Arkadaşıma aldatıldığını söylemeli miyim? Ne yapcağımı şaşırdım kızlar yardım

Bence ilk önce nişanlını ikna et, sonra kızı karşınıza alın konuşun bunları biliyoruz diye. Yoksa çok karışır zaten öyle bi erkek nişanlının etrafındayken üzüm üzüme baka baka kararmasın dikkatli olmak lazım:işsiz:

Yok nişanlım samimi değil o kadar sadece çook eski arkadaşlar , bana her zaman onun karaktersizliklerini anlatırdı zaten o da pek sevmez ama gene de kopamaz çocukluk arkadaşı olduğu için. Ayda yılda bi görüşüyolar zaten gene de dikkatli olurum :)

[QUOTE="Pinky9, post: 48069807, member:

Bu işin sonu kötü ben nişanlımdan olucam gibime geliyor kendimi ifşa edersem.

Hat olayı mantıklı onu bi düşüneyim.

Nişanlım yapması gerekeni yapmış zaten çocuğa ağzına geleni saymış küsler şu anda ama gene görüşürler baya eski arkadaşlar çünkü, nişanlımın da gidip kıza anlatacak hali yok[/QUOTE]
Zaten bende nişanlından ille ayrıl demedim zaten.
Bu konuyu anlatırsan başına gelebilecek olasılıkları yada söylemeden önce yapman gerekenleri yazdım sadece ;)
Ama dediğim gibi bu hat olayını bir düşün. Senin üzerine olmasın hani şipşak hatlar var ya onlardan al.
Yada internet üzerinden Sms gönder kıza.
Numara çıkmıyor.
Kıza ayrıntı vermeden kafasını iyice bir karıştır derim ;)

Ben olsam bir dostt... adi altinda yazardm kiza.
Senin basina gelse sende bilmek istemezsmisn?

Merhaba kızlar direk konuya giriyim. Nişanlımın çocukluk arkadaşı var bi tane çok uzun süredir arkadaşlar bende tanıyorum ilkokuldan beri çok sevdiğim bi çocuktu. Neyse bu arkadaşın 5 yıldır bi sevgilisi var nişanlandılar ve ve 2-3 ay içinde de evlenicekler, kız ölüp bitiyo buna çok seviyo çok aşık. Çocukta dışardan öle gözüküyodu sürekli sosyal medya hesabına kızla resimlerini koyar iki üç günde bi falan. Ama dışardan baksanız kıskanırsanız yani o kadar mutlu gözüküyolar ki.

Ben kızla son 2 senedir görüşüyorum çok seviyorum çok şeker bi kız ama çok samimi de değilim açıkçası.

Bugün nişanlım geldi o çocuğun yanından ve suratı çok asıktı atışmışlar belli, ne oldu die defalarca sordum zorla anlattı. Nişanlısı olan kız tatildeydi ve çocuk başka bi kızla görüşüyomuş.Nişanlımı yollamış yanından kız gelecek diye bide. Şok oldum resmen hiç beklemiyodum başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok üzüldüm kızcağıza.
Sevgilimle atışmışlar baya kaç yaşına geldin nişanlandın yakında evlenceksin nası bu karaktersizliği yaparsın falan diye sallamış sevgilim, ya işte evlenince bırakıcam bunlar son görüşmeler cart curt saçmalamış.

Bana sevgilim bu olayı anlattı ama sakın kıza söyleme bak evlenecekler,onlar barışır biz kötü oluruz dedi.
Bende kendimi kızın yerine koyuyorum, yazık ya o kadar seviyo ki çocuğu dünyası başına yıkılır aldatıldığını öğrenirse.

Napcam bilemedim bana bi akıl verin vicdanım da rahat etmiyo kızı gördükçe konuştukça falan:cry: Ama sölersem ve çocuk kendini affettirirse hem sevgilimle hem benimle araları açılır
Ben söylemiştim karşı taraf beni topa koydu arabozucu falan oldum yani.benım de o zaman sevgilimle aramı bozdular. Ama arkadaşım çok yakındı. Birlikte atlattık diyebilirim . Bana da söylenmesini isterdim kesinlikle. Arkadaşım şimdi çok daha mutlu hafıfledım yeniden doğmuş gibiyim onca yıl kendime yazık etmişim diyor şimdi hayatında başkası bile var

Kızla daha önce bi buluşmamızda çocuğun eskiden çok çapkın olduğunu bildiğini, daha önce bu yüzden ayrıldıklarını ve çocuğun ağlayarak kendini affettirdiğini falan söylemişti.

