- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
O neydi gız :))
Kırgın Çiçekler' de ki bi karakterin sözü :)) Googleye yaz Kemal'im yapmaz die anlarsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O neydi gız :))
Hımm :)) hatırladım o sahneyi.Kırgın Çiçekler' de ki bi karakterin sözü :)) Googleye yaz Kemal'im yapmaz die anlarsın :)
İki gün sonra unutursun zaten boşver dedim. Hala ses seda yok. Galiba küstütamam üzülüyoruz kadın aldatılıyo ama sizin başınızın etini yemekten başka bişey değil. hiçbişry yapmayıp kavga mı edicekmiş. bu mu yani? ne simir bozucu durum. madem kabulleniyosun o zaman sus.
boşverin siz, ayıp fln etmediniz.
İyi de ben başından beri arkadaş olmak istemedim zaten. Yüzüne de imada bulundum kırmadan ama anlamadı. Çünkü pek arkadaş olabileceğim birisi değil. Gelip gelip anlatan kendisiydi. Kırılmasın diye ses etmedim. Yani komplike bir olay değil ki. Adam alenen aldatıyor. Aile arkasında. E daha yol göstermesi mi kalmışiyi de nasıl arkadaşlık bu . şu zamana kadar sadece ailene sor istersen diyip durmuşsunuz. arkadaşlık bu mudur ? arkadaş başka aile başka. siz üzerinize düşeni yapıp arkadaşınızı cesaretlendirdiniz mi?
burda yazıyorsunuz ama . bazen insanlar öyle durumlarda kalır . benim de arkadaşlarım bir sıkıntıya girdiklerinde kendimmiş gibi destek olurum . arkadaşlık budur. siz o zaman kartlarınızı açık oynayın arkadaş olmak istemiyorum deyin. demekki kadının psikolojisi bozulmuş. etrafında da gerçek manada dertleştiği kimsesi yok üzüldüm. yaptığınız sizin de dediğiniz gibi gerçekten arkadaşlık değil ama . açık açık söyleyin kendisine arkadaş olmadığınızı. bir insan arkadaşına destek olur. buraya gelip yazdıklarınızı kendisine söylememişsiniz bile. çok ayıp...İyi de ben başından beri arkadaş olmak istemedim zaten. Yüzüne de imada bulundum kırmadan ama anlamadı. Çünkü pek arkadaş olabileceğim birisi değil. Gelip gelip anlatan kendisiydi. Kırılmasın diye ses etmedim. Yani komplike bir olay değil ki. Adam alenen aldatıyor. Aile arkasında. E daha yol göstermesi mi kalmış