Arkadaşıma aldatıldığını söylemeli miyim? Ne yapcağımı şaşırdım kızlar yardım

İşte kızla çok samimi değilim, nişanlılarımız vasıtasıyla tanıştık zaten bikaç yıldır arada bi buluşuruz. Daha önce bi kaç kez ağzını aradığımda aldatıldığını, kızlarla konuşmasını yakaladığını ama affettiğini söylediği için cesaret edemiyorum. Gene ayrılmaz affeder bence ve bana kin güder bu sefer de. Bi de grçekten söyleyemem çok fena olur düğün hazırlığındayken ben kara kedi olmuş olurum, nişanlımın 20 yıllık arkadaşıyla arası bozulur falan

Ankesörlü telefon yok ki hiç etrafımda ondan arasam :)

Ne kadar yazik , huylu huyundan vazgecer mi?Her seye ragmen soylerdim acik acik.
Kim kiminle bozulursa bozulsun. Aldatan dusunsun bunu.

Bence söyleyin sizden duyduğunu söylemesin. İlerde de aldatcak kızı simdi böyle yapıyorsa.

Bence Karışma sonra sen kötü oluyorsun tecrübeyle sabittir

Kiz bu kafadaysa soylemene gerek yok zaten.
Daha once yakalamis sorun olarak degerlendirmemis.
Evlendikten sonra kontrol ederim demesi de
bir evleneyim de ben gerisini o zaman dusunuruz demekle ayni kapiya cikiyor.
Yani soylesen de hedef evlenmek gibi
Ciddiye alacagini sanmiyorum.
Bosuna kotu olmayin.

Bende böyle düşünüyorum maalesef :( Kız şu an gözünü evliliğe dikmiş sadece, süslenip püslenip facebooka fotoğraf koydurtmakla meşgul nişanlısına sadece bayramda 10 tane fotoğraf koydular:rolleyes:

kocainizi uzak tutun o arkadastan

20 yıllık arkadaşı, zaten kırk yılda bi görüşüolar artık nişanlım baya uzak ondan ortamını sevmediği için ama tamamen kopartması kendisine kalmış bişey ben müdahale edemem sık görüşseler ederdim ama nadir görüşüyolar iş güç dolayısıyla.

Şu anda için içini yiyor belki ama söyleme hele ki anlattigina göre kız kör kütük bağlanmış kabak seni başına patlar eşinle de aran bozulur nasıl olsa birgün ortaya çıkacak sebebi sen olma

Kızla daha önce bi buluşmamızda çocuğun eskiden çok çapkın olduğunu bildiğini, daha önce bu yüzden ayrıldıklarını ve çocuğun ağlayarak kendini affettirdiğini falan söylemişti.

Çocuğu ben instagramdan takip ediyorum hesabı nişanlısının resimleriyle dolu ama sürekli başka kızların fotolarını beğeniyor anasayfada çıkıyor. Kıza sormuştum sen instagram kullanıyomuşun hiç kontrol ediyomusun sevgilini falan diye, ay yok ben bakmıyorum hiç bikaç kez girdim kızlarla sohbetlerini gördüm, barıştık ama bidaha hiç bakmadım evlenmeyi bekliyorum artık onları kontrol etmek için dedi.

Nası söleyebilirimki sevgilim de kızar bana çok tembihledi sana bi sır verdim aramızda kalsın sakın sen karışma diye, söleyemem :KK43: Ama başka şekilde öğrenmesini sağlayabilir miyim?

Gizli sayılmaz biliyomuş zaten, siz kendinize dert etmeyin. Buna bile bile lades diyoruz. Sevgilisi varken aldatan evlenince birden duracak mı sanıyor. Neden biz kadınlar bu kadar salak oluyoruz.

berbat bi durum iki ucu b. degnek bende iki ayri ailede yasadim bunu.. cok yakinim degiller ama sevdigim insanlar. soyleyemedim tabi.. sende soyleme derim onlar iyi olur sen kotu .. ama bile bilede susmak seninde ortak olman gibi bisey baska sekillerde kendini cok ele vermeden aklini karistirabilirsin kizin

Gizli numaradan birini aratıp söyletin

berbat bi durum iki ucu b. degnek bende iki ayri ailede yasadim bunu.. cok yakinim degiller ama sevdigim insanlar. soyleyemedim tabi.. sende soyleme derim onlar iyi olur sen kotu .. ama bile bilede susmak seninde ortak olman gibi bisey baska sekillerde kendini cok ele vermeden aklini karistirabilirsin kizin

Nasıl karıştırabilirim aklını?

