Arkadaşıma aldatıldığını söylemeli miyim? Ne yapcağımı şaşırdım kızlar yardım

Söylemelisiniz kesinlikle. Aranız bozulcaksa da bozulsun, siz doğru olanı yaptınız sonuçta...

Kızla daha önce bi buluşmamızda çocuğun eskiden çok çapkın olduğunu bildiğini, daha önce bu yüzden ayrıldıklarını ve çocuğun ağlayarak kendini affettirdiğini falan söylemişti.

Çocuğu ben instagramdan takip ediyorum hesabı nişanlısının resimleriyle dolu ama sürekli başka kızların fotolarını beğeniyor anasayfada çıkıyor. Kıza sormuştum sen instagram kullanıyomuşun hiç kontrol ediyomusun sevgilini falan diye, ay yok ben bakmıyorum hiç bikaç kez girdim kızlarla sohbetlerini gördüm, barıştık ama bidaha hiç bakmadım evlenmeyi bekliyorum artık onları kontrol etmek için dedi.

Nası söleyebilirimki sevgilim de kızar bana çok tembihledi sana bi sır verdim aramızda kalsın sakın sen karışma diye, söleyemem :KK43: Ama başka şekilde öğrenmesini sağlayabilir miyim?
Bu mesajı yeni gördüm o zaman iş değişir.
Evlenince beklesin kontrol eder. Bu kız daha çok aldatılır bile bile lades diyor
Evlendikten sonra da kendisi kkda konu açar

Kızla daha önce bi buluşmamızda çocuğun eskiden çok çapkın olduğunu bildiğini, daha önce bu yüzden ayrıldıklarını ve çocuğun ağlayarak kendini affettirdiğini falan söylemişti.

Çocuğu ben instagramdan takip ediyorum hesabı nişanlısının resimleriyle dolu ama sürekli başka kızların fotolarını beğeniyor anasayfada çıkıyor. Kıza sormuştum sen instagram kullanıyomuşun hiç kontrol ediyomusun sevgilini falan diye, ay yok ben bakmıyorum hiç bikaç kez girdim kızlarla sohbetlerini gördüm, barıştık ama bidaha hiç bakmadım evlenmeyi bekliyorum artık onları kontrol etmek için dedi.

Nası söleyebilirimki sevgilim de kızar bana çok tembihledi sana bi sır verdim aramızda kalsın sakın sen karışma diye, söleyemem :KK43: Ama başka şekilde öğrenmesini sağlayabilir miyim?

Şunu okumasam kesin anlat diyecektim.
Ama burdan goruluyor ki sen anlatsan da kiz gozuyle gorse de ayrilmayacak, sevgilisiyle barisacak, sana da kiskandi bizi aramizi bozmaya calisti diyecek.

Kiz zaten aldatildigini bilip kabul edecek o adamla evlenecek kadar ahmaksa hic bulasma. Baskalarinin gururunu onurunu kurtarmak bizim gorevimiz degil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar direk konuya giriyim. Nişanlımın çocukluk arkadaşı var bi tane çok uzun süredir arkadaşlar bende tanıyorum ilkokuldan beri çok sevdiğim bi çocuktu. Neyse bu arkadaşın 5 yıldır bi sevgilisi var nişanlandılar ve ve 2-3 ay içinde de evlenicekler, kız ölüp bitiyo buna çok seviyo çok aşık. Çocukta dışardan öle gözüküyodu sürekli sosyal medya hesabına kızla resimlerini koyar iki üç günde bi falan. Ama dışardan baksanız kıskanırsanız yani o kadar mutlu gözüküyolar ki.

Ben kızla son 2 senedir görüşüyorum çok seviyorum çok şeker bi kız ama çok samimi de değilim açıkçası.

Bugün nişanlım geldi o çocuğun yanından ve suratı çok asıktı atışmışlar belli, ne oldu die defalarca sordum zorla anlattı. Nişanlısı olan kız tatildeydi ve çocuk başka bi kızla görüşüyomuş.Nişanlımı yollamış yanından kız gelecek diye bide. Şok oldum resmen hiç beklemiyodum başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok üzüldüm kızcağıza.
Sevgilimle atışmışlar baya kaç yaşına geldin nişanlandın yakında evlenceksin nası bu karaktersizliği yaparsın falan diye sallamış sevgilim, ya işte evlenince bırakıcam bunlar son görüşmeler cart curt saçmalamış.

Bana sevgilim bu olayı anlattı ama sakın kıza söyleme bak evlenecekler,onlar barışır biz kötü oluruz dedi.
Bende kendimi kızın yerine koyuyorum, yazık ya o kadar seviyo ki çocuğu dünyası başına yıkılır aldatıldığını öğrenirse.

