• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma anlatmalı mıydım?

Hep alkolü bahane eden erkekler görmüştüm.
İlk defa kadınına denk geldim.
Ben olsam anlatmam sevgili değil bir şey değil.
Bahane etmiyorum ki. Alkollü de olsam sonuçta o alkolü içen benim, yaptıklarımın sorumluluğu da alkolde değil bende.

Hadi ilk öpücükte soktan karsilik verdiniz, ki nasil soka giriyorsaniz normal bi insan bu durumda yapistirir tokati....cikarken sizin kosar adim önden cikmaniz gerekirken siz agir agir kiz arkadasiniz görmeden ikinci öpücügüde kapmissiniz...pek masum degilsiniz sanirsam, ki bende kalan bi arkadasim samimi arkadasimdir ona böyle önemli biseyi söyleyemiyorsam biseyler terstir...oglan olayi dememistir belki ama sizi sormustur kizarkadasinizda gicik kapmistir olabilir, yada sizi kötülemistir ona sarktiniz falan diye..:KK14:
Önden arkadaşımı çıkarmasam çıkamazdık. Samimi söylüyorum gitmek için çaba harcadım, resmen zorla kaldırdım. O yüzden de daha önce ifade ettiğim gibi bu anlamda kullanılmış hissediyorum kendimi, yani benimle olan program tamamen fonmuş, mesele çocukla buluşmakmış gibi geliyor.

Cocuk soylemis olabilir
Evet en kuvvetli ihtimal o görünüyor.

Konu sahibi, bazı yorumlara şaşırdınız biliyorum o yüzden sizi biraz rahatlatayım önce. Malum kuşak farkı, il ilçe farkı, yaşam tarzı farkı falan derken bayağı bir kitleye garip gelmeniz normal. Ama muhtemelen 20-30 yaş arası büyükşehirlerde rahat üniversitelerde okumuş bir kitle için gayet olağan bir durum. Ben mesela aynı durumu yaşamış 50 kişi bulurum yarım saatte eski okulumu tarasam. Bana göre hakarete varan ithamları da gayet kibarca karşılamışsınız, o yüzden sizi tebrik ederim.

Genel olarak eğer istemiyorsanız bilmediğiniz yerlere gitmemenizi tavsiye ederim, hayır korku senaryoları yüzünden değil ama insan sonradan istemediği halde gitmesine pişman olabiliyor sizin gibi. Arkadaşınızın çocuktan hoşlanması da tek taraflı bir durum belli ki, çocuğu suçlaması gerekir bu durumda en fazla ama ne yazık ki genelde kadınlar kadınları suçluyor, o kısmı ben de anlamlandıramıyorum. Suçunuz olmasa da yakın arkadaşınıza yapmayacağınız bir hareket elbette, o nedenle çok da umursamadığınızı düşünüyorum ama umursuyorsanız sertçe konuşun, beni istemediğim durumlara sokan sensin diye.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Bazı tepkileri göze almasam yazmazdım, sonuçta herkes farklı noktalardan bakıyor. Hakaret olmadığı sürece herkesin fikrine saygı duymam gerekiyor.

Valla bileydim hiç gitmez eve dönerdim, sen naparsan yap derdim. Ama işte içime sinmedi.
Çocuğu suçlaması lazım, beni de suçlayabilir. Sonuçta ben sütten çıkmış ak kaşık olduğum iddiasında değilim. Ama ben kendimi onun yerine koyarak düşündüğümde eğer böyle bir duyum alsam gidip arkadaşıma sorardım diye düşünüyorum.
Yukarıda başka bir üye yazdıktan sonra ben de başka bir açıdan bakmaya başladım aslında. Sonuçta evet benim de hatalarım var ama kız kıza çıkacağımız geceye haberim bile olmadan tanımadığım bir adamı çağıran, adamın evine beni ısrar kıyamet götüren oydu. Yani aslında hiçbirimiz hatasız değiliz.

Bu tarz konular insanların gözünde bazı şeyleri normalleştirmek için açılıyor bana kalırsa
Artık sayenizde bir şeye şaşıramaz hale geliyoruz
Böyle ilişkiler var işte yaşanıyor diyip geçiyoruz
Bu amaç dışında kim yaptığı rezilliği gelir burada anlatır ki
Alkış alkış siz çağ atlamışsınız biz geri kalmışız çok üzüldüm halime şuan
Halinize üzülmekle beraber konuyu (ve sayfalardır gelen yorumları) tam olarak okusaydınız "normalleştirmek" veya "rezilliğimi paylaşmak" değil, yapabileceğim bir şey var mı veya ne yapmam gerekiyor konusunda fikir almak için yazdığımı da görürdünüz sanrım. Ki sağolsun insanlar da yardımcı oluyor.

