Arkadaşıma aldatıldığını söylemeli miyim? Ne yapcağımı şaşırdım kızlar yardım

Onları kıskandığınızı bile söylerler. Bence sizle alakalı olmadan başka bir biçimde öğrenmeni sağlayın.

Bu arada başlığı okuyunca evli sandım. Öyle bir durumda eğer kadının boşanması mümkünse söylemeli. Yok boşanamazsa boşu boşuna eşine sen ne yaparsan yap ben boşanamam izlenimi verilirdi.

pinky bu konu her türlü nişanlına ve sana döner son yorumlardan anlayacağın gibi
zararlı sen çıkarsın. kız biliyordur zaten nişanlısını senin yapabileceğin hiç bir şey yok

Evet kendimi ifşa etmicem yoksa bizim başımz yanıcak

kötü olacak bile olsan söyle. sizin aranız bozulur belki ama kızın hayatı kurtulur

Söylersen " vay efendim beni kıskandı" tribine girebilir. Ama bunu bilip susmak da vicdanen rahatsız edeceği için bir şekilde dolaylı olarak öğrenmesini sağlardım.

Çocuk zaten ser..siz böyle biriyle araniz bozulsun zaten soyleyin ya da öğrenmesini sağlayin. Kiz da midesizse ikisinden de kurtulmuş olursunuz. Sevgilinize de böyle söylersiniz

Söylesen değişen bir şey olmayacak. Neden? Çünkü kadın daha önce belli ki affetmiş. Sana tamamını anlatmadı belli ki hikayenin, daha önce aldatıldığı net. Ki adam dükkana kız getircek kadar azgınlığa 1 haftada ulaşmadı heralde. Ayrıca dükkanda nasıl sevişmişler hayret. İkincisi de kadın demiş ki, evlendikten sonra takip edicem. Bu düşünce biçimini algılayamadım açıkcası. Muhtemelen evlilik onun hayat amacı. Ben bi evleniyim de gerisi kısmet gibi düşünüyor. Ama aldatılıp aldatılıp sağlıksız bir evlilik yapıp, sonra da 3 çocuğum var boşanmalı mıyım diye konu açıyorlar buraya delleniyorum. Neyse. Şimdiye kadar hiçbir erkeğin evlendikten sonra düzeldiği görülmemiştir zaten. Ayrıca, bekarlığa veda adı altında aldatılmaya göz yuman tonlarca kadın var.
Benim siZe önerim, iilla söylemek istiyorum diyorsanız, belki de o aldattığı kızmışcasına söyleyebilirsiniz. Yani bir mail olur, sms olur, "nişanlınla bir ilişkim var" tarzında bir yazışma olabilir. Ama bu o kızın kim olduğuna göre değişir. Kız belki bilmiyor bile adamın nişanlı olduğunu. Ki her durumda zaten muhtemelen siz olduğunuz belli olacak. Bence boşverin gitsin. Söylemeyin.

sadece empati yap. o kızın yerine kendini koy. ne yapman gerektiğini vicdanın sana söyler.

Söylesen değişen bir şey olmayacak. Neden? Çünkü kadın daha önce belli ki affetmiş. Sana tamamını anlatmadı belli ki hikayenin, daha önce aldatıldığı net. Ki adam dükkana kız getircek kadar azgınlığa 1 haftada ulaşmadı heralde. Ayrıca dükkanda nasıl sevişmişler hayret. İkincisi de kadın demiş ki, evlendikten sonra takip edicem. Bu düşünce biçimini algılayamadım açıkcası. Muhtemelen evlilik onun hayat amacı. Ben bi evleniyim de gerisi kısmet gibi düşünüyor. Ama aldatılıp aldatılıp sağlıksız bir evlilik yapıp, sonra da 3 çocuğum var boşanmalı mıyım diye konu açıyorlar buraya delleniyorum. Neyse. Şimdiye kadar hiçbir erkeğin evlendikten sonra düzeldiği görülmemiştir zaten. Ayrıca, bekarlığa veda adı altında aldatılmaya göz yuman tonlarca kadın var.
Benim siZe önerim, iilla söylemek istiyorum diyorsanız, belki de o aldattığı kızmışcasına söyleyebilirsiniz. Yani bir mail olur, sms olur, "nişanlınla bir ilişkim var" tarzında bir yazışma olabilir. Ama bu o kızın kim olduğuna göre değişir. Kız belki bilmiyor bile adamın nişanlı olduğunu. Ki her durumda zaten muhtemelen siz olduğunuz belli olacak. Bence boşverin gitsin. Söylemeyin.

