Arkadaşım

Arkadaşıma inanırlar mı bilmiyorum. Daha önce eşine bıseyler anlattı da eşi inandı mı bılmıyorum

Bişiler anlatti derken yengesine abisinin istismar ettiğini söyledimi. Açıkçası ben sanmıyorum böyle bı durumda evli kalıcak kadın inşallah yoktur.zaten sizde dediniz yenge olayı bilirse boşar diye. Ve tabiki inanır inanmasa bile içine kurt düşen yerde kim dururki soz konusu insanın kendi cocuguyken. ..arkadaşınız çok büyük bir travma yaşamış başkalarının yaşamasına izin vermeyin

Kocası da kızın ailesini dolduruyor. Babası aşırı sinirli zaten, herşeyi yapabılecek biri. Abisiyle hep evde kaldığında istismar etmiş. Abisi o zamanlar liseye gidiyormuş.Arkadaşımın oglu şuan 5 yaşında. Sürekli pipisi ile oynuyor. Kızda korkuyor ya benım oglumda kızıma aynını yaparsa diyee. Yalnız bırakmakta ıstemıyor.
5 yaşındaki çocuğun bunu yapması çok doğal, bedenini tanıyor, anladığım kadarıyla anne babanın hır gürü babanın aşırı kuralsız annenin pasif ve bilinçsiz olması çocuğu da etkiliyor, hissettiği ilgi eğitim ve otorite boşluğunu kendi bedeniyle doldurmaya çalışıyor, pedegogla görüşülmesini ve biraz daha bu konularda bilinçlenilmesini tavsiye ederim. Kızıma da yaparsa bana çok ters bir söylem geldi, biri kızıysa diğeri de oğlu…5 yaşında pipisiyle oynadı diye kimse tacizci olmaz, sapık olmaz önce bunu anlasın

şuan ailesine gebe, eşine gebe….o yüzden bu durumda, kendi ayakları üzerinde dursun, çocuklarına daha çok özen göstersin, daha bilinçli olsun.
çocukları babaya bırakıp boşanmak yada babaanneye bırakıp boşanmak söz konusu bile olmamalı, yok olmalı böyle bir seçenek yok. Ne yaşadığı çektiği çile çaresizlik hepsine tamam ama kimse kusura bakmasın madem bir gün bırakacaktın ne diye iki çocuk doğurdun diye sorarım, o çocukların suçu ne annesiz bırakıyorsun derim

Arkadasınız icin üzgünüm koca bir aileden kalma yara ve istismar var ortada.

Eğer ki, tedavi edilmez ve bu tedavisizlik ilerlerse ileride hem evlatlarına hem kurduğu yuvaya çok büyük zararlar verecektir.

İstismarın izleri silinmez ama bir nebzede olsa ruhsal sağlığımız ve büyüttüğümüz evlatlarımız açısından azaltılabilir. Şu anda ailesine dönmesi çok riskli ve tinsel açıdan dahada paramparça olabilir. Şimdilik esinin yanında durup ekonomik açıdan çabalamaya başlayabilir. Ve elinden geldigince aileyle muhatap olmamalı.

Koca yanı daha makul geldi bu konuda. Yapacak bi şey yok iki yıllık mezun deneyim yok elalemin çocuğuna dadılık yapıp para kazanacağına kendininkilerine bakıp otursun evinde. Başka çocuk yapmasın. Küçük de kreşe gidene kadar otursun kpss çalışssın bence. Başka bi yol göremedim. TV de izletmesin çocuklara kendi de izlemesin hatta.

Oturucak Adama bulasmiycak aldatiyosa aldatsin çocuğu büyütecek dul gibi farz etsin kendini bosaninca o pislik abinin yanında kim ruhunu doyuracak sanki kızına yapmiycak mi aynısını dadimi görüyor ne goruyor görsün yesin içsin büyütsün çocukları sonra kimseyi yakmaz boşanır kimse kimseyi öldüremez boş laf onlar

Bişiler anlatti derken yengesine abisinin istismar ettiğini söyledimi. Açıkçası ben sanmıyorum böyle bı durumda evli kalıcak kadın inşallah yoktur.zaten sizde dediniz yenge olayı bilirse boşar diye. Ve tabiki inanır inanmasa bile içine kurt düşen yerde kim dururki soz konusu insanın kendi cocuguyken. ..arkadaşınız çok büyük bir travma yaşamış başkalarının yaşamasına izin vermeyin
Yok eşine galıba anlattı da emın degılım. Yengesı bılmıyor. Kesın bosar adamı

Çok alakasız bir şey soracağım. Bdv kısmında konunuladınızı çok sık görmeye başladım son zamanlarda. Neden her şeyinizi buraya soruyorsunuz?

Çocukken annesı babası işteyken abisi kıza cinsel organını şey yaptırmış. Kız yapmak istemediginde şiddet uygulamış.Bunu kimse bilmiyor.Abisi sen ne kincisin unutmuyorsun demiş
Tüh Allah senin gibi abinin belasını versin ya.😡
Rabbim yardımcısı olsun ne desem bilemedim ya

Çok alakasız bir şey soracağım. Bdv kısmında konunuladınızı çok sık görmeye başladım son zamanlarda. Neden her şeyinizi buraya soruyorsunuz?

Siz buranın yoneticimisiniz ? Kac kere acagi bence kimseyi alakadar etmez.isteyen yorum yapar istemeyen yapmaz .isteyende istediği kadar konu açar. Bu site de şu kadar konu acabilirsin diye birşey yok

Siz buranın yoneticimisiniz ? Kac kere acagi bence kimseyi alakadar etmez.isteyen yorum yapar istemeyen yapmaz .isteyende istediği kadar konu açar. Bu site de şu kadar konu acabilirsin diye birşey yok
Merak ettim kendisine sordum. Size sorduğumu hatırlamıyorum.

Adamın şiddeti vs.yok en azından.ilgi göstermiyormuş göstermesin ..çokta önemli değil .baba evine giderse o abi ona tecavüzde edebilir.yada çocuklara tacizde bulunabilir.. bu daha büyük risk.imkanı yoksa ötelesin boşanmayı.kocasının evi aile evinden daha güvenli şu durumda

Üzgünüm ama kendine çok iyi bir iş bulup izini kaybettirmediği sürece boşanmasını tavsiye etmem.
Sapık abi.
Kötü baba.
Muhtemelen onlara müsaade eden bir anne.
Kurtulmak için evlenmiş. İki çocukla döndüğünde çok daha kötü şartlarla karşılaşacaktır.
Evet evlilik o değil, psikolojik şiddet yaşadığı ama maalesef bazen bazı konularda şanssızlıklar oluyor insanın.

Back
X