi bana erkek bulma gibi derdi yok tam tersi kıskanan biri benden iyi ve üstün olmak ister her zaman hemde kusura bakma yoğundum msjlara bakamadım ama yani bence bu kişi senin başına bir iş açmadan uzaklaşmayı denemelisin canım sana en büyük tavsiyem bir şekilde kurtulmaya bak düşünsene başına kötü şeyler açtığını bak ailesini bile takmayan birisi uzak durmak lazım diyorum...
Yok hiç sorun değil canım sen beni en iyi anlayanlardan birisin çünkü yaşamışsın bu durumuArtık dışardan bakınca ona midemi bulandırıyor bu yaşta erkeklerle olan samimiyeti annesine bağırışları..Allah korusun bir kere babamla onun yuzunden tartısmıstık erkek olayı yüzünden bi de babacıgıma yalan söyledim onun yuzunden
hatanın neresinden dönülürse kar canım
bak yavaş yavaş soğuyorsun ondan mideni bulandırıyor falan
eee ne yaptı arayıp soruyor mu gelip gidiyor mu?
Yok hiç sorun değil canım sen beni en iyi anlayanlardan birisin çünkü yaşamışsın bu durumuArtık dışardan bakınca ona midemi bulandırıyor bu yaşta erkeklerle olan samimiyeti annesine bağırışları..Allah korusun bir kere babamla onun yuzunden tartısmıstık erkek olayı yüzünden bi de babacıgıma yalan söyledim onun yuzunden
canım hiç bir zaman aileni karşına alacak şeyler yapma ailemiz herşeyden herkesten önemli sen o arkadaşına biraz zaman ver belki düzelir eğer düzelmez ise de konuşmayı dene açık açık yani sen şöylesin böylesin değilde karşılıklı başkalarından örnekler vererek konuş ona nasıl mutlu olduğunu seni rahatsız eden şeyleri söyle belki anlar ve sana hak verir düzelmeler olur bu bende işe yaradı yani ben ilk aramıza mesafe koydum benim yaptıklarımdan haberdar olamadı bir süre bana ulaşamadı ve bu şekilde daha iyi davranmaya başladı sen de böyle yap sonra işte bizim arkadaşlığımız böyle olursa daha sağlıklı olur asla birbirimize yalan söyleyip kuyumuzu kazmayalım vs dersen eğer anlayabilecek kapasitede biriyse düzelir değilse artık bilemeyecem benim arkadaşım bu şekilde düzelmişti ve şimdi sorun yok gibi
Haklısın neden ailemi karşıma aldıysam üstelik ailem haklıydıDüzelmesini çok isterim çünkü kaç yıllık dostum o da beni çok sever en rahat sana karşıyım diyor bende yufka yürekliyim yani şimdi konuşmasak görsem üzülürüm sizin yöntemi deneyim bi o zaman ben inşallah düzelir
inşallah canım insan sevdiği kişiye yakıştıramıyor eğer ona değer vermesen önemli değilde sevmişken değer vermiş güvenmişken düzeltmeye çalışmak istiyor insan
Doğru evetBugun gorustuk sabah yol üstünde karsılastık heyecanlı heyecanlı yine bir seyler anlatıyordu geçiştirdim Aslında annem şu yuzdende sevmiyor benim ailem memur onun ailesinin siyasi görüşü ters biraz bilmem anlatabildimmi ( Dünde halaylarına gitmiş o partinin babam görmüş bak gör iyice dedi :/ Ben siyasi görüşe,dine pek önem vermem ama bunlarınki siyasi görüşten çıkmış savunuculuga geçmiş
canım konuşurken geçiştirmen iyi olmuş
annenin babanın vardır bir bildiği
lütfen yakınlaşma bir daha aman dikkat et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?