Arkadaşım

olacak olan oluyor. kimse vazgeçilmez hint kumaşı değil, olursa da herkesin gerçek yüzünü görmüş olur yoluma devam ederim :)
orasi oyle zaten art niyetli olan birisi uzaktan da yapacagini yapar. allah kotu insanlarla karsilastirmasin. ama birine fazla guvenince hayal kirikligi da o kadar fazla oluyor. insanlara hata payi vermek lazim severken.

Bana birşey olmaz mı? Güzel kafaymış, o yüzden bu haldeyiz zaten inş bir yolunu bulursunuz da gelmez yüksek ihtimal daha çok sıkıntı yaratacak.

orasi oyle zaten art niyetli olan birisi uzaktan da yapacagini yapar. allah kotu insanlarla karsilastirmasin. ama birine fazla guvenince hayal kirikligi da o kadar fazla oluyor. insanlara hata payi vermek lazim severken.
hatasız kul olmaz ki. ama art niyetli diyebileceğimiz veya çok iyi tanımadığımız insanlarla görüşmüyoruz. bahsettiklerimiz en az 15-20 yıllık dostluklarımız.

Bana birşey olmaz mı? Güzel kafaymış, o yüzden bu haldeyiz zaten inş bir yolunu bulursunuz da gelmez yüksek ihtimal daha çok sıkıntı yaratacak.
Kesinlikle böyle ihmalkarlar yüzünden evden çıkamıyoruz dedim sana bişey olmaz bana olur evime olur bebeğime olur dedim bana diyorki test yaptıracam gelirken

Eşim sen bilirsin diyor kararı bana bıraktı garibim oda moral vermek için bana geldiğini sanıyor eşm ama arkadasım burda kesin birini buldu ona geliyor
oooo bir de geldiğinde gezip tozacaksa katiyen almayın eve. bütün mikrobu koronayı çekip bebek olan evde kalacak bir de oldu o zaman.

hatasız kul olmaz ki. ama art niyetli diyebileceğimiz veya çok iyi tanımadığımız insanlarla görüşmüyoruz. bahsettiklerimiz en az 15-20 yıllık dostluklarımız.
ben sizle alakali soylemedim aslinda yanlis anlasilmak istemem. genel olarak soyledim alintilayinca oyle anlasildi sanirim. allah agzinizin tadini bozmasin. saglikla kucaginiza alin yavrunuzu insallah.

Yazık sanada strese girme darılırsada darılsın kendi bilir demek arkadaşlıgınızın masefe bırakılmasına ihtiyacı varmış anlamış olursun.Şu günlerde dinlenip güç toplayacağın zaman

oooo bir de geldiğinde gezip tozacaksa katiyen almayın eve. bütün mikrobu koronayı çekip bebek olan evde kalacak bir de oldu o zaman.
Onun derdi o zaten gezip tozmak ona bişey olmazmış bide test yaptıracam diyor ya negatif çıkarsa ful gezer nasıl olsa korona değil anlamıyor ya nasıl insan ben şuan anlamıyorum

Kesinlikle böyle ihmalkarlar yüzünden evden çıkamıyoruz dedim sana bişey olmaz bana olur evime olur bebeğime olur dedim bana diyorki test yaptıracam gelirken
Aslında anlamış olması gerekirdi belkide yüzsüzlüğü ele aldı artık. Doğumunuzu düşünmeniz gerekirken düşündüğünüz şeye bak ya bu insanlar çok anlayışsız

Yazık sanada strese girme darılırsada darılsın kendi bilir demek arkadaşlıgınızın masefe bırakılmasına ihtiyacı varmış anlamış olursun.Şu günlerde dinlenip güç toplayacağın zaman
İçim ferahladı kesinlikle ne yaparsa yapsın gelicem dese bile almam geldi yerden geldiği gibi gitsin

ben sizle alakali soylemedim aslinda yanlis anlasilmak istemem. genel olarak soyledim alintilayinca oyle anlasildi sanirim. allah agzinizin tadini bozmasin. saglikla kucaginiza alin yavrunuzu insallah.
inşallah. keşke kimse art niyetli olmasa, fesatlık düşünmese ne güzel olur. ama var biliyorum maalesef.
bizim de vardı çevremizde böyle insanlar ama ortaklaşa düşünüp taşınıp hayatımızdaki insanları minimuma indirdik.
kimi küstü kimiyle kavga ettik ama şimdi çok rahatız, yüz tane arkadaşımız olacağına üç beş tane kaldı.

Aslında anlamış olması gerekirdi belkide yüzsüzlüğü ele aldı artık. Doğumunuzu düşünmeniz gerekirken düşündüğünüz şeye bak ya bu insanlar çok anlayışsız
Ya onun derdi değişik yerler görmek gezmek tozmak ya düşün yazın kızının canı havuz çekmiş komik değilmi sen tut telefonda tanıştığın adamın evine git neymiş adamla konusurken havuzlu villası olduğunu duymuş kızı onu almış adamın evine git bende tesadüf wp den gördüm hikaye atmış dedim hayırdır dedi çocuğun canı havuz çekti arkadaşıma gidiyom çok kzdım sinirlendim dedim utanmıyorsun 14 yaşında kızın çocuk değil bu insanın canı havuz çekermi dedim biz çocukluğumuzda her şeyi yapıyormuyduk dedim gittiğin adam katilmi sapıkmı subyancımı nereden biliyorsun dedim o benim arkadaşım öyle biri olsa konusurmuyum dedi temmuz ayından beri nadir konustum o yazıyor sürekli bana çok cevap vermiyorum ama işte yüzsüzlük arkadaşlar

Son düzenleme:
Onun derdi o zaten gezip tozmak ona bişey olmazmış bide test yaptıracam diyor ya negatif çıkarsa ful gezer nasıl olsa korona değil anlamıyor ya nasıl insan ben şuan anlamıyorum
kırılmasın küsmesin istiyorsunuz ama bir kere kırılsın boşverin. kimse sizden ve bebeğinizden kıymetli değil.
bak benim de doğumuma az kaldı. bir arkadaşımın kreşe giden kızı her gün bebeğe gidelim diyormuş arkadaşım sırf bize bir şey olmasın diye kızına bebeğin geldiğini haber vermeyecek.

Bende öyle yaptım 3 4 tane arkadaşımız var eşimin arkadaşları var ailecek takıldığımız eşimin arkadaşları var bazen herp beraber takılırız hepside iyi insanlar öyle laubali değiller

Kıyamam ama bakın arkadaşınız ne kadar bilinçli biri takdir ettim ne kadar güzel arkadaş edinmişşiniz... Sizede hayırlı doğumlar versin Rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…