Dükkanda cinsel birliktelik yaşandığını düşünmüyorum, normalde cinsel yönden mi aldatıyor onu da bilmiyorum tek bildiğim başka bi kızla görüştüğü.

Kız da aynen dediğiniz gibi bi kız evlilik delisi nişanlım da nişanlım diyor başka bişey demiyor, her şeye göz yumuyor bence.

Ben kıza söylememeye karar verdim bir şey değişeceğini sanmyorum çünkü zaten bildiğini düşünüyorum, veya affedeceğinden eminim ipleri koparamaz yani. Ama başka şekillerde duyurmanın yollarını arıyorum

Merhaba kızlar direk konuya giriyim. Nişanlımın çocukluk arkadaşı var bi tane çok uzun süredir arkadaşlar bende tanıyorum ilkokuldan beri çok sevdiğim bi çocuktu. Neyse bu arkadaşın 5 yıldır bi sevgilisi var nişanlandılar ve ve 2-3 ay içinde de evlenicekler, kız ölüp bitiyo buna çok seviyo çok aşık. Çocukta dışardan öle gözüküyodu sürekli sosyal medya hesabına kızla resimlerini koyar iki üç günde bi falan. Ama dışardan baksanız kıskanırsanız yani o kadar mutlu gözüküyolar ki.

Ben kızla son 2 senedir görüşüyorum çok seviyorum çok şeker bi kız ama çok samimi de değilim açıkçası.

Bugün nişanlım geldi o çocuğun yanından ve suratı çok asıktı atışmışlar belli, ne oldu die defalarca sordum zorla anlattı. Nişanlısı olan kız tatildeydi ve çocuk başka bi kızla görüşüyomuş.Nişanlımı yollamış yanından kız gelecek diye bide. Şok oldum resmen hiç beklemiyodum başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok üzüldüm kızcağıza.
Sevgilimle atışmışlar baya kaç yaşına geldin nişanlandın yakında evlenceksin nası bu karaktersizliği yaparsın falan diye sallamış sevgilim, ya işte evlenince bırakıcam bunlar son görüşmeler cart curt saçmalamış.

Bana sevgilim bu olayı anlattı ama sakın kıza söyleme bak evlenecekler,onlar barışır biz kötü oluruz dedi.
Bende kendimi kızın yerine koyuyorum, yazık ya o kadar seviyo ki çocuğu dünyası başına yıkılır aldatıldığını öğrenirse.

Napcam bilemedim bana bi akıl verin vicdanım da rahat etmiyo kızı gördükçe konuştukça falan:cry: Ama sölersem ve çocuk kendini affettirirse hem sevgilimle hem benimle araları açılır
aslında nişanlınn doğru demiş. Onlar barışır siz kötü olursunuz.

Bence kesinlikle biliyor çünkü ben çocuğu sosyal medyadan takip ediyorum sürekli başka kızları beğeniyor falan kız da biliyodur bence

Onun yanından geldiğinde suratı çok asıktı binbir ısrarla anlattırdım zaten. Bide ben dükkana gidicektim önce o çocuk nişanlım ve ben 3mz buluşacaktık, ne oldu niye ayrıldın dükkandan niye benim yanıma geldin deyince anlatmak zorunda kaldı dükkana kız gelecekmiş diye, yalan mı söyleseydi?

Ya ne alakası var ya ahaha illa bi ara bozacaksınız demi:) Nişanlım benim onlarla görüşceğimi biliyor irtibatı koparalım falan demedik ki. Biz o gün buluştuğumuzda ben dükkana gidecektim aynı mahallede oturuyoruz genelde dükkanda takılıyoduk öyle, ama sevgilim pat diye benim yanıma geldi ve anlatmak zorunda kaldı dükkana kız gelecekmiş diye , yalan mı söyleseydi yani.

Ben kızla görüştüğünü görmedim ama sosyal medyada görüyorum karı kız peşinde olduğunu zaten çok çapkın bi tipti yıllardır ama bu kız sayesinde düzeldi sanmıştım düzelmemiş

Çocuğun yanında dibinden ayrılmıyor mu dedim ben? Zaten kırk yılda bi görüşüyolardı farklı şehirlerde okudukları için. Bende görüşüyorum hala çocukla ama can ciğer kuzu sarması değiliz ya. 20 yıllık arkadaşımız bi anda silip atılamıyor öyle.
En yakın arkadaşı dediğimi hatırlamıyorum acaba öyle bişey demedim ki ben. Çok eski arkadaşımız aynı ilkokuldan mezunuz aynı mahalledeyiz sadece. Nadir de olsa görüşüyoruz, sık sık görüşşeler karışırım ama şu durumda zaten nadşr görüştükleri için görüşme diyemem nişanlım çocuk değil ya. Ne meraklıymışsınız nişanlıma b.k atmaya ya. Defalarca da dedim nişanlım zaten onun ortamını sevmiyor daha önce de bana karaktersizliklerini anlatmıştı falan diye.