Benzer bir durumda kalmıştım çocuk öpmek için geldiği an bir refleksle çekmiştim kendimi. Birşey olmamasına rağmen arkadaşıma söylemiştim. Sonuçta o benim arkadaşım 2 günlük adam için beni satmamalı. Bence sen de arkadaşına sormalısın hayırdır diye, sonuçta çocuk seni öptü.

Keşke insanların özel hayatları yerine daha önemli konularda gerçekleşen normalleştirmeye taksanız bu kadar.
Arkadaşım, pişmanım diyorsun ama bence aynı şeyi yaşasan yine aynı şekilde davranırsın. Akışına bırakmışsın olayı. Bu tamamen senin tercihindir kimseyi de ilgilendirmez. Insanlara pişmanım diye çarpık ilişkili bir olaydan aklanmana gerek yok, dediğim gibi kimseyi ilgilendirmez. Arkadaşına gelince samimiyetiniz, senin için ne kadr vazgeçilmez ve önemli olduğuna göre tutumun değişebilir bence. Senin hayatında nasıl bir yeri var dost mu uzun süreli bir arkadaşlık mı nasıl?

O öpüşmeye kadar ne bakışmalar oldu kimbilir..Allah sizin gibi arkadaşlardan korusun , hoş alkol kullanmam öyle bir ortamada rabbim sokmasın içileceksede bir ayarı vardır sanırım arkadaşın davranışıda bana hiç hoş gelmedi sanki özellikle üçlü bir araya getirilmiş gibi...

Hiç inandırıcı gelmedi. Flash tv senaryosu gibi. Kız kapıdan çıkıcak atı alıp üsküdarı geçecek siz de öpüşeceksiniz de bu nerde kaldı demeyecek.

Bu milleti hikaye uydurup biraraya toplamak da buraların yeni adeti.:KK50:

Aha bak shot atıyolar :KK50:
Bak burda kız mıtfaaa gidiyo ---> :KK55:

Burda oğlan öbür kıza yapışıyo --->:KK74:

Kız önce karşılık veriyo yalan değil ---> :KK8:

Sonra itiyo ----> :KK67:

Sonra kız yedek kulübesindeki kıza düşman oluyo --->:KK11:

Vuhuuu çok fırtınalı!:KK5:

umarım anlatmıştır da arkadaşlığınız bitmiştir...
Arkadasınız ciddi ve ya değil ilşkisinde bunu kendinize nasıl savunma yaparsınız...
Bizim oralarda arkadasın sevgilisi öz kardesımızden farksızdır....
Biri beni öpmek istese önce yanıma yaklasır sonra öper öpüşecek kadar yakındınız yani...Refleks olarak da tokatlarımdan beyni uçar....tasımı tarağımı toplar o evi terkederim....
sen otur birde vedalaşırken öpüş...
Allah korusun bööylesi arkadası.....

Cocuk mu soyledi kiz arkadasi mi soylesi bilinmez ama sizinle arkadasligi kesmekle.en dogrusunu yapmis..keske.kiza anlatsaydiniz hem.sevgilisi hem en yakin arkadasini tanimis olurdu..hayat ne kadar degisti ya kimseye guven olmuyor

2 kere öpüşmeseydin o zaman, yani bütün gece olanlara takılmıyorsun da bi arkadaşının öğrenmesi mi sorun oldu. bu kadar içkinin , 2 genç kız ve 1 bekar adamın olduğu yerde tabiki pislik çıkar

Ben o arkadaşı da pek masum bulmadım.İçirmeler,yalnız bırakmalar filan normal değil.Önceden tezgahlanmış bir durum olabilir.İstediği olmayınca da trip yapmıştır.Uzak durmakta fayda var.

Keşke insanların özel hayatları yerine daha önemli konularda gerçekleşen normalleştirmeye taksanız bu kadar.
Arkadaşım, pişmanım diyorsun ama bence aynı şeyi yaşasan yine aynı şekilde davranırsın. Akışına bırakmışsın olayı. Bu tamamen senin tercihindir kimseyi de ilgilendirmez. Insanlara pişmanım diye çarpık ilişkili bir olaydan aklanmana gerek yok, dediğim gibi kimseyi ilgilendirmez. Arkadaşına gelince samimiyetiniz, senin için ne kadr vazgeçilmez ve önemli olduğuna göre tutumun değişebilir bence. Senin hayatında nasıl bir yeri var dost mu uzun süreli bir arkadaşlık mı nasıl?

Ne gibi mesela ?? Bu durum size çok normal geliyor olabilir ama bana anormal geliyor.
Madem kimse kimseye karışamıyor sizde bana karışamazsınız istediğim gibi yorumlarım
Şimdi senden alıntı yapmadım falanda dersin ama benim mesajımda ki cümleleri kullanmışsın.

ya suçlu adam mı sanki.sizin gibi bir arkadaşım olsun istemezdim.saman altından su yürütür misali.adam takılmış ikinizle de.adam hadi şerefsiz senin yaptığın ne?

Back
X