Karışma kız çokta sallamıyor aldatılmayı. Evlenene kadar serbest herşey diyor neredeyse

Bana da öyle geldi belki haberi bile vardır.

Şu anda için içini yiyor belki ama söyleme hele ki anlattigina göre kız kör kütük bağlanmış kabak seni başına patlar eşinle de aran bozulur nasıl olsa birgün ortaya çıkacak sebebi sen olma

Zaten en büyük korkum nişanlımla aramın bozulması bana güvenerek anlattı çünkü, bidaha bişey anlatmaz kabak benim başıma patlarsa

Gizli sayılmaz biliyomuş zaten, siz kendinize dert etmeyin. Buna bile bile lades diyoruz. Sevgilisi varken aldatan evlenince birden duracak mı sanıyor. Neden biz kadınlar bu kadar salak oluyoruz.

İşte çocuğun instagramdan onlarca kız fotoğrafı beğendiğini gördükçe deliriyorum

Gizli numaradan birini aratıp söyletin

bi tek nişanlıma söylediği için direk ifşa olurum.

İşin komiği bi de bu arkadaş kıza çoook gösterişli bi evlilik teklifi etmişti hepimiz imrenmiştik ne kadar seviyo falan diye, yazık günah ya

İyide kız sadece internetten kızlarla görüşüyor diye biliyormuş (kız gelecek git dediğine göre ne için geldiği bariz belli) belki başkasıyla temas ettiğini duyunca tepkisi farklı olur. Ayrıca kaç yıllık olursa olsun, karaktersiz bi arkadaşı olcağına hiç olmasın daha iyi. İletişimi koparırsınız işte.

Merhaba kızlar direk konuya giriyim. Nişanlımın çocukluk arkadaşı var bi tane çok uzun süredir arkadaşlar bende tanıyorum ilkokuldan beri çok sevdiğim bi çocuktu. Neyse bu arkadaşın 5 yıldır bi sevgilisi var nişanlandılar ve ve 2-3 ay içinde de evlenicekler, kız ölüp bitiyo buna çok seviyo çok aşık. Çocukta dışardan öle gözüküyodu sürekli sosyal medya hesabına kızla resimlerini koyar iki üç günde bi falan. Ama dışardan baksanız kıskanırsanız yani o kadar mutlu gözüküyolar ki.

Ben kızla son 2 senedir görüşüyorum çok seviyorum çok şeker bi kız ama çok samimi de değilim açıkçası.

Bugün nişanlım geldi o çocuğun yanından ve suratı çok asıktı atışmışlar belli, ne oldu die defalarca sordum zorla anlattı. Nişanlısı olan kız tatildeydi ve çocuk başka bi kızla görüşüyomuş.Nişanlımı yollamış yanından kız gelecek diye bide. Şok oldum resmen hiç beklemiyodum başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok üzüldüm kızcağıza.
Sevgilimle atışmışlar baya kaç yaşına geldin nişanlandın yakında evlenceksin nası bu karaktersizliği yaparsın falan diye sallamış sevgilim, ya işte evlenince bırakıcam bunlar son görüşmeler cart curt saçmalamış.

Bana sevgilim bu olayı anlattı ama sakın kıza söyleme bak evlenecekler,onlar barışır biz kötü oluruz dedi.
Bende kendimi kızın yerine koyuyorum, yazık ya o kadar seviyo ki çocuğu dünyası başına yıkılır aldatıldığını öğrenirse.

Napcam bilemedim bana bi akıl verin vicdanım da rahat etmiyo kızı gördükçe konuştukça falan:cry: Ama sölersem ve çocuk kendini affettirirse hem sevgilimle hem benimle araları açılır
Sakın sakın sakın karışma uzak dur...
İyi olurlar kendilerinden kötü olurlar senden bilirler.
Ama dersen ki vicdan yapıyorum o zaman nişanlından ayrıl önce ondan sonra git kıza herşeyi söyle.
İspat edemeyeceğin bişeyi nasıl anlatacaksın orası da ayrı bir muamma.
Anlatması gereken kişi sen değilsin senin nişanlın.
Sen ikinci ağızdan olayı dinlemişsin birşeye şahit olmamışsın.
Haaa illede söyleyim dersen alırsın bir telf hattı yazarsın kıza bir mesaj.
Nişanlın seni aldatıyor onu takip et ve yakala Bir Dost dersin ve hattı çöpe atarsın olur biter.
En azından ispat edemesen bile eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün.
Sakın kendini ifşa etme yoksa onların düğünü olur senin de nişanının sonu ;)

Benimki de bundan 1 ay önce
En yakın arkadaşım karısını aldatiyor onunla uğraştım kusura bakma diye eve gelmişti.