Napcam bilemedim bana bi akıl verin vicdanım da rahat etmiyo kızı gördükçe konuştukça falan:cry: Ama sölersem ve çocuk kendini affettirirse hem sevgilimle hem benimle araları açılır

Bence söyleme canım hiç karışma iyilikten maraz doğar.

Birde senin nisanlinin %100 temiz oldugunu dusunuyor musun? Cunku bu kadar tiksinmis rahatsız olmuş madem neden hala gorusmeye devam ediyor o cocukla? Isterse 50 yillik arkadaşım olsun karakteri bozuksa siler atarim ki cogumuz böyle yapariz diye düşünüyorum. En yakin arkadasindan cokda farkli olan bir insan gormedim su ana kadar hayatimda.

Ben olsam söylerdim hem çocuğun ne olduğunu öğrensin hem ilerde başıma geldiğinde sizin bildiğinizi öğrenirse güveni sarsılır.

Neyi evlenince birakiyormus adam?
Sanki sigara birakiyor adi serefsiz. Boyleleride evleniyor kizlarin basini yakiyor.
Pislik madem boyle bir hayat yasacaksin neden evlenirsin. Git hovardalik yap.
Eger dogurucu olmak gerekiyorsa soylenmesi lazim.

Eger sonuclari dusunulunurse:

-Nisanlin, sevgilin her neyinse. Sana birdaha asla guvenmez ve birsey anlatmaz.
(Doğacak sonuclardan en kotusu bu olur )
- adam seni yalanci cikarabilir, bir sekilde kizi ikna edebilir ve sen kotu olursun. Sevgilin kotu olur
- sebgilin ve arkadasin arasi acilabilir (acilsa daha hayirli ama sevgilin tamamen baglarini koparmak istemiyorsa basinin etini yiyebilir.) Senin yuzunden oldu sana karisma dedim diye. Araniz acilabilir.

Iyi dusun derim.kiz duydugunda sana inanacak biri mi? Sonra senin elinde patlamasin olay. Sevgili olsalar yine neysede nisanli ve yakinda evlenecekler.

Ama bende olsam bende deli gibi soylemek isterdim ama soylebilirmiydim bilemiyorum.

Merhaba kızlar direk konuya giriyim. Nişanlımın çocukluk arkadaşı var bi tane çok uzun süredir arkadaşlar bende tanıyorum ilkokuldan beri çok sevdiğim bi çocuktu. Neyse bu arkadaşın 5 yıldır bi sevgilisi var nişanlandılar ve ve 2-3 ay içinde de evlenicekler, kız ölüp bitiyo buna çok seviyo çok aşık. Çocukta dışardan öle gözüküyodu sürekli sosyal medya hesabına kızla resimlerini koyar iki üç günde bi falan. Ama dışardan baksanız kıskanırsanız yani o kadar mutlu gözüküyolar ki.

Ben kızla son 2 senedir görüşüyorum çok seviyorum çok şeker bi kız ama çok samimi de değilim açıkçası.

Bugün nişanlım geldi o çocuğun yanından ve suratı çok asıktı atışmışlar belli, ne oldu die defalarca sordum zorla anlattı. Nişanlısı olan kız tatildeydi ve çocuk başka bi kızla görüşüyomuş.Nişanlımı yollamış yanından kız gelecek diye bide. Şok oldum resmen hiç beklemiyodum başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok üzüldüm kızcağıza.
Sevgilimle atışmışlar baya kaç yaşına geldin nişanlandın yakında evlenceksin nası bu karaktersizliği yaparsın falan diye sallamış sevgilim, ya işte evlenince bırakıcam bunlar son görüşmeler cart curt saçmalamış.

Bana sevgilim bu olayı anlattı ama sakın kıza söyleme bak evlenecekler,onlar barışır biz kötü oluruz dedi.
Bende kendimi kızın yerine koyuyorum, yazık ya o kadar seviyo ki çocuğu dünyası başına yıkılır aldatıldığını öğrenirse.

Napcam bilemedim bana bi akıl verin vicdanım da rahat etmiyo kızı gördükçe konuştukça falan:cry: Ama sölersem ve çocuk kendini affettirirse hem sevgilimle hem benimle araları açılır
Vallahi erkek arkadaşımın böyle arkadaşı olacağına hiç olmasın daha iyi. Ben söylerdim, hem kızı bir şerefsizden haberdar ederdim sonra o ne isterse yapsın hem de ahlaksızlığına göz yummuş olmazdım.Aldatan bi en yakın sevgili arkadaşı çok tehlikeli göründü burdan.Bu tip insanlarla samimi olup seviyeyi düşürmeyin derim.

