Arkadaşım

Kendinizi bu kadar üzmenize değer mi ya, strese girmenize değmez, kendi sağlığınızı huzurunuzu düşünün öncelikli olarak, konuşacaksınız anlamıyorsa küsecek ilişkiyi keseceksiniz o zaman
Öyle olacak iletişimi koparıcam galiba bu gidişle... İstemediğimi söyleyince kendide aramaz

bir de aklıma bir şey takıldı.
benim eşim bana kimlerle arkadaşlık yapıyorsun diyemez. arkadaşlarımı ben seçerim.
ikincisi gereksiz kıskançlıklar yapan olmuş o kadar süre, kocam varken bana gelmesin vs diye.
en yakın arkadaşımla eşimin arası çok iyidir, bizde gelir kalır sürekli. hiç aklımdan bu tarz iğrençlik geçmez benim.

ısrarcı ve halden anlamayan insandan hiç hoşlanmam. imalardan anlamayan insanlara açıkça söylenmeli bence her şey.
Söylüyorsun ima ediyorum ama anlamamazlığa vuruyor şunu yaparız bunu yaparız vs vs ya ben seninle ergen kızınlamı uğraşacam öyle değilmi

normalde gelmeyebilir ama 40 gun kalmak istemesi, gelmesine gerek olmadigi soylendigi halde israrla gelip kalmak istemesi normal mi sizce? benim annem bile esim rahat edemez diye gelip 40 gun kalmaz.

Nedir bu ısrar anlamadım. Hiç hoşlanmam ne yatılı misafirden nede ısrarcı insandan. Heleki lohusayken insan ayrı bir hassas oluyor gelip herşeyin içine edeceğine,strese sokacağına darılsın isterse. Eşimle konuştuk kimseyi istemiyoruz de kapat konuyu.

Canım senin arkadasın içinde art niyet yoktur ama benim eşimle arkadaşımın bir samime yeti yok düğünde gördü eşimi resmen yılıstı ya rahatsız oluyorum birde arkadaşım çok erkeklerle konusuyor yapma etme dedikçe o arkadasım bu arkadaş ya diyorum senin hiç bayan arkadasın yokmu sen varsın diyor böyle birini evime niye alayım... Ha başka arkadasım da var oda bana geldi kaldı ondan beklemem ama bundan konusmalsrı yılışık hareketler i hoşlanmıyorum

normalde gelmeyebilir ama 40 gun kalmak istemesi, gelmesine gerek olmadigi soylendigi halde israrla gelip kalmak istemesi normal mi sizce? benim annem bile esim rahat edemez diye gelip 40 gun kalmaz.
o apayrı bir konu zaten konu sahibi de istemiyor arkadaşını. ama ben kocamla arasında bir şey olur düşüncesiyle yazanlar için dedim.
benim eşim rahatsız olmaz ama gerekirse bir yıl kalsın.
ben de onun arkadaşlarından rahatsız olmam istedikleri kadar kalabilirler.

Gerçekten insan ailesine bile gittiğinde 1 hafta kaldığın zaman sıkılıyor halbuki orası senin doğduğun ev ama olmuyor tam tersi ailem geldi 40 gün kalmaz herkesin bir evi düzeni var

size saygi duyuyorum ama bence kimseye o kadar guvenmemeli :)

o zaman zaten mesafe koymalısınız canım. çünkü siz de arkadaşınızın davranışlarından hoşlanmıyorsunuz.
bahaneyle mesafe koymuş olursunuz.
de ki: açık konuşucam, eşim istemiyor kalamanızı.
ister küssün ister alınsın.

Ya bu gebe kadınların çektiği ne arkadaş, doğumda kaynana görümce problem çıkarmasa biri çıkıyor muhakkak, net bir şekilde istemiyorum deyin, ne geliyorsa başımıza aman kırılmasın dediğimizden geliyor.

Buradaki arkadaşlarla hemfikiriz dediğiniz gibi söylüyecegim gelmesin eşime atıcam topu korona var kimseyi eve almıyorum kendimizi riske atmayız diyor dicem

Eşim ve halam rahatsız olur de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…