- 28 Haziran 2011
- 63.688
- 159.893
- 898
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
Direkt görüşmeyi kesin,küserse küssün. Size ondan hayır yok belli oldu anlattıklarınızdanBen belki 40 gün eşime bile katlanıcam söyleyeceğim tekrar ararsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direkt görüşmeyi kesin,küserse küssün. Size ondan hayır yok belli oldu anlattıklarınızdanBen belki 40 gün eşime bile katlanıcam söyleyeceğim tekrar ararsa
amin size de inşallah. lütfen insanlara hayır demeyi öğrenin. sonra üzülen biz oluyoruz. biliyorum bir kulun kalbini kırmak istemiyorsunuz ama bazen kendi iyiliğimiz için bunu yapmak gerekiyor.Kıyamam ama bakın arkadaşınız ne kadar bilinçli biri takdir ettim ne kadar güzel arkadaş edinmişşiniz... Sizede hayırlı doğumlar versin Rabbım
Saten halayı hiç katmıcam ortaya saten kadın gündüzleri gelir aksam eve gider... Ama düşün birde laftan sözden herseye burun kıvıran kızı var kızıda büyük kınamıyorım ama altına kaçırıyor geceleri
Bazen Türkçem gidiyor idare edin lütfen... Topu eşime atıcam zatenYa kusura bakmayın da düzeltmeden edemedim “saten” değil “zaten” dir doğru kullanımı. Yazım hatası vs diye düşünüp görmezden geleyim dedim ama her yorumda da ısrarla kullanmışsınız :) es geçemiyorum.
Ben istemiyorum diyemeyeceğiniz için eşim sıcak bakmadı bu fikre haklı oda rahat edemez sen varken diyerek teşekkür edin bol bol.
Buda mantıklı aslında söyleyebilirim... Ama bir insanında düşünmesi gerk başkasının evinde nasıl ederim diye ama bizimki rahat bırak 40 günü 40 yıl kalır gidim demezBen halamın evine geçiyorum,o bakacak evinde .teşekkür ederim de. Halam misafirden hoşlanmıyor evime geçince ararım bebeği görmeye gelirsin Dersin.Ben 40 gün boyunca bu yalanla kimseyi kabul etmemiştim. Evde yokum eltim bakıyor bana diyordum.
Benimde doğumda eşimin ailesinden gelmek isteyen oldu kesin bir dille istemediğimi söyledim. Kirildilar ama hala sohbet ediyoruz geçti gitti. Sizde kesin bir dille istemediğinizi hlanizin geleceğini ve eşinizi de rahat etmeyeceğini söyleyin. Son durumu bizede aktarın merak ettim
Aslında insanlar biraz düşünceli olsa ya bu kız doğum yapmış rahat rahat evinde dinlensin bir alışsın bir kaç gün sonra gidelim yok sanki kaçıyoruz... İnşallah sağlıkla doğururumda yazarımBenimde doğumda eşimin ailesinden gelmek isteyen oldu kesin bir dille istemediğimi söyledim. Kirildilar ama hala sohbet ediyoruz geçti gitti. Sizde kesin bir dille istemediğinizi hlanizin geleceğini ve eşinizi de rahat etmeyeceğini söyleyin. Son durumu bizede aktarın merak ettim![]()
Kadin izin yada isten ayrilmayi dusunuyor kalici gelmeyi dusunuyor olmasinBuda mantıklı aslında söyleyebilirim... Ama bir insanında düşünmesi gerk başkasının evinde nasıl ederim diye ama bizimki rahat bırak 40 günü 40 yıl kalır gidim demez