Bence soyleme. Yorum yapmistim ama diger yorumlarini okuyunca ben olsam soylemem.
Çünkü;
Kiz capkin oldugunu biliyor, bence bu duruma hazirlikli
Çünkü;
Olmus be affetmis birisi, 1 kere affeden defalarca affeder. Adamin 2 zirlamasina bakar.
Çünkü;
Kiza baksana evlendikten sonra takibe almayi dusunuyor daha da... olayin ve evliligin ciccidiyeti kizin umurunda degil.
Insan oyle birsey varsada vukaati varsa en bastan takibe alir hersey olup bittikten sonra degil.

Isterse on kere aldatilsin nisanlisini birakmayacak bir tipe benziyor.

Yada nisanlinla konuş sen aldatilsan bilmek istemezdin mi falan. Gel soyleyelim de. Kabul etmeyecektir. Ozaman kizin kendisinin ogrenmesini saglayalim de.

Yani ne bilim. Esin o aldattigi kizla resmini falan ceksin.
Baskasi aracilogi ile nisanlisina verilsin.
Soylenmek istiyorsa soylemenin binbir cesiti var kimligini acik etmeden. Yeterki nisanlina hem fikir olup is birliği yapmaniz gerekir.hem sizden bilmezler hemde kadin barissa bile siz kotu olmazsiniz.

bence söyleme erkek arkadaşın artık sana güvenip hiçbirşeyini anlatmaz.arana mesafe koy elbet kız kendi birgün yakalar en saf kadın bile birgün anlıyor oda anlar.

Kesinlikle soyleme. Kiz resmen biliyor ama gormemezlikten geliyor ayrilmak icin. Kendi dusen aglamaz derler, bir seyler karistirio gibi dusunuyor ama evlenene kadar suya sabuna dokunmak istemiyor kiz. Bu durumda o tercihini yapmis, sen sakin karisma. Yarari olmaz boyle bir insana .

Kesinlikle soyleme. Kiz resmen biliyor ama gormemezlikten geliyor ayrilmak icin. Kendi dusen aglamaz derler, bir seyler karistirio gibi dusunuyor ama evlenene kadar suya sabuna dokunmak istemiyor kiz. Bu durumda o tercihini yapmis, sen sakin karisma. Yarari olmaz boyle bir insana .

Bence kesinlikle biliyor çünkü ben çocuğu sosyal medyadan takip ediyorum sürekli başka kızları beğeniyor falan kız da biliyodur bence

Arada nişanlı olmasa kızla aran kötü olsa ne olur olmasa ne. Ama nişanlınin çocukluk arkadaşı. Nişanlının en başta bunu gelip sana anlatması hata zaten her ne yapmaya karar verirsen mutlaka nişanlina haber ver

Onun yanından geldiğinde suratı çok asıktı binbir ısrarla anlattırdım zaten. Bide ben dükkana gidicektim önce o çocuk nişanlım ve ben 3mz buluşacaktık, ne oldu niye ayrıldın dükkandan niye benim yanıma geldin deyince anlatmak zorunda kaldı dükkana kız gelecekmiş diye, yalan mı söyleseydi?

Bende olaya başka açıdan bakayım ya senin nisanlin öyle bir halt işleyip yakalanmışsa ve senin duymaman ve onlarla gorusmemen için böyle bir yalan söylüyorsa çünkü erkekler genelde ne kadar ısrar edersen et böyle bir olayı anlatmaz... ve sen görmemişsin yani sahitte yok en az 2 şahit gerek bu yüzden söyleme boyle bir sey

Ya ne alakası var ya ahaha illa bi ara bozacaksınız demi:) Nişanlım benim onlarla görüşceğimi biliyor irtibatı koparalım falan demedik ki. Biz o gün buluştuğumuzda ben dükkana gidecektim aynı mahallede oturuyoruz genelde dükkanda takılıyoduk öyle, ama sevgilim pat diye benim yanıma geldi ve anlatmak zorunda kaldı dükkana kız gelecekmiş diye , yalan mı söyleseydi yani.

Ben kızla görüştüğünü görmedim ama sosyal medyada görüyorum karı kız peşinde olduğunu zaten çok çapkın bi tipti yıllardır ama bu kız sayesinde düzeldi sanmıştım düzelmemiş

Birde senin nisanlinin %100 temiz oldugunu dusunuyor musun? Cunku bu kadar tiksinmis rahatsız olmuş madem neden hala gorusmeye devam ediyor o cocukla? Isterse 50 yillik arkadaşım olsun karakteri bozuksa siler atarim ki cogumuz böyle yapariz diye düşünüyorum. En yakin arkadasindan cokda farkli olan bir insan gormedim su ana kadar hayatimda.

