- Emoji Skoru
- 2.704
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi pelinyaman28
-
Reel de hiç mi arkadaşınıza bakan, arkadaşınızdan hoşlanan birisi yok.. Yada arkadaşınız hoşlanabileceği.. Dikkatini o kişiye doğru çekerseniz, sanaldan kurtarabilirsiniz belki.. :26:
İnternette insanlar daha çok yalan söylemeye mailli oluyor,haklısınız kesinlikle.Ama üzerinize düşeni de yapmışsınız.Bence artık içiniz rahat olsun,canınızı da sıkmayın,üzmeyin.
Belki de ders alması için kandırıldığını görmeye ihtiyacı vardır.
Kendisi işten eve evden işe bir insandır annesi rahatsız abileriyle dönüşümlü ona bakıyorlar ev durumu karışık biraz.
kendisi çok güzel çalıştığı iş yerindende onunla ilgilenenler ouyor ama o beğenmiyor.Benim ve bir kaç arkadaşımın tanıştırdığı insanlarla da olmadı nedense. Kendisi dış görünüşe çok önem veriyor istiyorki manken gibi biri olsun o yüzden bizim tanıştırdıklarımızı istemiyor.
nette hep profil fotosu yakışıklı olan adamlarla konuşuyor bu dikkatimi çekti. Çok denedim sanaldan çekip kurtarmayı ama başaramadım anlamadım ne istiyor?
bu çok yönlü bir durum aslında. ben de internet maceralarını onaylayan biri değilim ama hayat son derece teknolojik hale gelmişken maalesef ilişkiler de bu şekilde. çalışma ortamlarımızda insanlarla yüz yüze konuşmak yerine yan masamızdaki insana skype den yazar olduk.
yani bu şekilde tanışan bir sürü sağlıklı psikolojide insan var. tabi bir o kadar da kötü insan.
bu durumda arkadaşının alıcıları çok açık olması lazım. ve net olması lazım karşındaki insanın..
aklı başında bir insan netten de aslında anlayabilir niyetini. eğer iki kişi de o niyetle aynı ortamda tanıştıysa kısa zamanda gerçek hayatta görüşmeyi planlaması lazım. ama erkek sürekli bunu erteliyor, nedenler sunuyor vs gibi şeyler olursa kesinlikle şüpheli.
buna benzer çok örnek verilebilir.
Gerçekten kendi resimlerimi bakalım.. O kadar yakışıklılarsa reelden bulurlar zaten, Sanaldan neden arasınlar
ya tabi muhakak iyi örneklerde vardır ama yinede ne bilim çok daha riskli bir durum bu.
arkadaşını evde kalma psikolojisi sarmış. o yüzden de bu şekilde hani olur mu diyor sanırım. sonuçta net üzerinden bir çok insanla aynı anda konuşabilir. biri olmazsa biri olur mantığıyla düşünüyor galiba.