Orda burda gezene kadar kazık kadar kızının niye geceleri altını islattigini bi düşünsün bakalım.Allahim belki de başına bisey geldi çocuğun.cunku alt ıslatma sorunlarının büyük bi kısmının altında istismar cikiyo.Allah korusun ya.Ya onun derdi değişik yerler görmek gezmek tozmak ya düşün yazın kızının canı havuz çekmiş komik değilmi sen tut telefonda tanıştığın adamın evine git neymiş adamla konusurken havuzlu villası olduğunu duymuş kızı onu almış adamın evine git bende tesadüf wp den gördüm hikaye atmış dedim hayırdır dedi çocuğun canı havuz çekti arkadaşıma gidiyom çok kzdım sinirlendim dedim utanmıyorsun 14 yaşında kızın çocuk değil bu insanın canı havuz çekermi dedim biz çocukluğumuzda her şeyi yapıyormuyduk dedim gittiğin adam katilmi sapıkmı subyancımı nereden biliyorsun dedim o benim arkadaşım öyle biri olsa konusurmuyum dedi temmuz ayından beri nadir konustum o yazıyor sürekli bana çok cevap vermiyorum ama işte yüzsüzlük arkadaşlar
Dediklerine aynen katılıyorum evimiz küçük yani ben kabuk etmiyeceğimi söylüyecegim tesekkür ederim yorumunuz içinOrda burda gezene kadar kazık kadar kızının niye geceleri altını islattigini bi düşünsün bakalım.Allahim belki de başına bisey geldi çocuğun.cunku alt ıslatma sorunlarının büyük bi kısmının altında istismar cikiyo.Allah korusun ya.
Yorumları okudukça sinirlendim ya.ne yüzsüz bisey bu.esim kesinlikle kimseyi istemiyo kusura bakma de.haaa illa geleceksen de kendine bi otel ayarla orda kal.ama bu süreçte gorusebilecegimizi de hiç sanmıyorum malum yeni dogmus savunmasiz aşısı bile olmayan bi bebeğim olacak.seninkini bilmemde ben yavrumu sokakta bulmadım de kestirip at.kuserse küssün ki bi zahmet küssün zaten.
Hadi gezmeyi tozmayi vs herseyi anladım da 14 yaşında bi kızı alıp hiç tanımadığın bi adamın evine gitmek nedir ya.daha fazla yazmiycam ban yemek istemiyorum çünkü.
Canım bekarken böyle değildi ailesi vardı başında bu kadar azutmamıştı şimdi boşandı ayrı eve çıktı anne baba vefat etti buda bu zamana kadar demekki içindeki bastırdığı özgürlük ruhu adı altında kendini insanların üstünde kalmayı bişey sanıyor hani geçnkenn cahilsin pek bişey anlamıyorsun ama yaş ilerledikçe ve evlendikten sonra bazı şeyleri net Bi şekilde kavrayabiliyorsun bende arkadasımı yeni yeni tanıyorum galibaYorumlari okudukca daha da garip geldi konunuz. Niye boyle bir yakin arkadasiniz var? Yakin arkadas kavrami boyle bir sey degil ya.
Yok canım o kadar kalamaz ama 40 çıkana kadar diyor hani ben bunu bırak arkadaşım ablama diyemem 40 gün kalayım diye herkesin bir hayatı özeli var ama yani kaç yıllık arkadasımı hiç tanıyamamışım rahatsız eden konu bu bide artık güvenmiyorum onaKadin izin yada isten ayrilmayi dusunuyor kalici gelmeyi dusunuyor olmasin
Simdiden belirtmeye basla yoksa yarin bir gun senin yuzunden isten ciktimda der utanmaz
Bu arada hangi ulkedesin
Allah yardim etsinYok canım o kadar kalamaz ama 40 çıkana kadar diyor hani ben bunu bırak arkadaşım ablama diyemem 40 gün kalayım diye herkesin bir hayatı özeli var ama yani kaç yıllık arkadasımı hiç tanıyamamışım rahatsız eden konu bu bide artık güvenmiyorum ona
İsim vermeyeyim ama ocak da doğumAllah yardim etsin
Ismin ne acaba
Kuzenimin de dogumu cok yaklasti da![]()
Esim rahat edemeyeceğini soyluyor halam kalacak zaten, o gıdınce duruma gore bakarız dıyın bıtsın.Bize birşey olmaz diyor... Bide yakın arkadaşım ama hani insan istenmediği anlar ama yok