Merhaba arkadaşlar. Benim derdim arkadaşımla ilgili. 7 senelik çok yakın bir arkadaşım kendisi. Bir derdim olduğunda ilk onu ararım ve o ilk derdi olduğunda beni arar. Bu arkadaşım çok uzun bir ilişkiden çıktı gerçekten sorunlu bir ilişkisi vardı ve 5-6 ay sonra başka birini buldu. Aslında eski sevgilisini tam unutamamıştı ama bu çocuğa baya bir ısındı ve ben onun adına çok mutluydum. Ama bulduğu çocuk çok ilgisizdi ve onu pek takmıyordu o da yeni bir ilişkiden çıkmış eski sevgilisini unutamıyordu. Benim arkadaşım bu çocuğa çok bencillik yaptı ve ayrıldılar. Şimdi benim sorunum şu ben bu arkadaşımın elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım aradım açmadı veya açtı ben seni sonra ararım dedi aramadı. Mesaj attım ne desem sen anlamazsın sen bilmezsin dedi ve beni hiç dinlemedi. Hatta bu uzun ilişki yaşadığı çocuğa bile mesaj atmış ben ona yaptığın saçmalık dedim o da ortada saçmalık diye bir şey yok şu anda saçmalayan sensin dedi ben de bir daha aramadım. Şimdi bana mesaj atmış yanımda olmanı istedim olmadın, sesini duymak istedim aramadın. Sen arasaydın diyorum içimden seni aramak gelmiyor inatla arasaydın dedi. Yaptığın bencillik dünya senin etrafında dönmüyor tarzı konuştum. İhtiyacın olsaydı arardın diye düşündüm ve ya aradığımda geri çevirmezdin diye düşündüm aramadım diyorum ben olsam böyle yapmazdım diyor. Ama aynı zamanda diğer arkadaşıyla dışarı çıkıyor geziyor ben de demek ki bana anlatmıyor ama onlara anlatıyor onlar iyi geliyor eğer ihtiyacı olsa aradığımda açardı, geri dönerdi veya arardı diyorum. Ama takılmış bir kere sen beni aramadın. Ne yapacağım hiç bilmiyorum tavsiye verirseniz gerçekten çok sevinirim.
arkadaşınız sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş sanırım. yıllar önce Beyazıt Öztürk' ün ''psikopat'' isimli bi tiplemesi vardı elinde kalem ve kalemtraş, kalemi açar ve ''şimdi ben bu kalemin kısalmasını istemiyorum ama onu açmak da istiyorum'' derdi :))))) arkadaşınız yaptığı aynen bu :)) arıyorsunuz size cevap vermiyor sizi geri aramıyor sonra da benim yanımda olmalı aramlıydın diyor cidden rahatsız bir kişiliğin göstergesi bu.
Sürekli hatalarını yüzüne vuruyorsan,ilişkisi hakkında aynen konudada yazdığın gibi ona da yok sevgiline bencillkik yaptın yok şunu yapma gibi telkinlerde bulunuyorsan,o üzüntüyü yaşadığı dönem senin olumsuz laflarını da dinlememek için uzaklaşmıştır.Merhaba arkadaşlar. Benim derdim arkadaşımla ilgili. 7 senelik çok yakın bir arkadaşım kendisi. Bir derdim olduğunda ilk onu ararım ve o ilk derdi olduğunda beni arar. Bu arkadaşım çok uzun bir ilişkiden çıktı gerçekten sorunlu bir ilişkisi vardı ve 5-6 ay sonra başka birini buldu. Aslında eski sevgilisini tam unutamamıştı ama bu çocuğa baya bir ısındı ve ben onun adına çok mutluydum. Ama bulduğu çocuk çok ilgisizdi ve onu pek takmıyordu o da yeni bir ilişkiden çıkmış eski sevgilisini unutamıyordu. Benim arkadaşım bu çocuğa çok bencillik yaptı ve ayrıldılar. Şimdi benim sorunum şu ben bu arkadaşımın elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım aradım açmadı veya açtı ben seni sonra ararım dedi aramadı. Mesaj attım ne desem sen anlamazsın sen bilmezsin dedi ve beni hiç dinlemedi. Hatta bu uzun ilişki yaşadığı çocuğa bile mesaj atmış ben ona yaptığın saçmalık dedim o da ortada saçmalık diye bir şey yok şu anda saçmalayan sensin dedi ben de bir daha aramadım. Şimdi bana mesaj atmış yanımda olmanı istedim olmadın, sesini duymak istedim aramadın. Sen arasaydın diyorum içimden seni aramak gelmiyor inatla arasaydın dedi. Yaptığın bencillik dünya senin etrafında dönmüyor tarzı konuştum. İhtiyacın olsaydı arardın diye düşündüm ve ya aradığımda geri çevirmezdin diye düşündüm aramadım diyorum ben olsam böyle yapmazdım diyor. Ama aynı zamanda diğer arkadaşıyla dışarı çıkıyor geziyor ben de demek ki bana anlatmıyor ama onlara anlatıyor onlar iyi geliyor eğer ihtiyacı olsa aradığımda açardı, geri dönerdi veya arardı diyorum. Ama takılmış bir kere sen beni aramadın. Ne yapacağım hiç bilmiyorum tavsiye verirseniz gerçekten çok sevinirim.
