Arkadaşıma ayıp mı ettim

burda yazıyorsunuz ama . bazen insanlar öyle durumlarda kalır . benim de arkadaşlarım bir sıkıntıya girdiklerinde kendimmiş gibi destek olurum . arkadaşlık budur. siz o zaman kartlarınızı açık oynayın arkadaş olmak istemiyorum deyin. demekki kadının psikolojisi bozulmuş. etrafında da gerçek manada dertleştiği kimsesi yok üzüldüm. yaptığınız sizin de dediğiniz gibi gerçekten arkadaşlık değil ama . açık açık söyleyin kendisine arkadaş olmadığınızı. bir insan arkadaşına destek olur. buraya gelip yazdıklarınızı kendisine söylememişsiniz bile. çok ayıp...
Arkadaşım boşanmaya karar verir Allah için desrek olurum. Gelip kocam aldatıyo bilmem ne diyor. İki gün sonra da ayy korunma yöntemi hangisini uygulasam diyor. Midesiz karaktersiz bir insana benim yapabileceğim hiç bişey yok. İş ortamı yüzyüze bakmak zorundayız. O yüzden kırıcı olamıyorum

Şimdi benim işyerinden bir arkadaşım var. Yaşça benden büyük iki tane de çocuğu var. Eşi sorumsuz. Arkadaşımın parasını kullanır yer içer aldatır. Geceleri eve gelmez Hatta en son olaylarında adam başka bir kadına ev açmış. Bankadan kredi çekmiş 40.000tl kadar kadına yedirmiş. (Hatta arkadaşımdan da bu borcu ödemesi için yardım istemiş. Arkadaşımda 7000tl vermiş).
Bu arkadaşım doktor. Ailesi destek oluyor arkasında. Ailesinin de maddi durumu çok iyi. Arkadaşıma dayalı döşeli ev verdiler boşan gel çocuklarınla otur dediler. Ama kız ilginç bir şekilde adama bağlı. Her seferinde kocasıyla kavga ediyor aldatıyo diye ama iş ayrılma noktasına gelince pasif kalıyor. Bahane olarakta çocuklarını gösteriyor. Bana göre çocuklarının arkasına sığınıyor. Ama bunu kırılır diye hiç dile getirmedim. Ayrıl da demedim. Cümlelerim "hayırlısı olsun ailenin fikrini al" hep bu şekildeydi.
En son bugün bana eşinin hâlâ aynı kadınla beraber olduğunu söyledi. Sonra işyeriyle ilgili önemsiz bir sorunu sanki bu durumdan daha önemliymiş gibi anlattı. Çok garip bu durumda insanın çok üzgün olması gerekmez mi. Sonra da bana "akşam eşim gelince napıym kavga ediym mi" dedi. Bende şaşırdım ve açıkçası sinirlendimde.
"Arkadaşım boşanmıycaksın iki saat sonrada unutup gidiceksin bu olayı herzaman ki gibi. Adam senin bu yönünü de çok iyi biliyo. Daha neyin tantanasını yapıyosun. Boşver sen hiçbişey deme" dedim. Cevap vermedi bana. Sizce kırılmış mıdır bana
Offf normalde böyle bir konuda kimsenin işine karışmak istemem. Ailesi var, aklı var, fikri var. Kendi kararını ve kararının sorumluluğunu alabilecek yaşta. Karışmasa mıydım

Tokat atmışsın. Belki kendine gelir. Üzülme. :)

Kendi gerikalılığını bildiği halde böyle bide siz vurunca susmuş kalmış oh olsun bence çocuk var bi kere ortada ya bunları duysalar psikolojileri ne olcak illa çok mu yıpranmak çok mu üzülmek lazım bazı kararları almak için öff sinirledim ya böyle kadınlar yüzünden tüm kadınlara gerizekalı pasif varlıklar olarak bakıyolar

Belki arkadaşınıza psikologa gitmeyi önerebilirsiniz(ben de her şeye psikolog diyorum ama :KK48:bu arkadaşa anlatmayla çözülecek iş değil) ,kendisi de doktormuş sıcak bakabilir.Siz onu bu stresler bu kavgalar için psikologa gönderin,psikolog onun adama olan sağlıksız takıntısının farkına varmasını ve aşmasını sağlar.

Hepimiz zaman zaman hatalar yaptıgımızda karsımızdakınden dobra olmasını beklerız. Bildiğimiz seylerı bıze acıkca soyledıgınde de anında bı kırılırız nedense. Dost acı soyler takılma bosver.

