Hic umursamiyorum diyemem tabi. Zaten nisanlimin ailesi her geldiginde sagolsunlar kucukde olsa birseyler alirlar. Ama onlara gore mesela hep herseyde kutlama gibi birseyler olmali.Hemen kıskançlığa bağlayanlar olmuş yine:)
Şahsen böyle detayları hiç merak etmem, sormam aklıma gelmez.
Çünkü kendim önemsemem.
Bir arkadaşım da o kadar önemser ki haliyle de sorar.
Bana da çok sormuştur.
Yapmadık, olmadı, yoo hiç önemsemedim ben bunlarla mutlu olmam ki dedim.
Bana bunu yapsın onu değili, ben bunu beklerim derim.
Bu işler beklenti meselesi çünkü.
Ne rahatsız oldum ne de kıskançlıktan yaptığını düşündüm.
Bence siz bu sorulardan rahatsızsınız çünkü aslında olmamasını açıklayamıyorsunuz.
İçten içe kendiniz de önemsiyorsunuz bu mevzuları çünkü.
O yüzden batıyor o sorular diye düşündüm..
bu kişinin arkadaşın olduğundan emin misin bana pek öyle gelmedi hani bi anlaşmazlık olsa sevinecekMerhaba hanimlar. Benim sorunum arkadasim. Aslinda kendisini cok seviyorum. Universiteden beri arkadasim. Ama bazi sorularindan cok sikildim. Kendisinin sevgilisi yok ben nisanliyim. Her bayramda nisanlinin ailesi gelecektir herhalde, ne aldilar, ne getirdiler sorulari. Sevgililer gununde sevgilimle bulusamadim sonraki gun bulusduk. Bu aralar sikisik oldugu icin oyle kutlama yapmadik. Hemen soruyor bulusdunuz mu evet bulusduk diyorum. Bu sefer de sevgililer gununu kutladiniz mi diye soruyor. Sorsun birsey yokta kendisi yapisi dolayi boyle seyleri cok onemser. Mesela kutlamadik desem bence kutlamaliydiniz neden falan diyecek. Dogum gunumde ailesi geldi. Annem pasta yapmisti. Bana ne yaptiniz ne aldilar, pastayi onlar mi getirdi diye sorular soruyor yine. Ya mesela ben bir arkadasim olarak ona icimi dokmeye calissam hemen oyle olmamali sunu yapmali bunu yapmali diyecek. Gecenlerde bi buket resmi yollari icinde hediyeler, guller. Bize zaten boyle hediye verende olmaz diyor. Hani bi arkadas olur ya icini dokersin istedigin gibi konusursun rahatlikla herseyini anlata bilirsin. Ben ona yapamiyorum. Cunki bu seferde neden, bizde adet boyle degil ben boyle isterdimli cumleler baslayacak. Nasil davranmam gerek sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?