canim sinirden karisik yazmissin galiba ben anlamadim,kim kusmus kim mesaj atmis :26:
dedikodunuzu yapan arkadaşınız ne söylemiş olabilir ki
işin aslını öğrenmeye çalışın
belli ki söylediği şey arkadaşınızn canını sıkmış
böyle yalanlar söyleyebilir mi? onu en iyi siz tanırsınız
cnm kusura bakma ya bu arkadaşım benim samimi olduğum arkadaşa msajda dedikodumu yapmış.buda dedikodu sevmem falan demiş.hakkımda konuşmak istememiş yani.bu arkadaşım beni aradı.ağlıyor.bana ağır mesaj attı diye.bu kadar yani anlamadım ki
ben yine anlamadım.
ben yine anlamadım.
cnm kusura bakma ya bu arkadaşım benim samimi olduğum arkadaşa msajda dedikodumu yapmış.buda dedikodu sevmem falan demiş.hakkımda konuşmak istememiş yani.bu arkadaşım beni aradı.ağlıyor.bana ağır mesaj attı diye.bu kadar yani anlamadım ki
ya kısaca işi düştüğünde beni arayan arkadaşım samimi arkadaşıma dedikodumu yapmış.oda dedikodu sevmem.arkasında konuşma falan demiş.samimi arkadaşımda söylemiyor ne dediğini.ex arkadaşımda beni arıyor ve bitti ikinizde arkadaşım değilsiniz diyor.bu yani.
ya kısaca işi düştüğünde beni arayan arkadaşım samimi arkadaşıma dedikodumu yapmış.oda dedikodu sevmem.arkasında konuşma falan demiş.samimi arkadaşımda söylemiyor ne dediğini.ex arkadaşımda beni arıyor ve bitti ikinizde arkadaşım değilsiniz diyor.bu yani.
slm canım ben senin yerinde olsam her ikisi ile birlikte aynı anda görüşürdüm sonucta ortada bi gercek var ki o da yalan yanlıs dedikodu yapan biri.neyse derdi sor acık dille ne diyor bakalım.gercekten samimi iseniz bunu yap derim için içini yiyecegine sor bakalım ne diye sana küsmüş diğeri ne demiş senin hakkında.. kolay gelsin :44:
yani diger arkadas senin samimi oldugun arkadasina mesaj atmis agir,
sanada mi mesaj atti benimle konusmayin diye :26:
balkaymakim .!.:iyi iste zaten isi düsünce ariyormus yani iyi bir arkadasin degil niye üzülüyorsun
tweety_yteewt .!.:iyi bosver niye kafana takiyorun ex arkadasi,
seni istemeyeni sen hic isteme bosver...
Carrie .!.:şimdi anladım gibi
boşver ya, o işi düştüğünde arayan arkadaşın arkadaşlığımız bitti dersede çokta tın, büyük kayıp değil senin için yani.
evet canım.
cnm öylede baya psikopat gibi ağladı.ailesi falan başıma dert olur diye korkuyorum
işte başıma dert olur dye korkuyorum canım ya
doğru yani kayıp değilde korktum işte ağladı falan ya ailesi benim üstüme gelir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?