Arkadaşım boşanmaya karar verir Allah için desrek olurum. Gelip kocam aldatıyo bilmem ne diyor. İki gün sonra da ayy korunma yöntemi hangisini uygulasam diyor. Midesiz karaktersiz bir insana benim yapabileceğim hiç bişey yok. İş ortamı yüzyüze bakmak zorundayız. O yüzden kırıcı olamıyorum
midesiz karaktersiz diye arkadaşınıza mı diyorsunuz? gerçekten pes.. ben yorum yazmıycam başka. sizin başka bir sıkıntınız var bence o kişiyle ..

midesiz karaktersiz diye arkadaşınıza mı diyorsunuz? gerçekten pes.. ben yorum yazmıycam başka. sizin başka bir sıkıntınız var bence o kişiyle ..
Evet çünkü adı arkadaşım. Sevmiyorum sevmek zorunda değilim. Kimseye gidip dedikodusunu yapmıyorum. Arkasından iş çevirmiyorum. Ama asla yakın olamayacağım sevemeyeceğim bir karakter. Sırf kırılmasın diye tersleyemiyorum. Surat asabiliyorum sadece. Ondan da anlamıyo.

midesiz karaktersiz diye arkadaşınıza mı diyorsunuz? gerçekten pes.. ben yorum yazmıycam başka. sizin başka bir sıkıntınız var bence o kişiyle ..[/QUOTE

Sen anlamak mı istemiyosun. İş yerinden arkadaşım diye sevmek zorunda mıyım. İş dışında zaten görüştüğüm biri değil. Kaç defa evine davet etti benimle samimi olmak istiyor ama ben istemiyorum zorla mı. Mecbur muyum. Bu karakterde biriyle samimiyet kuramam. Ama o nedense hep gelip anlatır sorunlarını konuşur bikere de sen nasılsın demez. Dünya birtek onun etrafında dönüyor çünkü. Burada böyle yazıyorum ama ona karşı da hep nezaketen güleryüzlü oldum. Ama yeter yani artık.

Evet çünkü adı arkadaşım. Sevmiyorum sevmek zorunda değilim. Kimseye gidip dedikodusunu yapmıyorum. Arkasından iş çevirmiyorum. Ama asla yakın olamayacağım sevemeyeceğim bir karakter. Sırf kırılmasın diye tersleyemiyorum. Surat asabiliyorum sadece. Ondan da anlamıyo.
ona karşı da düşüncelerinizi düzgün bir üslupla belirteceksiniz o zaman ama . siz ona nezaketen güleryüz gösterirseniz o kişi sizin için çok güleryüzlü beni seviyor diye düşünür. siz de ikili oynamış olursunuz. sizin onun her şeyini biraz fazla yerdiğinizi gördüm . sanki başka bir konudan kendisine karşı kıskançlık demeyeyim ama bir gareziniz var gibi. doğru olmayabilir tabi ama hissettirdiğiniz o . neyse arkadaşınızın kalbini kırdınız mı diye açtığınız konuda çok farklı bir noktaya geldik. inşallah çözersiniz.

ona karşı da düşüncelerinizi düzgün bir üslupla belirteceksiniz o zaman ama . siz ona nezaketen güleryüz gösterirseniz o kişi sizin için çok güleryüzlü beni seviyor diye düşünür. siz de ikili oynamış olursunuz. sizin onun her şeyini biraz fazla yerdiğinizi gördüm . sanki başka bir konudan kendisine karşı kıskançlık demeyeyim ama bir gareziniz var gibi. doğru olmayabilir tabi ama hissettirdiğiniz o . neyse arkadaşınızın kalbini kırdınız mı diye açtığınız konuda çok farklı bir noktaya geldik. inşallah çözersiniz.
Kimseyi kırmak istemiyorum aynı iş yerinde olmasam ifade ederim uygun bir dille düşüncelerimi. Ama hergün yüzyüze baktığım birisi başından beri samimi olmak istemedim uzak durdum hatta soğuk davranıyorum diye benim için iş yerine çiçek alıp getirdi insanların arasında. Zorla samimiyet kurmak istiyor. Kırılmasını küsmesini istemiyorum. Ama benden de uzak dursun yani.
Bir de evliliğiyle ilgili en başta biraz yardımcı olayım dedim. Eşine gidip bu akılları rumeysadan alıyorum demiş. Eşiyle karşı karşıya bıraktı beni. Hiç düşünmedi sırf kocasıyla arası düzelsin diye beni ortada bıraktı. Ben de o saatden gelip kocasını anlattığında sen bilirsin ailenle konuş dedim. Ayyy bıktırdı valla ya offf

Back
X