33 yasimdayim hic dostum yok daha kimseyede bir zararim dokunmadi tehlikeli oldugumuda sanmiyorumBen nedense hiç arkadaşı, dostu olmayan belli yaşa gelmiş insanlardan korkuyorum.. Çevremden edindiğim izlenime göre böyle insanlar tehlikeli oluyolar.. İnsan bunca yıllık hayatında bi tane bile dost edinemez mi yaa?? Hadi dostu da geçtim arkadaş olsun.. Bence biraz problemi kendinizde arayın..bunca yıldır demekki kimseye bi faydanız olmamış ki kimse hayatınızda kalmamış.. Uyum sağlayamamışsınız hep kendinize uyum sağlansın istemişsiniz belki de.. Mesafe de bana göre buna bahane değil yurtdışına yerleşen bikaç dostum var yıllardır onlarla bile kopmadım hayatımızın her adımından haberimiz olur.. Çok şükür güvenebileceğim dostum, arkadaşım diyebileceğim insanlar var.. Bi sözümle dünyanın öbür ucundan yanıma gelecek insanlar biriktirdim hayatımda.. Bununla da hep gurur duyarım.. İnsan edinmek için biraz fedakarlık, biraz iyi niyet, biraz anlayış yeterli bence mutlaka geri dönüşü olan özellikler diye düşünüyorum.
üstünüze alınmanız gerekmeyecek kadar çevreniz varmış zaten33 yasimdayim hic dostum yok daha kimseyede bir zararim dokunmadi tehlikeli oldugumuda sanmiyorum
herkesin bir arkadasi bir dostu olmak zorunda degil
bir abim var omuzuna kapanip agladim yeri geldi guldum yeri geldi onunla gezdim e benle assagi yukari yasit 21 tanede kuzenim var belkide buyuzden ihtiyac duymadim
üste alinma degil de arkadas diyince bana kan baginin olmadigi ama samimi oldugun insani cagristiriyor birden dusundum yoksa ben zararlimiyim diye ama bazi insanlar gerek duymuyor iste bunu soylemek istedimüstünüze alınmanız gerekmeyecek kadar çevreniz varmış zatenAbi,yaşıt kuzenler de samimiyseniz arkadaş dost sınıfına girebilir bence
Yani siz şanslıymışsınız ki hem kan bağı hem gönül bağı kurabilmişsiniz demekki, ben ne insanlar tanıyorum kuzenleriyle kardeşleriyle bile o samimiyeti yakalayamamış.. Benim de en yakın arkadaşlarımdan biri kuzenim mesela :) Ama çevresinde bi çay içeçek arkadaş bulamayanları kastettim.. Bi insan hiç mi kimseyle anlaşamaz?? İşte o insan bana göre ya çok tehlikelidir ya da artık bahstsız bedevidir mi diyim ne diyim bilemedimüste alinma degil de arkadas diyince bana kan baginin olmadigi ama samimi oldugun insani cagristiriyor birden dusundum yoksa ben zararlimiyim diye ama bazi insanlar gerek duymuyor iste bunu soylemek istedim
o konuda haklisiniz evet o tsrz insanlarda bir skinti oluyor genelde ya ailesininde baglari herkesle kopuk oldugu icin kimsesi olmuyor yada kendisinde bir skinti oluyorYani siz şanslıymışsınız ki hem kan bağı hem gönül bağı kurabilmişsiniz demekki, ben ne insanlar tanıyorum kuzenleriyle kardeşleriyle bile o samimiyeti yakalayamamış.. Benim de en yakın arkadaşlarımdan biri kuzenim mesela :) Ama çevresinde bi çay içeçek arkadaş bulamayanları kastettim.. Bi insan hiç mi kimseyle anlaşamaz?? İşte o insan bana göre ya çok tehlikelidir ya da artık bahstsız bedevidir mi diyim ne diyim bilemedim. Kına gecesine 1 tane bile arkadaşı gelmeyen hatta şöyle diyim ablasından başka yakın yaşta insan gelmeyen bi akrabam var benim mesela, kendisi hep yalnızlıktan bahseder Öyle kişileri kastediyorum..
kural 1=az insan.iş ortamindaki arkadaslarim disinda hic arkadasim olmadi gercek arkadas yani pismanda degilim ama insan bazen gercekten oturup bi cay icip geyik muhabbeti yapip rahatlamak istiyor ama bir yastan sonra artik herkes gecim skintisi cocuk bakimi derken buna bile zaman bulamiyor cogu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?