Arkadasim

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar arakadasim adina konuyu aciyorum onun üyeliği olmadigi için sotmami istedi...kocasiyla tartişmişlar sanirim fiziki siddet uygulamis esi arkadasim da darp raporu alip sikayet etmiş 3 ay uzaklastirma almiş esi..simdi sikayetimi geri alsam olay kamu davasına döner mi para veya hapis cezasi uygulanit mi diye soruyor..

Kamu davasına dönüşmez bildiğim kadarıyla ama geri alma sebebi nedir?

Boşanma davası açacaksa neden olmasın?

• Beğen
Reactions: KV_
Darp raporu ve uzaklaştırmalar da kamu davasına döner diye biliyorum ben..sonuçta tehditle,şantajla falan şikayet geri çektirilmiş olabilir,diye düşünülüyor.inşallah da döner;)

Benim eski eş kişisi telefonla tehdit ten 3 ay uzaklaştırma aldı. Şikayetimi geri aldım ama savcı kovuşturmaya devam ediyor. Tehdit eden 3. şahıs da vardı ama hepsi telefonda... Şikayeti geri alma dilekçesini verirken de savcı sen geri al aradan çekil ama ben dosyayı kapatmayacağım sende kendini guvende hissetme demişti neden hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
Slm kizlar arakadasim adina konuyu aciyorum onun üyeliği olmadigi için sotmami istedi...kocasiyla tartişmişlar sanirim fiziki siddet uygulamis esi arkadasim da darp raporu alip sikayet etmiş 3 ay uzaklastirma almiş esi..simdi sikayetimi geri alsam olay kamu davasına döner mi para veya hapis cezasi uygulanit mi diye soruyor..
Asıl öğrenmek istediğinize gelirsek hapis cezası olmaz daha önceden vukuatı yoksa mahkemede de şikayetçi olmayabilir para cezası alır ama o da 5 yıl aynı suçu işlememek şartı ile hükmün ertelenmesi olur ve 5 yıl temiz kalırsa kapanır gider yani para cezası yada hapis olmaz... Silah vs yaralama yoksa...

Back
X