Sonuç ortada. Ben guvenmiyorum arkadaş bu erkek milleti çok kolay b.k atıyor.

Normalde söyleyin derdim de zaten biliyor, hiç dert edinmeyin boşverin. Hatta görüşmeyin de adamla, kız salak gibi evlenecek sonra da gelip omzunuzda ağlayacak. ne gerek var.

söyleyin tabi ki de ya sonra o kız ne dertler çeker kim bilir evliliğinde bir de evlenmeden önce sonmuş pislik herif

İyide kız sadece internetten kızlarla görüşüyor diye biliyormuş (kız gelecek git dediğine göre ne için geldiği bariz belli) belki başkasıyla temas ettiğini duyunca tepkisi farklı olur. Ayrıca kaç yıllık olursa olsun, karaktersiz bi arkadaşı olcağına hiç olmasın daha iyi. İletişimi koparırsınız işte.

Dükkanı var çocuğun oraya gelecekmiş. Kendimi onun yerine koydum dünyam başıma yıkılırdı ya çok kötü bişey Allah korusun

Sakın sakın sakın karışma uzak dur...
İyi olurlar kendilerinden kötü olurlar senden bilirler.
Ama dersen ki vicdan yapıyorum o zaman nişanlından ayrıl önce ondan sonra git kıza herşeyi söyle.
İspat edemeyeceğin bişeyi nasıl anlatacaksın orası da ayrı bir muamma.
Anlatması gereken kişi sen değilsin senin nişanlın.
Sen ikinci ağızdan olayı dinlemişsin birşeye şahit olmamışsın.
Haaa illede söyleyim dersen alırsın bir telf hattı yazarsın kıza bir mesaj.
Nişanlın seni aldatıyor onu takip et ve yakala Bir Dost dersin ve hattı çöpe atarsın olur biter.
En azından ispat edemesen bile eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün.
Sakın kendini ifşa etme yoksa onların düğünü olur senin de nişanının sonu :KK66:

Vicdan yapıyorum diye nişanlımdan ayrılıp söyleyemem yani o kadar da değil canım:)

Bu işin sonu kötü ben nişanlımdan olucam gibime geliyor kendimi ifşa edersem.

Hat olayı mantıklı onu bi düşüneyim.

Nişanlım yapması gerekeni yapmış zaten çocuğa ağzına geleni saymış küsler şu anda ama gene görüşürler baya eski arkadaşlar çünkü, nişanlımın da gidip kıza anlatacak hali yok

Sizin durumunuzda olmak istemezdim
Kıza her baktığımda üzülürdüm
E söylesem olacaklar daha kötü
Aman karışık şeyler bunlar

Benimki de bundan 1 ay önce
En yakın arkadaşım karısını aldatiyor onunla uğraştım kusura bakma diye eve gelmişti.

Sonuç ortada. Ben guvenmiyorum arkadaş bu erkek milleti çok kolay b.k atıyor.

Ne demek istediniz anlamadım?

Normalde söyleyin derdim de zaten biliyor, hiç dert edinmeyin boşverin. Hatta görüşmeyin de adamla, kız salak gibi evlenecek sonra da gelip omzunuzda ağlayacak. ne gerek var.

Adam mahalleden arkadaşımız ister istemez görüyoruz birbirimizi ama zaten eskisi gibi samimi değildik yıllardır başka şehirde okudu falan. Bence de biliyor aldattığını evlenene kadar izin veriyomuş gibi geldi bana

Bence ilk önce nişanlını ikna et, sonra kızı karşınıza alın konuşun bunları biliyoruz diye. Yoksa çok karışır zaten öyle bi erkek nişanlının etrafındayken üzüm üzüme baka baka kararmasın dikkatli olmak lazım:işsiz:

Back
X