nasıl da aklınıza gelmiş..."kalem kısalmasın ama acılsın" aynen oyle!
bu kadar cocukca birseye sadece gulunur. bazen boyle isteklerimiz olsa bile sacmalıgından utanır baskasına soylemeyiz,
burdaki kisi masallah bir de konu sahibine çemkiriyor.
bazen o kadar "rahatsız kisilikler" goruyorum ki kendimi anormal hissediyorum...
Sanki yaşlar genç gibi, çünkü bu tip sorunları ben kendi öğrencilerimde çok görüyorum daSizin için değil ama arkadaşınız için söyledim bunu.
Seninle o zaman görüşmek istememiş, şimdi de zeytinyağı gibi üste çıkıyor.
Bırak ne düşünürse düşünsün, 'Ben kendimi biliyorum, bana yeter.' de geç.
Tuhafmış arkadaşın gerçekten.Sende demedin mi kaç kere aradım açmadın ya da sonra ararım dedin aramadın diye?Psikoloğa gitsin söyle.
siz kac kez aramıssınız, o gorusmek istemiyor diye de saygı duyup cok rahatsız etmemissiniz.
su an gecmisteki hatalarını uzuntusunu sizin onun uzerine dusmenizle telafi etmeye calısıyor bunu yasatmadıgınız icin de sizi sucluyor.
takmayın. yerinizde olsam yine de araman gerekirdi dediginde uzaklasmaya baslamıstım bile.
ben genelde moralim bozuksa aranıp da acmayanlardanım fakat simdiye kadar ustume dusmediler diye kimseye kızmadım.
hatta ısrarla arayanlara gıcık olurum. mesgulum ya da iyi degilim demek ki bir de acınca gevsek gevsek konusmaları yok mu... yuzlerine kapatasım geliyor teli, acil degilse ne bu ısrar diyesim geliyor.
yani gercekten konusmak istemeyen insan gereksiz trip yapmaz veya beklenti icine girmez...
resmen arkadasınız size naz ediyor. fazla cepte gormus anlasılan.
hani erkek-kaıdn iliskilerinde yapılan yorumlar var ya... aynısı sizin icin gecerli su an. taktik gibi tavırları.
sanırım ben olsma ilişkiyi bile kesmistim bu kisiyle. işiniz zor.
arkadaşınız sağlıklı düşünme yetisini kaybetmiş sanırım. yıllar önce Beyazıt Öztürk' ün ''psikopat'' isimli bi tiplemesi vardı elinde kalem ve kalemtraş, kalemi açar ve ''şimdi ben bu kalemin kısalmasını istemiyorum ama onu açmak da istiyorum'' derdi :))))) arkadaşınız yaptığı aynen bu :)) arıyorsunuz size cevap vermiyor sizi geri aramıyor sonra da benim yanımda olmalı aramlıydın diyor cidden rahatsız bir kişiliğin göstergesi bu.
Sürekli hatalarını yüzüne vuruyorsan,ilişkisi hakkında aynen konudada yazdığın gibi ona da yok sevgiline bencillkik yaptın yok şunu yapma gibi telkinlerde bulunuyorsan,o üzüntüyü yaşadığı dönem senin olumsuz laflarını da dinlememek için uzaklaşmıştır.
:)))) evet hem suçlu hem güçlü diye buna denir ve maalesef bunlardan çok var çevremizde ben de aynen sizin kapıldığınız hisse kapılıyorum
nasıl da aklınıza gelmiş..."kalem kısalmasın ama acılsın" aynen oyle!
bu kadar cocukca birseye sadece gulunur. bazen boyle isteklerimiz olsa bile sacmalıgından utanır baskasına soylemeyiz,
burdaki kisi masallah bir de konu sahibine çemkiriyor.
bazen o kadar "rahatsız kisilikler" goruyorum ki kendimi anormal hissediyorum...
İyi yapmışsın.Hiç gelemem ben kaprisli insanlara...
Bende o öyle yapınca sorun bende mi anormal olan ben miyim diye buraya konu açtım zaten resmen psikolojik baskı kurdu üstümde.
sen değil arkadaşın anormal canım hanımefendi kendini kraliçe sanıyor sen de onun nedimesisin tüm nazlarını çekmelisin öyle bir tavrı var. erkek arkadaşıyla da böyle mi valla kimse çekemez bu tipleri bence sende üstüne hiç düşme
Erkek arkadaşınada böyleydi ve ilişkisi 2 ay sürdü çok söyledim dinlemedi. Arkadaşına mesaj attın bana atmadında bile kavga çıkarttı onun mutluluğunu isterken yine kötü ben oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?