Merhabalar herkese. Benim çok yakın bir arkadaşım var. Eskiden aramız çok iyiydi birbirimize saygı duyardık. Artık aramızda saygı kalmadı. Hep bana kötü davranıyor, asla adımla hitap etmiyor, adımdan önce mal, salak gibi kelimeler kullanıyor. Kardeşimle bir araya geldiklerinde mutlaka beni aşağılayıcı şakalar yapıyorlar, sonra ben anlamamazlıktan gelince anlamadığım için zaten sen anlamazsın, sen hiçbir şeyi anlamıyorsun gibi şeyler söylüyorlar. Birbirimize komik şeyler attığımız bir instagram grubumuz var grubun adı “ ...”. Orda bile beni aşağılıyorlar. Arkadaşımın bir ablası var hiç onun gibi değil çok iyi birisi, beni çok seviyor her zaman böyle şeyler dediklerinde onları susturup beni korumaya çalışıyor. Ama işe yaramıyor kardeşimle arkadaşım yaptıklarımızı hak ediyor diyorlar. Geçen gün kardeşimle mesajlarını okudum gizlice hakkımda eskiden böyle değildi iyice mal oldu falan gibi şeyler söylemişler. Ben bunları onlara söyleyince de gülüyorlar sadece. Aramızdaki saygıyı nasıl tekrar geri getirebilirim lütfen yardımcı olun.
Son düzenleyen: Moderatör: