Arkadaşım

siz kac kez aramıssınız, o gorusmek istemiyor diye de saygı duyup cok rahatsız etmemissiniz.
su an gecmisteki hatalarını uzuntusunu sizin onun uzerine dusmenizle telafi etmeye calısıyor bunu yasatmadıgınız icin de sizi sucluyor.
takmayın. yerinizde olsam yine de araman gerekirdi dediginde uzaklasmaya baslamıstım bile.

ben genelde moralim bozuksa aranıp da acmayanlardanım fakat simdiye kadar ustume dusmediler diye kimseye kızmadım.
hatta ısrarla arayanlara gıcık olurum. mesgulum ya da iyi degilim demek ki bir de acınca gevsek gevsek konusmaları yok mu... yuzlerine kapatasım geliyor teli, acil degilse ne bu ısrar diyesim geliyor.
yani gercekten konusmak istemeyen insan gereksiz trip yapmaz veya beklenti icine girmez...
resmen arkadasınız size naz ediyor. fazla cepte gormus anlasılan.
hani erkek-kaıdn iliskilerinde yapılan yorumlar var ya... aynısı sizin icin gecerli su an. taktik gibi tavırları.
sanırım ben olsma ilişkiyi bile kesmistim bu kisiyle. işiniz zor.

arkadaşınız sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş sanırım. yıllar önce Beyazıt Öztürk' ün ''psikopat'' isimli bi tiplemesi vardı elinde kalem ve kalemtraş, kalemi açar ve ''şimdi ben bu kalemin kısalmasını istemiyorum ama onu açmak da istiyorum'' derdi :))))) arkadaşınız yaptığı aynen bu :)) arıyorsunuz size cevap vermiyor sizi geri aramıyor sonra da benim yanımda olmalı aramlıydın diyor cidden rahatsız bir kişiliğin göstergesi bu.

nasıl da aklınıza gelmiş... "kalem kısalmasın ama acılsın" aynen oyle!
bu kadar cocukca birseye sadece gulunur. bazen boyle isteklerimiz olsa bile sacmalıgından utanır baskasına soylemeyiz,
burdaki kisi masallah bir de konu sahibine çemkiriyor.
bazen o kadar "rahatsız kisilikler" goruyorum ki kendimi anormal hissediyorum...

Sürekli hatalarını yüzüne vuruyorsan,ilişkisi hakkında aynen konudada yazdığın gibi ona da yok sevgiline bencillkik yaptın yok şunu yapma gibi telkinlerde bulunuyorsan,o üzüntüyü yaşadığı dönem senin olumsuz laflarını da dinlememek için uzaklaşmıştır.

:)))) evet hem suçlu hem güçlü diye buna denir ve maalesef bunlardan çok var çevremizde ben de aynen sizin kapıldığınız hisse kapılıyorum

Yaşlar 21. En sonunda öyle dedim zaten bunu her zaman yapıyor ama bu sefer bende patladım artık hiç alttan alma gereği duymadım böylede devam edicek sanırım.
Tuhafmış arkadaşın gerçekten.Sende demedin mi kaç kere aradım açmadın ya da sonra ararım dedin aramadın diye?Psikoloğa gitsin söyle.

Dedim kaç kere aradım kendin uzaklaştırdın dedim olsun sen yinede inadına arasaydın diyor. Söyledim ben senin derdini çözemem en mantıklısı doktora gitmen dedim patladım en sonunda.

Zaten dün geceden beri bende yazmadım aramadım ve yazmıcam evet çok sevdiğim bir arkadaşım ama onunla uğraşıcak halde değilim bende nazını çekemem.

Her zamanki hali buydu ve ben hep alttan alan taraftım ama en sonunda bende patladım. Derdini açmıyorsun tam olarak, aradığımda konuşmuyorsun daha ne yapabilirim diyorum olsun inatla arasaydın diyor bana.

İşte ben bunu ilk defa yaptım yani en son konuşmamızda patladım artık. İnanın telefonla yetmiyor diye yanıma çağırdım bende kalsın 1 kaç gün uzaklaşsın yaşadığı yerden diye yetmedi erkek arkadaşımı çağırdım erkek gözüyle daha iyi bakar daha iyi yardımcı olur diye ama bunlara rağmen sen benim yanımda olmadın diyor. Bende patladım bencillik yapıyosun diye çünkü halim kalmadı bende çok harika günler geçirmiyorum ailemden sevdiklerimden uzakta yaşıyorum ve bunları bile bile sen şunu yapmadın bunu yapmadın diyor yaptığım halde ve bende patlamak zorunda kaldım mecburen.

:)))) evet hem suçlu hem güçlü diye buna denir ve maalesef bunlardan çok var çevremizde ben de aynen sizin kapıldığınız hisse kapılıyorum

Bende o öyle yapınca sorun bende mi anormal olan ben miyim diye buraya konu açtım zaten resmen psikolojik baskı kurdu üstümde.

Arkadaşlar aranızda böyle bir durum yaşayan yok mu görüşmemek en mantıklısı mı içimden aramak gelmiyor doğru olan bu mu?

Bende o öyle yapınca sorun bende mi anormal olan ben miyim diye buraya konu açtım zaten resmen psikolojik baskı kurdu üstümde.

sen değil arkadaşın anormal canım hanımefendi kendini kraliçe sanıyor sen de onun nedimesisin tüm nazlarını çekmelisin öyle bir tavrı var. erkek arkadaşıyla da böyle mi valla kimse çekemez bu tipleri bence sende üstüne hiç düşme

Erkek arkadaşınada böyleydi ve ilişkisi 2 ay sürdü çok söyledim dinlemedi. Arkadaşına mesaj attın bana atmadında bile kavga çıkarttı onun mutluluğunu isterken yine kötü ben oldum.

Erkek arkadaşınada böyleydi ve ilişkisi 2 ay sürdü çok söyledim dinlemedi. Arkadaşına mesaj attın bana atmadında bile kavga çıkarttı onun mutluluğunu isterken yine kötü ben oldum.

arkadaşın gerçekten problemli bir kişilik ve ne kadar uğraşırsan uğraş olumlu sonuç almazsın profesyonel destek alması gerekiyor bunu da ona söylesen yine sen suçlu olursun bence uzak dur ve sana gösterdiği tepkileri de dikkate alma kısacası onu kendi haline bırak

Arkadaşım bugün mesaj attı kendimi toplamaya başladım sende haklıydın ben de haklıydım ama iyiyim artık dedi. Bende sen özür dilesen de beni biliyorsun pek işe yaramazdı dedim o da evet biliyorum dedi konuştuk anlamış hatasını ben sadece onun artık bir şeyleri anlamış olmasına seviniyorum yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…