- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mesajı yeni gördüm o zaman iş değişir.Kızla daha önce bi buluşmamızda çocuğun eskiden çok çapkın olduğunu bildiğini, daha önce bu yüzden ayrıldıklarını ve çocuğun ağlayarak kendini affettirdiğini falan söylemişti.
Çocuğu ben instagramdan takip ediyorum hesabı nişanlısının resimleriyle dolu ama sürekli başka kızların fotolarını beğeniyor anasayfada çıkıyor. Kıza sormuştum sen instagram kullanıyomuşun hiç kontrol ediyomusun sevgilini falan diye, ay yok ben bakmıyorum hiç bikaç kez girdim kızlarla sohbetlerini gördüm, barıştık ama bidaha hiç bakmadım evlenmeyi bekliyorum artık onları kontrol etmek için dedi.
Nası söleyebilirimki sevgilim de kızar bana çok tembihledi sana bi sır verdim aramızda kalsın sakın sen karışma diye, söleyememAma başka şekilde öğrenmesini sağlayabilir miyim?
Kızla daha önce bi buluşmamızda çocuğun eskiden çok çapkın olduğunu bildiğini, daha önce bu yüzden ayrıldıklarını ve çocuğun ağlayarak kendini affettirdiğini falan söylemişti.
Çocuğu ben instagramdan takip ediyorum hesabı nişanlısının resimleriyle dolu ama sürekli başka kızların fotolarını beğeniyor anasayfada çıkıyor. Kıza sormuştum sen instagram kullanıyomuşun hiç kontrol ediyomusun sevgilini falan diye, ay yok ben bakmıyorum hiç bikaç kez girdim kızlarla sohbetlerini gördüm, barıştık ama bidaha hiç bakmadım evlenmeyi bekliyorum artık onları kontrol etmek için dedi.
Nası söleyebilirimki sevgilim de kızar bana çok tembihledi sana bi sır verdim aramızda kalsın sakın sen karışma diye, söleyememAma başka şekilde öğrenmesini sağlayabilir miyim?
Merhaba kızlar direk konuya giriyim. Nişanlımın çocukluk arkadaşı var bi tane çok uzun süredir arkadaşlar bende tanıyorum ilkokuldan beri çok sevdiğim bi çocuktu. Neyse bu arkadaşın 5 yıldır bi sevgilisi var nişanlandılar ve ve 2-3 ay içinde de evlenicekler, kız ölüp bitiyo buna çok seviyo çok aşık. Çocukta dışardan öle gözüküyodu sürekli sosyal medya hesabına kızla resimlerini koyar iki üç günde bi falan. Ama dışardan baksanız kıskanırsanız yani o kadar mutlu gözüküyolar ki.
Ben kızla son 2 senedir görüşüyorum çok seviyorum çok şeker bi kız ama çok samimi de değilim açıkçası.
Bugün nişanlım geldi o çocuğun yanından ve suratı çok asıktı atışmışlar belli, ne oldu die defalarca sordum zorla anlattı. Nişanlısı olan kız tatildeydi ve çocuk başka bi kızla görüşüyomuş.Nişanlımı yollamış yanından kız gelecek diye bide. Şok oldum resmen hiç beklemiyodum başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok üzüldüm kızcağıza.
Sevgilimle atışmışlar baya kaç yaşına geldin nişanlandın yakında evlenceksin nası bu karaktersizliği yaparsın falan diye sallamış sevgilim, ya işte evlenince bırakıcam bunlar son görüşmeler cart curt saçmalamış.
Bana sevgilim bu olayı anlattı ama sakın kıza söyleme bak evlenecekler,onlar barışır biz kötü oluruz dedi.
Bende kendimi kızın yerine koyuyorum, yazık ya o kadar seviyo ki çocuğu dünyası başına yıkılır aldatıldığını öğrenirse.
Napcam bilemedim bana bi akıl verin vicdanım da rahat etmiyo kızı gördükçe konuştukça falanAma sölersem ve çocuk kendini affettirirse hem sevgilimle hem benimle araları açılır
Vallahi erkek arkadaşımın böyle arkadaşı olacağına hiç olmasın daha iyi. Ben söylerdim, hem kızı bir şerefsizden haberdar ederdim sonra o ne isterse yapsın hem de ahlaksızlığına göz yummuş olmazdım.Aldatan bi en yakın sevgili arkadaşı çok tehlikeli göründü burdan.Bu tip insanlarla samimi olup seviyeyi düşürmeyin derim.Merhaba kızlar direk konuya giriyim. Nişanlımın çocukluk arkadaşı var bi tane çok uzun süredir arkadaşlar bende tanıyorum ilkokuldan beri çok sevdiğim bi çocuktu. Neyse bu arkadaşın 5 yıldır bi sevgilisi var nişanlandılar ve ve 2-3 ay içinde de evlenicekler, kız ölüp bitiyo buna çok seviyo çok aşık. Çocukta dışardan öle gözüküyodu sürekli sosyal medya hesabına kızla resimlerini koyar iki üç günde bi falan. Ama dışardan baksanız kıskanırsanız yani o kadar mutlu gözüküyolar ki.