Çocuğu ben instagramdan takip ediyorum hesabı nişanlısının resimleriyle dolu ama sürekli başka kızların fotolarını beğeniyor anasayfada çıkıyor. Kıza sormuştum sen instagram kullanıyomuşun hiç kontrol ediyomusun sevgilini falan diye, ay yok ben bakmıyorum hiç bikaç kez girdim kızlarla sohbetlerini gördüm, barıştık ama bidaha hiç bakmadım evlenmeyi bekliyorum artık onları kontrol etmek için dedi.

Nası söleyebilirimki sevgilim de kızar bana çok tembihledi sana bi sır verdim aramızda kalsın sakın sen karışma diye, söleyemem :KK43: Ama başka şekilde öğrenmesini sağlayabilir miyim?

Ee kız da o zaman aynı kafada. Adam aldatmayi bitirmek için evlenmeyi bekliyor. Kız da adamı arastirirsam şimdi canım sıkılır en güzeli evleneyim bi sonra arastirirsam kafasında. Bence bunlar birbirini bulmuşlar zaten

İşte kızla çok samimi değilim, nişanlılarımız vasıtasıyla tanıştık zaten bikaç yıldır arada bi buluşuruz. Daha önce bi kaç kez ağzını aradığımda aldatıldığını, kızlarla konuşmasını yakaladığını ama affettiğini söylediği için cesaret edemiyorum. Gene ayrılmaz affeder bence ve bana kin güder bu sefer de. Bi de grçekten söyleyemem çok fena olur düğün hazırlığındayken ben kara kedi olmuş olurum, nişanlımın 20 yıllık arkadaşıyla arası bozulur falan

Ankesörlü telefon yok ki hiç etrafımda ondan arasam :)

Arada nişanlı olmasa kızla aran kötü olsa ne olur olmasa ne. Ama nişanlınin çocukluk arkadaşı. Nişanlının en başta bunu gelip sana anlatması hata zaten her ne yapmaya karar verirsen mutlaka nişanlina haber ver

Konu başlığı arkadaşımın aldatıldığını söylemeli miyim? Ama yorumlarda nasil söyleyim nişanlım kizar, ben kötü olurum, samimi değilim(2. Sayfaya kadar yorumları okudum)
Demeyecekseniz madem kafa yormayın sizinde başınıza gelirse duymamak mi istersen ona göre kararini ver de ya da deme

Bence kız herşeyin farkında kendide açık vermiş evleneyim bi sonradan kontrolü ele geçiririm demiş yani mutlaka anlıyor anlamazlıkdan geliyor anlarsa kumdan hayali esen hafif rüzgarda uçup gideceğini bildiği için görmezden gelmek işine geliyor ki bunu neeen kendine yapar hiç anlamış değilim .Aksi takdirde olsaydı anlatmak iyi olur fakat bu kızın durumu farklı o zaten böyle nişanlısını kabul etmiş sana kızadabilir olayı su yüzüne neden çıkarttın diye onun için karışma istersen

Kiz bu kafadaysa soylemene gerek yok zaten.
Daha once yakalamis sorun olarak degerlendirmemis.
Evlendikten sonra kontrol ederim demesi de
bir evleneyim de ben gerisini o zaman dusunuruz demekle ayni kapiya cikiyor.
Yani soylesen de hedef evlenmek gibi
Ciddiye alacagini sanmiyorum.
Bosuna kotu olmayin.

Aynen bu arkadaşın yorumuna katılıyorum kız bile bile lades diyor zaten, bencede hiç bulaşmayın zira sen kötü olursun erkek arkadaşınlada onun için boşver ....

