• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve kardeşim bana kötü davranıyor

ikurah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
20
4
6
28
Merhabalar herkese. Benim çok yakın bir arkadaşım var. Eskiden aramız çok iyiydi birbirimize saygı duyardık. Artık aramızda saygı kalmadı. Hep bana kötü davranıyor, asla adımla hitap etmiyor, adımdan önce mal, salak gibi kelimeler kullanıyor. Kardeşimle bir araya geldiklerinde mutlaka beni aşağılayıcı şakalar yapıyorlar, sonra ben anlamamazlıktan gelince anlamadığım için zaten sen anlamazsın, sen hiçbir şeyi anlamıyorsun gibi şeyler söylüyorlar. Birbirimize komik şeyler attığımız bir instagram grubumuz var grubun adı “ ...”. Orda bile beni aşağılıyorlar. Arkadaşımın bir ablası var hiç onun gibi değil çok iyi birisi, beni çok seviyor her zaman böyle şeyler dediklerinde onları susturup beni korumaya çalışıyor. Ama işe yaramıyor kardeşimle arkadaşım yaptıklarımızı hak ediyor diyorlar. Geçen gün kardeşimle mesajlarını okudum gizlice hakkımda eskiden böyle değildi iyice mal oldu falan gibi şeyler söylemişler. Ben bunları onlara söyleyince de gülüyorlar sadece. Aramızdaki saygıyı nasıl tekrar geri getirebilirim lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gercekten konuşulanlari, esprileri vs anlamiyor musunuz veya geç mi anliyorsunuz? Dedikleri gibi zamanla daha mi artti bu durum? Bir doktora gitseniz mesela? Fiziksel sorun yoksa psikolog belki iyi gelir.

Gercekten konuşulanlari, esprileri vs anlamiyor musunuz veya geç mi anliyorsunuz? Dedikleri gibi zamanla daha mi artti bu durum? Bir doktora gitseniz mesela? Fiziksel sorun yoksa psikolog belki iyi gelir.
Bazen çok saçma sapan şeyler söylüyorlar gerçekten anlayamıyorum, kırıcı şeyler söylediklerinde de anlamıyormuş gibi yapıyorum. Ayrıca gerçekten böyle bir sorunum olsa bile bunu böyle ifade etmeleri beni çok üzüyor.

Hiç hoş değil yaptıkları. Gerçekten konuşanlarda uzaksanız belki de artık dikkatinizi çekmeyen şeyler paylaşılıyordur ve ilginiz kaymış olabilir. Bu durumun sizi üzdüğünü kardeşinizle ciddi olarak pylaşabilirsiniz sonuçta kardeşiniz ne kadar kafanıza taktığınızı anlatırsanız size yardımcı olabilir.
Ben olsam saygı kazanmaya çalışarak kendimi yormak yerine arama mesafe koyardım kendimi kötü hissettiğim bir ortamda 5 saniye bile geçirmeye tahammülüm olmaz.

Hiç hoş değil yaptıkları. Gerçekten konuşanlarda uzaksanız belki de artık dikkatinizi çekmeyen şeyler paylaşılıyordur ve ilginiz kaymış olabilir. Bu durumun sizi üzdüğünü kardeşinizle ciddi olarak pylaşabilirsiniz sonuçta kardeşiniz ne kadar kafanıza taktığınızı anlatırsanız size yardımcı olabilir.
Ben olsam saygı kazanmaya çalışarak kendimi yormak yerine arama mesafe koyardım kendimi kötü hissettiğim bir ortamda 5 saniye bile geçirmeye tahammülüm olmaz.
Evet kendi aralarında saçma bir dilleri var çok sığ ve mantıksız şakalar yapıyorlar ben anlamıyorum ve açıkçası anlamak için de çabalamıyorum dediğiniz gibi ilgimi çekmiyor.
Kesinlikle ciddi bir şekilde hiçbir şey paylaşılmıyor ikisiyle de ben böyle bir şey desem 5 dk boyunca kahkaha atıp sonrada da bana mal mısın derler.

Bazen çok saçma sapan şeyler söylüyorlar gerçekten anlayamıyorum, kırıcı şeyler söylediklerinde de anlamıyormuş gibi yapıyorum. Ayrıca gerçekten böyle bir sorunum olsa bile bunu böyle ifade etmeleri beni çok üzüyor.
Canım benim aradaki saygıyı asla geri getiremezsin. Çıkar o arkadaşını hayatından. Sana saygı göstermeyen kimseyi tutma yakınında. Gerçekten anlamasan bile böyle davranamazlar. Çok kaba çok iğrenç şeyler yaptıkları. Arkadaşını geçtim onu at gitsin zaten ama kardeşin neden ona uyuyor ona üzüldüm. Belki arkadaşın seni kıskanıyorda yapıyor onu bilemem ama sebebi ne olursa olsun bu şekilde davranılmaz bir insana. Kendine saygın olsun ki etrafında sana saygı duysun. Kendine saygı duymanın ilk adımı olarak sana saygılı davranmayan arkadaşınla iletişimini kes derim.

