• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma anlatmalı mıydım?

Hadi ilki alkolün etkisi diyelim ikincisi de heralde ilki hoşunuza gittiği için karşı koyamadınız. İnsanlık hali beşer şaşar. Arkadaşınız da eğer çok iyi çok yakın eski dostunuz falan değilse ikisiyle de görüşmeyin bu olay da size ders niteliğinde bi tecrübe olsun etik değil çünkü :KK14:
İkincisinde ben karşılık vermedim, o öptü, ben kapıyı çarpıp çıktım. Yanlış ifade etmiş olabilirim.
Çok iyi veya çok yakın bir dostum değil ama bu sebepten, üstelik bu şekilde bilinerek birini kaybetmek de istemem. Diğer yandan ben onun yerinde olsam gider sorardım yani arkadaşıma, böyle böyle mi gerçekten diye. Bilemedim.

Kavak Yelleri olmadı Med Cezir izliyorum gibi geldi :KK14:
Şu anda Aşk-ı Memnu gibi daha ziyade : )

Hep alkolü bahane eden erkekler görmüştüm.
İlk defa kadınına denk geldim.
Ben olsam anlatmam sevgili değil bir şey değil.

Hadi ilk öpücükte soktan karsilik verdiniz, ki nasil soka giriyorsaniz normal bi insan bu durumda yapistirir tokati....cikarken sizin kosar adim önden cikmaniz gerekirken siz agir agir kiz arkadasiniz görmeden ikinci öpücügüde kapmissiniz...pek masum degilsiniz sanirsam, ki bende kalan bi arkadasim samimi arkadasimdir ona böyle önemli biseyi söyleyemiyorsam biseyler terstir...oglan olayi dememistir belki ama sizi sormustur kizarkadasinizda gicik kapmistir olabilir, yada sizi kötülemistir ona sarktiniz falan diye..:ssz:

neyı sorguluyosun kı
guven duyulmıcak bı arkadassın gecte olsa kız bunu anlamıs
sende ıckıyı korkuyu bahane edıp anı yasamıssın
ve ılıskılerı kısa mı surer uzun mu surer buna senın karar vermen yanlıs dalga dıye baslayan cok ılıskı evlılıkle sonuclanıyo.evlılık dıye baslayan cok ılıskıde bıtıyo.
korkudan heycandan opmek nedır ınsan korkudan karsılık verır mı ? garıp

Ohooo ask i memnu ya donmuş olay saka bi yana ne cesaret ya nasil insan bu o an ben olsam basardim tokadi arkadasima da nizip çekip giderdim o ne be terbiyesiz

o değilde sana bravo valla arkadaşının hakkını nasılda koruyorsun adamla öpüşüp öpüşüp o kızı üzme taam mı herkesin hayalindeki arkadaş profili:KK53::KK70:

Bunlar nasıl ilişkiler ya sız kac yasındasınız??Ben artık kendımı cıdden yaslanmıs ve kusak catısmasında göruyorum hem karsılık verdın hem de cocuk benı optumu dıyeceksın gıdın Allah askına ya kımkıme dumduma..Fazla dızı ızlemeyın kendınızı gelıstırmeye calısın...

içtiginizde bunları yapacak kadar gtü.. başı dagıtıyosanız size sahip çıkçak güvenilir birini alın yanınıza daha kötü şeyler olabilirdi bir arkdaşı sizi evde bekleyip ikinize tecavüz edebilirlerdi :KK34:

Konu sahibi, bazı yorumlara şaşırdınız biliyorum o yüzden sizi biraz rahatlatayım önce. Malum kuşak farkı, il ilçe farkı, yaşam tarzı farkı falan derken bayağı bir kitleye garip gelmeniz normal. Ama muhtemelen 20-30 yaş arası büyükşehirlerde rahat üniversitelerde okumuş bir kitle için gayet olağan bir durum. Ben mesela aynı durumu yaşamış 50 kişi bulurum yarım saatte eski okulumu tarasam. Bana göre hakarete varan ithamları da gayet kibarca karşılamışsınız, o yüzden sizi tebrik ederim.

Genel olarak eğer istemiyorsanız bilmediğiniz yerlere gitmemenizi tavsiye ederim, hayır korku senaryoları yüzünden değil ama insan sonradan istemediği halde gitmesine pişman olabiliyor sizin gibi. Arkadaşınızın çocuktan hoşlanması da tek taraflı bir durum belli ki, çocuğu suçlaması gerekir bu durumda en fazla ama ne yazık ki genelde kadınlar kadınları suçluyor, o kısmı ben de anlamlandıramıyorum. Suçunuz olmasa da yakın arkadaşınıza yapmayacağınız bir hareket elbette, o nedenle çok da umursamadığınızı düşünüyorum ama umursuyorsanız sertçe konuşun, beni istemediğim durumlara sokan sensin diye.

Bu tarz konular insanların gözünde bazı şeyleri normalleştirmek için açılıyor bana kalırsa
Artık sayenizde bir şeye şaşıramaz hale geliyoruz
Böyle ilişkiler var işte yaşanıyor diyip geçiyoruz
Bu amaç dışında kim yaptığı rezilliği gelir burada anlatır ki
Alkış alkış siz çağ atlamışsınız biz geri kalmışız çok üzüldüm halime şuan

Konu sahibi, bazı yorumlara şaşırdınız biliyorum o yüzden sizi biraz rahatlatayım önce. Malum kuşak farkı, il ilçe farkı, yaşam tarzı farkı falan derken bayağı bir kitleye garip gelmeniz normal. Ama muhtemelen 20-30 yaş arası büyükşehirlerde rahat üniversitelerde okumuş bir kitle için gayet olağan bir durum. Ben mesela aynı durumu yaşamış 50 kişi bulurum yarım saatte eski okulumu tarasam. Bana göre hakarete varan ithamları da gayet kibarca karşılamışsınız, o yüzden sizi tebrik ederim.

Genel olarak eğer istemiyorsanız bilmediğiniz yerlere gitmemenizi tavsiye ederim, hayır korku senaryoları yüzünden değil ama insan sonradan istemediği halde gitmesine pişman olabiliyor sizin gibi. Arkadaşınızın çocuktan hoşlanması da tek taraflı bir durum belli ki, çocuğu suçlaması gerekir bu durumda en fazla ama ne yazık ki genelde kadınlar kadınları suçluyor, o kısmı ben de anlamlandıramıyorum. Suçunuz olmasa da yakın arkadaşınıza yapmayacağınız bir hareket elbette, o nedenle çok da umursamadığınızı düşünüyorum ama umursuyorsanız sertçe konuşun, beni istemediğim durumlara sokan sensin diye.
bu yorumun her harfine teker teker katiliyorum ve altina imzami atiyorum konu sahibi arkadasim...

Back
X