Arkadaşım yüzünden sinirlerim altüst

yoksa umrumda değil.ben zaten görüşmüyorum kendisi arıyor.şunu yapalımmı ihtiyacı olduğunda.ama ailesinden korkuyorum.

Son düzenleme:
cnm belli olmaz yani ailesi gıcık birşey.telefonda hıçkıra hıçkıra ağğladı.babası hastaneye falan götüreyimmi falan demiş.ödüm koptu.bana eziyet olurlar diye.

cocuk degil ya,hem ne diye o kadar agliyor hem o istemiyor aramanizi derdi neymis acaba :26:
korkma canim ne olacak yani

senin bu arkadas tek cocuk galiba ailesi bu kadar uzerine gittigine gore birde kac yaslarindasiniz acaba,
bahsettigin arkadas ilk okul bire filan gidiyor herhalde

21 yaşındayız ikimizde canım.çocuk gibi zaten .yok 6 kardeş

ailesi arkadasinin ozel hayatina ne karisiyor yani kapina dayanipta vay sen bizim kizi nasil aglatirsin diecek halleri yok,
kocaman kiz savunmasiz degilki kendi agzi yokmu korkma cnm ya ama bak 6 kardes bide anne baba eder 8 ailece dovmesinler seni

ailesi arkadasinin ozel hayatina ne karisiyor yani kapina dayanipta vay sen bizim kizi nasil aglatirsin diecek halleri yok,
kocaman kiz savunmasiz degilki kendi agzi yokmu korkma cnm ya ama bak 6 kardes bide anne baba eder 8 ailece dovmesinler seni

yani ayıp olacak ama öyle insanlar gerçekten.inşallah öyle birşey olmaz sağol desteğin için .

Boşver,gidenin arkasından su dökülür.Hakikatli bir insan arkandan konuşmazdı
Demekki yüzü kalmadı artık senle konuşmaya

Hiç takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…