Evet kendi aralarında saçma bir dilleri var çok sığ ve mantıksız şakalar yapıyorlar ben anlamıyorum ve açıkçası anlamak için de çabalamıyorum dediğiniz gibi ilgimi çekmiyor.
Kesinlikle ciddi bir şekilde hiçbir şey paylaşılmıyor ikisiyle de ben böyle bir şey desem 5 dk boyunca kahkaha atıp sonrada da bana mal mısın derler.
Ay sinirlendim adınıza. Farklı bir sosyal çevre geliştirseniz süper olur gerçekten çünkü artık terbiyesizlik ele alınmış. İnsana zübük muamelesi yapan da prof olsa bana! Allah aşkına çaba harcamayın şu ortama.

Yazılarından anladığım kadarıyla gayet mantıklı ve kendini iyi ifade edebilen birisin. Sorun onlarda olmasın...

Öyle kesilebilecek bir şey değil hayatımın her noktasında kendisi adeta bir virüs gibi. Ve kardeşim onu asla bırakmaz :KK43:
Madem öyle , kaçış yok bunlardan, siz de strateji değiştireceksiniz.

öncelikle sessiz kalmayacaksınız, hakaret mi ettiler? Dinime küfreden müslüman olsa bari, bana IQ dersi verene bak , ehe, diyeceksiniz.

yüzünüze gülüyorlar, yav he he diyeceksiniz.

üzüldüğünüzü belli edip çıtkırıldım durursanız, daha da artırırlar işin dozunu.

umursamadığınızı ne zaman belli edersiniz, işte o zaman artık zevk alamazlar ve bu saçma şakaları bırakırlar.

iyilikten anlamayanı kendi silahıyla vuracaksınız. Doğanın kanunu bu. Zayıf olursanız yenilirsiniz. Çakallarla mücadele etmenin tek yolu bu 👊🏻

öncelikle sessiz kalmayacaksınız, hakaret mi ettiler? Dinime küfreden müslüman olsa bari, bana IQ dersi verene bak , ehe, diyeceksiniz.

umursamadığınızı ne zaman belli edersiniz, işte o zaman artık zevk alamazlar ve bu saçma şakaları bırakırlar.

iyilikten anlamayanı kendi silahıyla vuracaksınız. Doğanın kanunu bu. Zayıf olursanız yenilirsiniz. Çakallarla mücadele etmenin tek yolu bu 👊🏻
Ay sanki vahşi hayat belgeseli sunuyorum 😂😂 gaza geldim kusura bakmayın konu sahibi , aslında hiç böyle biri değilim, valla bak, ama böyle naif insanları ezdiklerini görünce birilerinin, dayanamıyorum napayım 🙈

Canım benim aradaki saygıyı asla geri getiremezsin. Çıkar o arkadaşını hayatından. Sana saygı göstermeyen kimseyi tutma yakınında. Gerçekten anlamasan bile böyle davranamazlar. Çok kaba çok iğrenç şeyler yaptıkları. Arkadaşını geçtim onu at gitsin zaten ama kardeşin neden ona uyuyor ona üzüldüm. Belki arkadaşın seni kıskanıyorda yapıyor onu bilemem ama sebebi ne olursa olsun bu şekilde davranılmaz bir insana. Kendine saygın olsun ki etrafında sana saygı duysun. Kendine saygı duymanın ilk adımı olarak sana saygılı davranmayan arkadaşınla iletişimini kes derim.
Bazen o da diyor bizim aramızdaki saygıya ne oldu diye ama geri getirmek için hiç çaba göstermiyor maalesef. Kardeşim ondan daha beter hele bir yan yana gelsinler kimsenin durduramayacağı bir hal alıyorlar gerçekten abartmıyorum filmlerde ki kötü karakter ve çırağı gibiler. İletişimi kesmek de mümkün değil.

Ay sinirlendim adınıza. Farklı bir sosyal çevre geliştirseniz süper olur gerçekten çünkü artık terbiyesizlik ele alınmış. İnsana zübük muamelesi yapan da prof olsa bana! Allah aşkına çaba harcamayın şu ortama.
Ah keşke başka bir sosyal çevrem olsa bir saniye katlanmam bunlara ama 15 yıllık arkadaşız biz çevremde başka kimse kalmadı bunun yüzünden herkesi hep 2. Plana attım şimdi şu sonuca bakın.

Ben zaten hiçbir zaman yaptıkları karşısında kırılmış gibi davranmıyorum hep onlar gibi karşılık veriyorum. Kırılmış gibi davranarak onları mutlu etmek istemiyorum. Ama bu da işe yaramıyor :(

Back
X