arkadaşıma alınmakta haklı mıyım?

cok haklisiniz bu kadar kafa yormamali

direkt olayi soylemesem de taşınmayi düşündüğüm şehirde kalacak yer ayarladığımı söyledim. o da çok iyi yaptığı ayarladığım yerin benim için daha uygun olduğunu söyledi :)
Eee sizde ben zaten sizinle kalmayı düşünmemiştim uygun değilsiniz bana zaten deseydiniz ne garip insanlar var yarabbim

yapmayın yaa konu sahibi anlayışla falan karşılamazdınız
biz böyle bir toplum değiliz
ve inanın can ciğer de olsa evinde insan istemeyen nice insan var
buna alışın bence
ne yaptınız gittiğinizde kimde kaldınız?

Ben de olsam sizin gibi düşünürdüm. Çok yakın arkadas olduğunuza emin misiniz. İnsan sormaz mı arkadaşım geleceksin ne düşünüyorsun nasıl yapacaksın ben de kalabilirsin veya misafir kabul edemiyorum ama nerede kalabilirsin. Nasıl yardımcı olsak sana vs. şeyler söylemeleri kısaca ilgilenmeleri gerekirdi. Birisi direk önünüzü kapatmış sanki siz ona gideceksiniz gibi diğeri de üzerinde durmamış. Yakın olma kısmını bence tekrar gözden geçirin

siz boyle bir toplum olmayabilirsiniz ben de zaten bu toplumun kurallarini kabullenmis biri degilim :) kendi anlayisim deger yargilarim var :) gittigimde de baska bir yer ayarladim kendimi kimseyi de rahatsiz etmedim :)

ben de bu olaya kadar cook yakin oldugumuzu dusunurdum ama bazi olaylar yasamadan gercegi goremiyomusuz demekki :) bundan sonra ben de buna uygun davranmaya karar verdim :)

ben de bu olaya kadar cook yakin oldugumuzu dusunurdum ama bazi olaylar yasamadan gercegi goremiyomusuz demekki :) bundan sonra ben de buna uygun davranmaya karar verdim :)
Çok yerinde bir karar olmuş. Umarım yeni baslangiclariniz size yeni "yakın arkadaşlıklar" kazandırır.

İnşallah büyük şehirde iş bulur ve samimi arkadaşlıkların oldugu yeni bir çevre edinirsiniz. Boyle durumlarda siz soylemeden teklif etmesi gerekir gerçek bir arkadaşın. Arkadaşlık içerisinde samimiyet yok ve böyle dolaylı ise bence olmaması daha iyidir, siz de mesafe koyarak doğru karar almışsınız.

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) dersimi aldim ben de :)

Maalesef sizin hissettiğiniz kadar yakın arkadaş degilmissiniz üzülmeyin böyle dostluklar kalmadı zaten
Kendinize güvenerek yola çıktığınızı kimseden bir beklentiniz olmadığını hissettirin onlara
Yazık yani çoluk çocuğunuz da yok sizi tek basınıza misafir etmekte ne var ki bu kadar tedirgin olmuşlar
Gerçekten dost olsalar aynı heyecanı paylaşıp mutlu olurlardi

tesekku ederim yorumunuz için :) inşallah kendi kendime yetecek hale gelirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…