Arkadaşıma anlatmalı mıydım?

orda iç burda iç sonra boş bulun öp buş bulun ..... ne fikri ya ?...

Öp öp öp öp doyamadım Kapıdan çıkarken öpmeyeydi iyiydi Burdan ne çıkarıyoruz alkol tüm kötülüklerin anasıdırYa hadi ilk başta bi şekilde öpse beni çocuk ben bütün gece buz kesilirim zaten çıkarken öpmek istese bile benim antenler dik dik olacağından o vakit karşılık vermem ki şakkadanak yapıştırırım tokadı.

Bence birşey söyleme daha kıza. İlkini anladım da ikincide neden karşılık verdin dese ne diyeceksin? Madem görmedi kimse sizi çocuk ispat edemez. Sarhoştu saçmalıyor der geçersin.

Ama neden? Yani niye kendiliğinden gidip söylesin ki? Benden önce anlatmak için diyemem çünkü arkadaşım zaten gece bende kaldı, sabah kahvaltıyı beraber yaptık. Anlatsam o arada anlatırdım.
Senin söyleyeceğinden korktuğu için kendine göre anlatmıştır.Yahu ne işin var lein oğlunun evinde.Ne işin var içkiliyken.Ne büyük cesaretleriniz var sizin böyle ya.Çocuk sarhoşken böyle birşeye kalkışmış,sonrasında pişman olup kıza nalatmışta olabilir.İkisindende uzak dur.Çocuk ne kadar suçluysa sen de o kadar suçlusun.Arkadaşında sizi içirerek suçlu.

Herkes o kadar hatali ki neresinden tutacagimi sasirdim olayi..
Ilk hatali olarak "arkadas"inizi goruyorum acikcasi. Bizim de hoslandigimiz insanlar oldu ama emrivaki pek hos bir yontem degil, en basindan soylemesi, rahatsiz oldugunu gorunce de bir sekilde olayi durdurmasi gerekirdi. Benim kiz arkadasim, ikimizin cikacagi ve benim evimde gecirecegi bir geceye hoslandigi cocugu cagiriyorsa ve bunu benden gizli yapiyorsa, beni kullanmis gibi hissederim ben. Eh arkadasim dedigim insan da beni kullaniyorsa, salakmisimdir..
Ikinci hatali sizsiniz. Arkadasim dediginiz insanla duzgun ya da durust bir diyalogunuz yok demek ki ki, ucuncu tekerlege hayir diyememissiniz. Ya da bilmiyorum, iliskiniz boyledir ama durust bir diyalogunuzun - cift tarafli bir durustlukten bahsediyorum- olmadigi acik. Bu durumda da hoslandigi insanla opusmussunuz opusmemissiniz farketmez. Cunku o size durust davranmamis, siz de ona. Iki yanlis bir dogru etti mi? Bence etmedi. Ama olan olmus.
Ikinizin diger ortak hatasi, cidden tanimadiginiz bilmediginiz birinin evine gitmeniz, korkutucu hikayeleri geciyorum, adam sutten cikmis ak kasik bile olsa gereksiz bir hamle olmus. Arkadasinizin eve giderken niyeti farkli olabilir, siz eve onsuz dondugunuzde hesap veremeyeceginizi dusunmus olabilirsiniz, bu gene de oraya gitmenizi hakli cikartmiyor kanimca.
Adamin hatasina gelince, en hatasiz onu buldum. Resmen topu bulmus, golu atmis. Ben olsam, ben de yapardim. Sonucta, bir yanda aramda belki bir sey olacak bir kiz var, diger yanda onun arkadasi ama bana ters tepki vermeyen, belki de benden hoslanan baska bir kiz daha var. Gecenin en sansli kisisi oymus, firsati degerlendirmis resmen.

söylerse söylesin görüşme zaten o arkadaşınla buda vesile olmuş... hem ne demeye gidiyorsun .onun her istediği yere.. git kendi evine o gelirse gelsin gelmezse keyfin bilir diyip ayrılacaktın yanlarından....

Siz hoşlandınız mı bu çocuktan doğru söyleyin?
Bana çokta masumane işte o geldi öptü fln gibi gelmedi..
Yan yana otursanız bile öpüşmek için mesafe sıfır olması lazım o kadar yüzünü yakınlaştırmasına neden izin verdiniz?
Birde sözde tepki verdiniz sonra kapıda yine öpmüş.. ışık hızıyla mı hareket ediyor bu çocuk ta hiç birini frenleyemediniz?
Birde kapıda öperken arkadaşınız nerdeydi çıkmış ilk kapıdanda siz kapıyı suratına kapatmadınız heralde..
Bence birşeyler görmüş kız tam ayılıncada bazı şeyleri hatırlamaya başlamıştır yada çocukta söylemiştir...