Kız duyduğunda ayrılmaz gibime geliyor, sadece ben nişanlımın güvenini kaybederim anlatmayı düşünmüyorum şu an o yüzden başka bi yol düşünücem

hee canım hee korkağın tekiyim töbe yarabbim ya

Neyse mantıklı cevaplar verenlere teşekkür ederim. Nişanlıma söyledim vicdanımın rahat etmediğini, ben o çocukla yeterince konuştum istersen dükkana git bide sen konuş yada beraber konuşalım kendine çeki düzen vermesi için dedi. Düşünüyoruz şimdi ne yapacağımızı.
Canin zaten senin bazi yorumlarini okuduktan sonra benim alitninyaptigin yorumumdan sonra hemen baska yorum yaptim bence anlatma diye cunku anlatrigina gore kiz ayrilmaz birde suclunsen olursun

Merhaba kızlar direk konuya giriyim. Nişanlımın çocukluk arkadaşı var bi tane çok uzun süredir arkadaşlar bende tanıyorum ilkokuldan beri çok sevdiğim bi çocuktu. Neyse bu arkadaşın 5 yıldır bi sevgilisi var nişanlandılar ve ve 2-3 ay içinde de evlenicekler, kız ölüp bitiyo buna çok seviyo çok aşık. Çocukta dışardan öle gözüküyodu sürekli sosyal medya hesabına kızla resimlerini koyar iki üç günde bi falan. Ama dışardan baksanız kıskanırsanız yani o kadar mutlu gözüküyolar ki.

Ben kızla son 2 senedir görüşüyorum çok seviyorum çok şeker bi kız ama çok samimi de değilim açıkçası.

Bugün nişanlım geldi o çocuğun yanından ve suratı çok asıktı atışmışlar belli, ne oldu die defalarca sordum zorla anlattı. Nişanlısı olan kız tatildeydi ve çocuk başka bi kızla görüşüyomuş.Nişanlımı yollamış yanından kız gelecek diye bide. Şok oldum resmen hiç beklemiyodum başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok üzüldüm kızcağıza.
Sevgilimle atışmışlar baya kaç yaşına geldin nişanlandın yakında evlenceksin nası bu karaktersizliği yaparsın falan diye sallamış sevgilim, ya işte evlenince bırakıcam bunlar son görüşmeler cart curt saçmalamış.

Bana sevgilim bu olayı anlattı ama sakın kıza söyleme bak evlenecekler,onlar barışır biz kötü oluruz dedi.
Bende kendimi kızın yerine koyuyorum, yazık ya o kadar seviyo ki çocuğu dünyası başına yıkılır aldatıldığını öğrenirse.

Napcam bilemedim bana bi akıl verin vicdanım da rahat etmiyo kızı gördükçe konuştukça falan:cry: Ama sölersem ve çocuk kendini affettirirse hem sevgilimle hem benimle araları açılır

Empati kurun anlatın bence. Kimse buna göz yummamalı çok iğrenç birşey.

Ben bilmek isterdim.bekarken benzer bi olay yaşadim bana da bir arkadaşim soyledi cok kavga ettik o zaman yeni sevgiliydik ayrildim. vs.sonra hayatinin donum noktasını yasadi esim ve cok değişti bana kendini affettirdi. Su an soyleyen kiz arkadaşım da en yakin arkadasim:)

Ben olsam söylemem çünkü ben ne zaman bir insanın iyiliği için birşeyler dediysem benden kötüsü olmadı hatta burdan ban bile yedim

Evli olsa söylemek daha zor olabilir evet. Ama daha nişanlılar yolun başındalar evlenince daha kötü şeyler yaşayabilir arkadaşın. Söylemek bencede doğru olan.

Söylemesen kötü hissedersin vicdani olarak soylesen başka türlü olur. Bence bir şekilde fark etmesini sağlayın ama nasıl bilmiyorum. Bu tür şeylerle karşı karşıya kalanlara hep aynı tavsiyeyi veririm.

Herkese teşekkür ederim söylemicem ama buluştuğumuzda bence evlenmeden iyice kontrol et sonra pişman olma falan gibi laf arasında aklını bulandırıcam biraz başka bi yol bulamadım ifşa olmamak için

Herkese teşekkür ederim söylemicem ama buluştuğumuzda bence evlenmeden iyice kontrol et sonra pişman olma falan gibi laf arasında aklını bulandırıcam biraz başka bi yol bulamadım ifşa olmamak için
_________

Back
X