Ben kızla son 2 senedir görüşüyorum çok seviyorum çok şeker bi kız ama çok samimi de değilim açıkçası.
Bugün nişanlım geldi o çocuğun yanından ve suratı çok asıktı atışmışlar belli, ne oldu die defalarca sordum zorla anlattı. Nişanlısı olan kız tatildeydi ve çocuk başka bi kızla görüşüyomuş.Nişanlımı yollamış yanından kız gelecek diye bide. Şok oldum resmen hiç beklemiyodum başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok üzüldüm kızcağıza.
Sevgilimle atışmışlar baya kaç yaşına geldin nişanlandın yakında evlenceksin nası bu karaktersizliği yaparsın falan diye sallamış sevgilim, ya işte evlenince bırakıcam bunlar son görüşmeler cart curt saçmalamış.
Bana sevgilim bu olayı anlattı ama sakın kıza söyleme bak evlenecekler,onlar barışır biz kötü oluruz dedi.
Bende kendimi kızın yerine koyuyorum, yazık ya o kadar seviyo ki çocuğu dünyası başına yıkılır aldatıldığını öğrenirse.
Napcam bilemedim bana bi akıl verin vicdanım da rahat etmiyo kızı gördükçe konuştukça falanAma sölersem ve çocuk kendini affettirirse hem sevgilimle hem benimle araları açılır
Kesinlikle soyleme. Kiz resmen biliyor ama gormemezlikten geliyor ayrilmak icin. Kendi dusen aglamaz derler, bir seyler karistirio gibi dusunuyor ama evlenene kadar suya sabuna dokunmak istemiyor kiz. Bu durumda o tercihini yapmis, sen sakin karisma. Yarari olmaz boyle bir insana .
Arada nişanlı olmasa kızla aran kötü olsa ne olur olmasa ne. Ama nişanlınin çocukluk arkadaşı. Nişanlının en başta bunu gelip sana anlatması hata zaten her ne yapmaya karar verirsen mutlaka nişanlina haber ver
Bende olaya başka açıdan bakayım ya senin nisanlin öyle bir halt işleyip yakalanmışsa ve senin duymaman ve onlarla gorusmemen için böyle bir yalan söylüyorsa çünkü erkekler genelde ne kadar ısrar edersen et böyle bir olayı anlatmaz... ve sen görmemişsin yani sahitte yok en az 2 şahit gerek bu yüzden söyleme boyle bir sey
Birde senin nisanlinin %100 temiz oldugunu dusunuyor musun? Cunku bu kadar tiksinmis rahatsız olmuş madem neden hala gorusmeye devam ediyor o cocukla? Isterse 50 yillik arkadaşım olsun karakteri bozuksa siler atarim ki cogumuz böyle yapariz diye düşünüyorum. En yakin arkadasindan cokda farkli olan bir insan gormedim su ana kadar hayatimda.
Neyi evlenince birakiyormus adam?
Sanki sigara birakiyor adi serefsiz. Boyleleride evleniyor kizlarin basini yakiyor.
Pislik madem boyle bir hayat yasacaksin neden evlenirsin. Git hovardalik yap.
Eger dogurucu olmak gerekiyorsa soylenmesi lazim.
Eger sonuclari dusunulunurse:
-Nisanlin, sevgilin her neyinse. Sana birdaha asla guvenmez ve birsey anlatmaz.
(Doğacak sonuclardan en kotusu bu olur )
- adam seni yalanci cikarabilir, bir sekilde kizi ikna edebilir ve sen kotu olursun. Sevgilin kotu olur
- sebgilin ve arkadasin arasi acilabilir (acilsa daha hayirli ama sevgilin tamamen baglarini koparmak istemiyorsa basinin etini yiyebilir.) Senin yuzunden oldu sana karisma dedim diye. Araniz acilabilir.
Iyi dusun derim.kiz duydugunda sana inanacak biri mi? Sonra senin elinde patlamasin olay. Sevgili olsalar yine neysede nisanli ve yakinda evlenecekler.
Ama bende olsam bende deli gibi soylemek isterdim ama soylebilirmiydim bilemiyorum.
altı üstü bişi söyleyecen ne kadar korkuyosun herkesten her konuda böyle misin
"Ne merakliymissiniz nisanlima b.k atmaya" mi ?
Bu seviyesiz cevabin karsisinda sessiz kalmak en iyisi.
Durduk yere nişanlıma laf sölerseniz cevabını alırsınız, en yakın arkadaşı demedim sürekli görüşüyor demedim ona rağmen saçmasapan bi cevap verdiniz, bence de sessiz kalın ben nişanlım hakkında yorum istemedim sizden.