- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi burdatamyirmiharfvar
Kavak Yelleri olmadı Med Cezir izliyorum gibi geldi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkincisinde ben karşılık vermedim, o öptü, ben kapıyı çarpıp çıktım. Yanlış ifade etmiş olabilirim.Hadi ilki alkolün etkisi diyelim ikincisi de heralde ilki hoşunuza gittiği için karşı koyamadınız. İnsanlık hali beşer şaşar. Arkadaşınız da eğer çok iyi çok yakın eski dostunuz falan değilse ikisiyle de görüşmeyin bu olay da size ders niteliğinde bi tecrübe olsun etik değil çünkü![]()
Şu anda Aşk-ı Memnu gibi daha ziyade : )Kavak Yelleri olmadı Med Cezir izliyorum gibi geldi![]()
alkolun verdiği rahatlık uyuşma hali sanırım ama evet garipmesela birisi dudağıma yapışırsa reflex olarak onu öpmem tekme tokat girişirim.Metodunuz garip.
ayyy bulsanaaa nolurr nolurr çok merak ettmAklima Osman geldi. Bir uye konu acmisti Osman ayni siteden 3 kizi goturuyodu yanlis hatırlamıyorsam. Usenmesem bulup çıkarırım. Ulennnn bu Osman'in akrabasi olmasin?
bu yorumun her harfine teker teker katiliyorum ve altina imzami atiyorum konu sahibi arkadasim...Konu sahibi, bazı yorumlara şaşırdınız biliyorum o yüzden sizi biraz rahatlatayım önce. Malum kuşak farkı, il ilçe farkı, yaşam tarzı farkı falan derken bayağı bir kitleye garip gelmeniz normal. Ama muhtemelen 20-30 yaş arası büyükşehirlerde rahat üniversitelerde okumuş bir kitle için gayet olağan bir durum. Ben mesela aynı durumu yaşamış 50 kişi bulurum yarım saatte eski okulumu tarasam. Bana göre hakarete varan ithamları da gayet kibarca karşılamışsınız, o yüzden sizi tebrik ederim.
Genel olarak eğer istemiyorsanız bilmediğiniz yerlere gitmemenizi tavsiye ederim, hayır korku senaryoları yüzünden değil ama insan sonradan istemediği halde gitmesine pişman olabiliyor sizin gibi. Arkadaşınızın çocuktan hoşlanması da tek taraflı bir durum belli ki, çocuğu suçlaması gerekir bu durumda en fazla ama ne yazık ki genelde kadınlar kadınları suçluyor, o kısmı ben de anlamlandıramıyorum. Suçunuz olmasa da yakın arkadaşınıza yapmayacağınız bir hareket elbette, o nedenle çok da umursamadığınızı düşünüyorum ama umursuyorsanız sertçe konuşun, beni istemediğim durumlara sokan sensin diye.