Aynı şekilde davranacağımı düşünmüyorum. Daha önce benzer bir durumda kalmamıştım, bir daha benzer şey olsa daha baştan postayı koyarım zaten. Yaptığım hataları da anlattım dolayısıyla kendimi aklamaya çalışmıyorum şu an. Anlayışınız için teşekkür ederim.
Arkadaşım, normal bir arkadaş. Çok yakın veya çok derin bir arkadaşlığımız var diyemem.

çocuk anlatmıştır...
alkolün etkisiylede olmuş olsa pek hoş değil olanlar...
Hoş olmadığına katılıyorum maalesef. Aksini iddia edemeyeceğim.

Cocuk mu soyledi kiz arkadasi mi soylesi bilinmez ama sizinle arkadasligi kesmekle.en dogrusunu yapmis..keske.kiza anlatsaydiniz hem.sevgilisi hem en yakin arkadasini tanimis olurdu..hayat ne kadar degisti ya kimseye guven olmuyor
Sevgilisi değil. En yakın arkadaşı değilim.

bu konuyu daha önce açmış mıydınız çok tanıdık?
Yok ben açmamıştım. Ama varsa benzer durum okumak isterim o başlığı da. Bakayım aynı haltı kim yemiş, nolmuş sonrasında.

Masum değiliz hiçbirimiz : ) Haklısınız.

En objektif birkaç yorumdan biri olmuş, teşekkür ederim.
O kullanılmış gibi hissetme durumu bende de oldu, sanırım yanılmıyorum da. Bana, benim nasıl bir arkadaş olduğuma dair bir yığın laf edildi ama ben kız kıza çıkacağımız geceye tepeden inme şekilde hiç erkek götürmedim.
Sizin deyiminizle üçüncü tekerleğe hayır diyemedim çünkü somut bir neden yoktu, "arkadaşını istemiyorum" diyemedim. Üstelik çocuk zaten gelmişti mekana, biz de girmek üzereydik. Çok çok son dakika haberim oldu. O saatten sonra da "gitsin" diyemezdim.

söylerse söylesin görüşme zaten o arkadaşınla buda vesile olmuş... hem ne demeye gidiyorsun .onun her istediği yere.. git kendi evine o gelirse gelsin gelmezse keyfin bilir diyip ayrılacaktın yanlarından....
Evet, sonuçta öyle yapmam gerektiğini görmüş oldum.

Vallahi doğru söylüyorum çocuğa göz falan koymadım.
O hamle yapmasa kırk yıl aklıma gelmezdi. Zaten muhtemelen kimse inanmayacak ama arkadaşlarım sevgililerine vs yanaşma gibi bir huyum yoktur. Arkadaşlarım defalarca sevgilileriyle bende kaldı, ben onlarda kaldım, hep beraber dışarılara eğlenmeye gittik, birine yan gözle bakmışlığım yok. Zaten bunu huy edinsem kalkıp buraya başlık açmazdım.
Kapıda ışık hızına gerek yok, misafiri kapıdan geçirirken yakın duruyorsunuz zaten, şu anda tam tarif edememiş olabilirim.

Ben de rahat üniversitede şehirdışında arkadaslarımla yasadım bar bar gezdım eglendım ama buna ragmen herkesın bır namus kavramı bakıs tarzı vardır ...Mesela arkadasım bırını begendıyse ben o benı öpunce orda yazan bı arkadas gıbı karsılık vermem tokadı basarım..bunun yasam tarzıyla da hıc ılgısı yok..

aynen yani arkadaşımın hoşlandığı çocuk beni iki kez öpecek ben tepki göstermeyeceğim,ve o zorla öpmüş olacak? Hani marjinal bizdik?

Yanlis anladiniz galiba, ben konu sahibinin anlattigi olayi bahsettigim kesim destekler falan demedim. Inanilmaz garip veya degisik bulmazlar ve hic duymadiklari bir hikaye degildir dedim.

Sizin de degildir. Yapip yapmamaniz ayri, asla duyamayacaginiz bir hikaye olmasi ayri. Konuya grup vs yazilmasini da namusla iliskilendirilmesini de kendimce dogru bulmuyorum, ama ben zaten namusla bu tarz seyleri iliskilendirmeyi de sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…