Evet arkadaşlar konu başlığından da anlaşılmak üzre benim bir bayan arkadaşım evleneli 1 yıl oldu bende çok samimiyim girip çıkarım sık sık oda bana öyle şekilde bende 2 ay önce evlendim.arkadaşım 10 yıl gezdikten sonra evlendi deli gibi aşıktılar birbirlerine ve ben sık girip çıktığım için arkadaşım hem çalışıyor hem evin erkeği gibi eşi yedi bitirdi kızı..dert hastalık sahibi yaptı kendinden verdi hep suçu yok eşi olcak adam hep ağlattı hep ağlattı hiç uoktan..
demek istemem şimdilerde arkadaşım hastalığı için doktor doktor geziyor eşi olcak adam güzel kız peşinde eşi hastalanınca güzelliği gitti ya kızı hasta etti şimdi yeni güzel kızların peşinde..
kızlar siz siz olun erkeklere kesinlikle kendinizden ödün vermeyin,sizi üzmelerine izin vermeyin inanın oan size oluyor onlar başka güzel kadınların peşine takılıp gidiyor.değmiyor hiçbir erkek için değmiyor.
ben yeni evliyim bir sorunum yok eşim çok sinirli bir yapıda ama ne hali varsa görsün deyip takmıyorum yeri geliyor.yaparsanız kendinize yaparsınız.ben sadece bildiğiniz şeyleri tekrarlamak istedim.