Çocuğun yanında dibinden ayrılmıyor mu dedim ben? Zaten kırk yılda bi görüşüyolardı farklı şehirlerde okudukları için. Bende görüşüyorum hala çocukla ama can ciğer kuzu sarması değiliz ya. 20 yıllık arkadaşımız bi anda silip atılamıyor öyle.
En yakın arkadaşı dediğimi hatırlamıyorum acaba öyle bişey demedim ki ben. Çok eski arkadaşımız aynı ilkokuldan mezunuz aynı mahalledeyiz sadece. Nadir de olsa görüşüyoruz, sık sık görüşşeler karışırım ama şu durumda zaten nadşr görüştükleri için görüşme diyemem nişanlım çocuk değil ya. Ne meraklıymışsınız nişanlıma b.k atmaya ya. Defalarca da dedim nişanlım zaten onun ortamını sevmiyor daha önce de bana karaktersizliklerini anlatmıştı falan diye.

Neyi evlenince birakiyormus adam?
Sanki sigara birakiyor adi serefsiz. Boyleleride evleniyor kizlarin basini yakiyor.
Pislik madem boyle bir hayat yasacaksin neden evlenirsin. Git hovardalik yap.
Eger dogurucu olmak gerekiyorsa soylenmesi lazim.

Eger sonuclari dusunulunurse:

-Nisanlin, sevgilin her neyinse. Sana birdaha asla guvenmez ve birsey anlatmaz.
(Doğacak sonuclardan en kotusu bu olur )
- adam seni yalanci cikarabilir, bir sekilde kizi ikna edebilir ve sen kotu olursun. Sevgilin kotu olur
- sebgilin ve arkadasin arasi acilabilir (acilsa daha hayirli ama sevgilin tamamen baglarini koparmak istemiyorsa basinin etini yiyebilir.) Senin yuzunden oldu sana karisma dedim diye. Araniz acilabilir.

Iyi dusun derim.kiz duydugunda sana inanacak biri mi? Sonra senin elinde patlamasin olay. Sevgili olsalar yine neysede nisanli ve yakinda evlenecekler.

Ama bende olsam bende deli gibi soylemek isterdim ama soylebilirmiydim bilemiyorum.

Kız duyduğunda ayrılmaz gibime geliyor, sadece ben nişanlımın güvenini kaybederim anlatmayı düşünmüyorum şu an o yüzden başka bi yol düşünücem

altı üstü bişi söyleyecen ne kadar korkuyosun herkesten her konuda böyle misin

hee canım hee korkağın tekiyim töbe yarabbim ya

Neyse mantıklı cevaplar verenlere teşekkür ederim. Nişanlıma söyledim vicdanımın rahat etmediğini, ben o çocukla yeterince konuştum istersen dükkana git bide sen konuş yada beraber konuşalım kendine çeki düzen vermesi için dedi. Düşünüyoruz şimdi ne yapacağımızı.

"Ne merakliymissiniz nisanlima b.k atmaya" mi ?
Bu seviyesiz cevabin karsisinda sessiz kalmak en iyisi.

"Ne merakliymissiniz nisanlima b.k atmaya" mi ?
Bu seviyesiz cevabin karsisinda sessiz kalmak en iyisi.

Durduk yere nişanlıma laf sölerseniz cevabını alırsınız, en yakın arkadaşı demedim sürekli görüşüyor demedim ona rağmen saçmasapan bi cevap verdiniz, bence de sessiz kalın ben nişanlım hakkında yorum istemedim sizden.

Durduk yere nişanlıma laf sölerseniz cevabını alırsınız, en yakın arkadaşı demedim sürekli görüşüyor demedim ona rağmen saçmasapan bi cevap verdiniz, bence de sessiz kalın ben nişanlım hakkında yorum istemedim sizden.

pinky bu konu her türlü nişanlına ve sana döner son yorumlardan anlayacağın gibi
zararlı sen çıkarsın. kız biliyordur zaten nişanlısını senin yapabileceğin hiç bir şey yok

Onları kıskandığınızı bile söylerler. Bence sizle alakalı olmadan başka bir biçimde öğrenmeni sağlayın.

Bu arada başlığı okuyunca evli sandım. Öyle bir durumda eğer kadının boşanması mümkünse söylemeli. Yok boşanamazsa boşu boşuna eşine sen ne yaparsan yap ben boşanamam izlenimi verilirdi.

Back
X