Benzer durumu şuan iş arkadaşımız nişanlısına yaşatıyor, ofisteki kızlarla hayretler içinde izliyoruz, nişanlsına yazık nasılda seviyor oğlanı. Bizde bir şekilde kıza söylemeyi düşündük ama anlaşılır arada kalırız diye vazgectik. Bir dost adı altında fake hesap açılıp mesaj atılabilir aslında

Merhaba kızlar direk konuya giriyim. Nişanlımın çocukluk arkadaşı var bi tane çok uzun süredir arkadaşlar bende tanıyorum ilkokuldan beri çok sevdiğim bi çocuktu. Neyse bu arkadaşın 5 yıldır bi sevgilisi var nişanlandılar ve ve 2-3 ay içinde de evlenicekler, kız ölüp bitiyo buna çok seviyo çok aşık. Çocukta dışardan öle gözüküyodu sürekli sosyal medya hesabına kızla resimlerini koyar iki üç günde bi falan. Ama dışardan baksanız kıskanırsanız yani o kadar mutlu gözüküyolar ki.

Ben kızla son 2 senedir görüşüyorum çok seviyorum çok şeker bi kız ama çok samimi de değilim açıkçası.

Bugün nişanlım geldi o çocuğun yanından ve suratı çok asıktı atışmışlar belli, ne oldu die defalarca sordum zorla anlattı. Nişanlısı olan kız tatildeydi ve çocuk başka bi kızla görüşüyomuş.Nişanlımı yollamış yanından kız gelecek diye bide. Şok oldum resmen hiç beklemiyodum başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok üzüldüm kızcağıza.
Sevgilimle atışmışlar baya kaç yaşına geldin nişanlandın yakında evlenceksin nası bu karaktersizliği yaparsın falan diye sallamış sevgilim, ya işte evlenince bırakıcam bunlar son görüşmeler cart curt saçmalamış.

Bana sevgilim bu olayı anlattı ama sakın kıza söyleme bak evlenecekler,onlar barışır biz kötü oluruz dedi.
Bende kendimi kızın yerine koyuyorum, yazık ya o kadar seviyo ki çocuğu dünyası başına yıkılır aldatıldığını öğrenirse.

Napcam bilemedim bana bi akıl verin vicdanım da rahat etmiyo kızı gördükçe konuştukça falan:cry: Ama sölersem ve çocuk kendini affettirirse hem sevgilimle hem benimle araları açılır
Söyleyin fakat elinizde kanıt var mı? Nişanlı inkar eder kız ona inanırsa siz çok kötü olursunuz.
O adam ne karaktersiz evlenince bırakıcam nedir? Terbiseyiz ahlaksız

Kızla daha önce bi buluşmamızda çocuğun eskiden çok çapkın olduğunu bildiğini, daha önce bu yüzden ayrıldıklarını ve çocuğun ağlayarak kendini affettirdiğini falan söylemişti.

Çocuğu ben instagramdan takip ediyorum hesabı nişanlısının resimleriyle dolu ama sürekli başka kızların fotolarını beğeniyor anasayfada çıkıyor. Kıza sormuştum sen instagram kullanıyomuşun hiç kontrol ediyomusun sevgilini falan diye, ay yok ben bakmıyorum hiç bikaç kez girdim kızlarla sohbetlerini gördüm, barıştık ama bidaha hiç bakmadım evlenmeyi bekliyorum artık onları kontrol etmek için dedi.

Nası söleyebilirimki sevgilim de kızar bana çok tembihledi sana bi sır verdim aramızda kalsın sakın sen karışma diye, söleyemem :KK43: Ama başka şekilde öğrenmesini sağlayabilir miyim?
Kız yine affeder bence karışma sen nişanlınla kötü olursun söylefiğin için.nasılsa biyerde patlak verir.

Kızın ailesinden birilerini tanıyorsan onlara ulaş istersen, aile peşini bırakmaz kız ikna olur affederde, durum kesnse eminseniz genç bir kızın hayatını karartmayın boşanmanın acısı nişanlıdan ayrılmak gibi değil

Bence araları açılır diye bu pislige dur dememe mi gerekiyor bana dokunmayan yılan bin yaşasın yerine soylemelisin

Bende olaya başka açıdan bakayım ya senin nisanlin öyle bir halt işleyip yakalanmışsa ve senin duymaman ve onlarla gorusmemen için böyle bir yalan söylüyorsa çünkü erkekler genelde ne kadar ısrar edersen et böyle bir olayı anlatmaz... ve sen görmemişsin yani sahitte yok en az 2 şahit gerek bu yüzden söyleme boyle bir sey

Gözünüzle görmediğiniz bir şeyi kesinlikle söylemeyin.

Back
X