Arkadaşım

Yani muhtemelen var bir plani. Cunku bana garip geldi bu israr.
Bence halam, esim var, sen ve cocuk kalabalik olur.. Lohusalik, biliyorsun insan sakinlik istiyor. Teklifin icin yine de cok tesekkur ederim. diyebilirsin.

Israr ederse esim virusten oturu sicak bakmiyor diyebilirsin.

Hayir gelince dedigin gibi gezerse sizi tehlikeye atacak. Her yer virus. Bir de hizmet etmek zorunda da kalabilirsin. Korku filmi gibi..
Bu sey deil mi ya
Gelin dogum yapinca kizi ile gezmeye giden kv
😄😄😄

Eşim rahat edemiycem diyor diyip geçin bence ona rağmen de ısrar ederse bu sefer sert bi dille uyarın bu kadar da ısrar olmaz
Valla dicem senin yüzünden kavga edemem diye ya İnsn anlar benim işim ne diye bide 40 gün kalacamdiyor yuh artık dedim bide evimiz o kadar büyük değil 2x1 biri yatak odası diğeri bebek için bunlar öğlene kadar uyuyor ben ne zaman evimde rahat edicem bebekle yatak odasına tıkılacam

bence kibar dilden anlayacak gibi degil, esim kesinlikle kimseyi istemiyor halami bile zor kabul ettirdim ayaga kalkana kadar deyin ve bir an once kestirip atin cunku yarin yok iznimi aldim, isten ciktim, yok biletimi aldim vs. duygu somurusu yapabilir. bir plani var belli , bence sizin oldugunuz sehirde biriyle gorusuyor olabilir. kizini da size birakip cikar gider gibi geliyor

Saten halayı hiç katmıcam ortaya saten kadın gündüzleri gelir aksam eve gider... Ama düşün birde laftan sözden herseye burun kıvıran kızı var kızıda büyük kınamıyorım ama altına kaçırıyor geceleri
Sen söyleyemiyorsan biz topluca konuşalım😁

Konu arkadaşınızı doğum sonrası yanınızda istememeniz değil belli ki.
Arkadaşınızın boşanmış olması, kızının babasına rapor vermesi, arkadaşınızın laubali olması gibi ayrıntılar vermenizden böyle anlaşılıyor.
Eşimle halledeceğiz düşünmen yeter sağ ol dediğinizde olmaz ben 40 gün sizde kalcam diyecek bir insan yoktur. Bu arkadaşınızla çok kolayca halledebileceğiniz bir şey.

Konu arkadaşınızı doğum sonrası yanınızda istememeniz değil belli ki.
Arkadaşınızın boşanmış olması, kızının babasına rapor vermesi, arkadaşınızın laubali olması gibi ayrıntılar vermenizden böyle anlaşılıyor.
Eşimle halledeceğiz düşünmen yeter sağ ol dediğinizde olmaz ben 40 gün sizde kalcam diyecek bir insan yoktur. Bu arkadaşınızla çok kolayca halledebileceğiniz bir şey.
Canım benim arkadasım çok rahat biri yani ağzı küfürde eder çocuğuna bile yüksek sesle konusur eşim arkadasımın böyle biri olduğunu bilmiyor akşama kadar elinde tel düşmez şimdi bunları görse adam ne düşünür sen kimlerle arkadaşlık yapıyorsun der

Yok kızlar yok illa birisi hayatımızın içinde olmak isteyecek kv görümceler eltilerw tamam dedik bu sefer arkadaş çıktı yüz verme kesinlikle eşini bahane ettinmi sokulamaz

Yok kızlar yok illa birisi hayatımızın içinde olmak isteyecek kv görümceler eltilerw tamam dedik bu sefer arkadaş çıktı yüz verme kesinlikle eşini bahane ettinmi sokulamaz
Öyle yapacam saten buradan güzel cevaplarla diyecem valla kaç gündür düşünmekten kafayı yiyectim

Kardeş sen hamilesin bebeğin olacak ve durduğun yerde stres ediyorsun kendini. Bırak nezaketi iyi konuşmayı istemiyorum tatlım bak ben hamileyim geriyorsun beni. Benim kocama tahammülüm yok aramız açılır diyeceksin. İssssttteeemmmiiiiyyoooorruuuummmm! Nokta. Bana kendimi tekrat ettirme de kapat artık konuyu diyip sonlandır. İhtiyaç duymuyorum yardımına Aaaa!

Mantolu serocuum öyle diyon da görümce değil elti değil kızın kuzeni değil eşiyle bi yakınlığı Yok ben olsam istemem şahsen insanoğlu çiğ süt emmiş ya ben olsam güvenemem
Bende ille iste demedim ki ayol 😀

Kardeş sen hamilesin bebeğin olacak ve durduğun yerde stres ediyorsun kendini. Bırak nezaketi iyi konuşmayı istemiyorum tatlım bak ben hamileyim geriyorsun beni. Benim kocama tahammülüm yok aramız açılır diyeceksin. İssssttteeemmmiiiiyyoooorruuuummmm! Nokta. Bana kendimi tekrat ettirme de kapat artık konuyu diyip sonlandır. İhtiyaç duymuyorum yardımına Aaaa!
Valla iyi gaza geldim söylüyecegim ben strse gireceğime o girsin

Canım benim arkadasım çok rahat biri yani ağzı küfürde eder çocuğuna bile yüksek sesle konusur eşim arkadasımın böyle biri olduğunu bilmiyor akşama kadar elinde tel düşmez şimdi bunları görse adam ne düşünür sen kimlerle arkadaşlık yapıyorsun der
Kendinizi bu kadar üzmenize değer mi ya, strese girmenize değmez, kendi sağlığınızı huzurunuzu düşünün öncelikli olarak, konuşacaksınız anlamıyorsa küsecek ilişkiyi keseceksiniz o zaman🤷‍♀️

Back
X