- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
-
orasi oyle zaten art niyetli olan birisi uzaktan da yapacagini yapar. allah kotu insanlarla karsilastirmasin. ama birine fazla guvenince hayal kirikligi da o kadar fazla oluyor. insanlara hata payi vermek lazim severken.olacak olan oluyor. kimse vazgeçilmez hint kumaşı değil, olursa da herkesin gerçek yüzünü görmüş olur yoluma devam ederim :)
Eşim sen bilirsin diyor kararı bana bıraktı garibim oda moral vermek için bana geldiğini sanıyor eşm ama arkadasım burda kesin birini buldu ona geliyorPeki eşin ne diyor bu duruma
hatasız kul olmaz ki. ama art niyetli diyebileceğimiz veya çok iyi tanımadığımız insanlarla görüşmüyoruz. bahsettiklerimiz en az 15-20 yıllık dostluklarımız.orasi oyle zaten art niyetli olan birisi uzaktan da yapacagini yapar. allah kotu insanlarla karsilastirmasin. ama birine fazla guvenince hayal kirikligi da o kadar fazla oluyor. insanlara hata payi vermek lazim severken.
Kesinlikle böyle ihmalkarlar yüzünden evden çıkamıyoruz dedim sana bişey olmaz bana olur evime olur bebeğime olur dedim bana diyorki test yaptıracam gelirkenBana birşey olmaz mı? Güzel kafaymış, o yüzden bu haldeyiz zateninş bir yolunu bulursunuz da gelmez yüksek ihtimal daha çok sıkıntı yaratacak.
oooo bir de geldiğinde gezip tozacaksa katiyen almayın eve. bütün mikrobu koronayı çekip bebek olan evde kalacak bir de oldu o zaman.Eşim sen bilirsin diyor kararı bana bıraktı garibim oda moral vermek için bana geldiğini sanıyor eşm ama arkadasım burda kesin birini buldu ona geliyor
ben sizle alakali soylemedim aslinda yanlis anlasilmak istemem. genel olarak soyledim alintilayinca oyle anlasildi sanirim. allah agzinizin tadini bozmasin. saglikla kucaginiza alin yavrunuzu insallah.hatasız kul olmaz ki. ama art niyetli diyebileceğimiz veya çok iyi tanımadığımız insanlarla görüşmüyoruz. bahsettiklerimiz en az 15-20 yıllık dostluklarımız.
Onun derdi o zaten gezip tozmak ona bişey olmazmış bide test yaptıracam diyor ya negatif çıkarsa ful gezer nasıl olsa korona değil anlamıyor ya nasıl insan ben şuan anlamıyorumoooo bir de geldiğinde gezip tozacaksa katiyen almayın eve. bütün mikrobu koronayı çekip bebek olan evde kalacak bir de oldu o zaman.
Aslında anlamış olması gerekirdi belkide yüzsüzlüğü ele aldı artık. Doğumunuzu düşünmeniz gerekirken düşündüğünüz şeye bak ya bu insanlar çok anlayışsızKesinlikle böyle ihmalkarlar yüzünden evden çıkamıyoruz dedim sana bişey olmaz bana olur evime olur bebeğime olur dedim bana diyorki test yaptıracam gelirken
Sero valla bunaldım sürekli mutfak düzeltmekten devrelerim alt üst dedin saydım ahahBende ille iste demedim ki ayol
İçim ferahladı kesinlikle ne yaparsa yapsın gelicem dese bile almam geldi yerden geldiği gibi gitsinYazık sanada strese girme darılırsada darılsın kendi bilir demek arkadaşlıgınızın masefe bırakılmasına ihtiyacı varmış anlamış olursun.Şu günlerde dinlenip güç toplayacağın zaman
inşallah. keşke kimse art niyetli olmasa, fesatlık düşünmese ne güzel olur. ama var biliyorum maalesef.ben sizle alakali soylemedim aslinda yanlis anlasilmak istemem. genel olarak soyledim alintilayinca oyle anlasildi sanirim. allah agzinizin tadini bozmasin. saglikla kucaginiza alin yavrunuzu insallah.
Ya onun derdi değişik yerler görmek gezmek tozmak ya düşün yazın kızının canı havuz çekmiş komik değilmi sen tut telefonda tanıştığın adamın evine git neymiş adamla konusurken havuzlu villası olduğunu duymuş kızı onu almış adamın evine git bende tesadüf wp den gördüm hikaye atmış dedim hayırdır dedi çocuğun canı havuz çekti arkadaşıma gidiyom çok kzdım sinirlendim dedim utanmıyorsun 14 yaşında kızın çocuk değil bu insanın canı havuz çekermi dedim biz çocukluğumuzda her şeyi yapıyormuyduk dedim gittiğin adam katilmi sapıkmı subyancımı nereden biliyorsun dedim o benim arkadaşım öyle biri olsa konusurmuyum dedi temmuz ayından beri nadir konustum o yazıyor sürekli bana çok cevap vermiyorum ama işte yüzsüzlük arkadaşlarAslında anlamış olması gerekirdi belkide yüzsüzlüğü ele aldı artık. Doğumunuzu düşünmeniz gerekirken düşündüğünüz şeye bak ya bu insanlar çok anlayışsız
kırılmasın küsmesin istiyorsunuz ama bir kere kırılsın boşverin. kimse sizden ve bebeğinizden kıymetli değil.Onun derdi o zaten gezip tozmak ona bişey olmazmış bide test yaptıracam diyor ya negatif çıkarsa ful gezer nasıl olsa korona değil anlamıyor ya nasıl insan ben şuan anlamıyorum
Bende öyle yaptım 3 4 tane arkadaşımız var eşimin arkadaşları var ailecek takıldığımız eşimin arkadaşları var bazen herp beraber takılırız hepside iyi insanlar öyle laubali değillerinşallah. keşke kimse art niyetli olmasa, fesatlık düşünmese ne güzel olur. ama var biliyorum maalesef.
bizim de vardı çevremizde böyle insanlar ama ortaklaşa düşünüp taşınıp hayatımızdaki insanları minimuma indirdik.
kimi küstü kimiyle kavga ettik ama şimdi çok rahatız, yüz tane arkadaşımız olacağına üç beş tane kaldı.
Kıyamam ama bakın arkadaşınız ne kadar bilinçli biri takdir ettim ne kadar güzel arkadaş edinmişşiniz... Sizede hayırlı doğumlar versin Rabbımkırılmasın küsmesin istiyorsunuz ama bir kere kırılsın boşverin. kimse sizden ve bebeğinizden kıymetli değil.
bak benim de doğumuma az kaldı. bir arkadaşımın kreşe giden kızı her gün bebeğe gidelim diyormuşarkadaşım sırf bize bir şey olmasın diye kızına bebeğin geldiğini haber vermeyecek.
Ben belki 40 gün eşime bile katlanıcam söyleyeceğim tekrar ararsaYa açık açık söyleyin arkadaşınıza 40 gün çok değil mi ne gerek var. SATEN eşim var 40 güne gerek yok diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?