Arkadaşıma ayıp mı ettim

Bence daha ileri gidip sert bile konuşabilirsiniz. Siz anlattıklarına ılımlı yaklaştıkça size yanlislarini daha çok anlatıyor. Amacı dertlesmek değil sizden onay beklemek biraz da. Evliligiyle ilgili dusuncelerinizi daha açık belirtirseniz sizden onay alamayacagi için belki anlatmaz bile.

doktor arkadaşınıza söyleyinde bi doktora gitsin yahu..

Eğer fikrinizi her defasında soruyorsa , elbetteki dediğiniz kırıcı değil. Silkelenmesi lazım. Arkadaş dediğin budur zaten.

ben bu kadar gurursuzunu hiç görmedim. kk da bile. yani 2 tane üye de biraz var da onlar bile bu kdar değil.
eşi olacak adam kendisini aldatsın diye ev açmasına yardım etmiş :KK70: 7000 lira da ev parası vermiş. yok artık! sen bunla muhatap bile olma. yani psikolojini bozar.

Kırılmıştır ama yapacak bir şey yok.
Kendi derdine çözüm bulamıyorsa iş yerinde ağlayıp zırlamaması mı gerekiyor? İş ortamı bunu kaldırmaz.
Milletin derdi az sanki.:işsiz:
Yani adam napsın kadın herşeye okey diyor. O karaktersiz adamın yaptığı herşeyde yanına kar kalıyor.
Maddi durumu iyi olup böyle susan kadınlar hak ediyorlar ne diyim çünkü kendine saygısı yok.
Çocuklarım için demeyin yemezler, yemiyorlar.
Bir de diğer kadın için kocasına para vermiş. Enayinin önde gideni.:süslü:

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğen
Reactions: KV_
tamam üzülüyoruz kadın aldatılıyo ama sizin başınızın etini yemekten başka bişey değil. hiçbişry yapmayıp kavga mı edicekmiş. bu mu yani? ne simir bozucu durum. madem kabulleniyosun o zaman sus.
boşverin siz, ayıp fln etmediniz.

iyi yapmışsınız,böylelerine ben de tahammül edemiyorum. mutsuz olduğu apaçık ortada, adam huyundan vazgeçmiyor, kadın gelir bana ağlar ağlar anlatır her defasında ama ayrılmaz da. bence bir noktadan sonra kanıksıyor bunlar durumu

tamam üzülüyoruz kadın aldatılıyo ama sizin başınızın etini yemekten başka bişey değil. hiçbişry yapmayıp kavga mı edicekmiş. bu mu yani? ne simir bozucu durum. madem kabulleniyosun o zaman sus.
boşverin siz, ayıp fln etmediniz.
İki gün sonra unutursun zaten boşver dedim. Hala ses seda yok. Galiba küstü

iyi de nasıl arkadaşlık bu . şu zamana kadar sadece ailene sor istersen diyip durmuşsunuz. arkadaşlık bu mudur ? arkadaş başka aile başka. siz üzerinize düşeni yapıp arkadaşınızı cesaretlendirdiniz mi?

iyi de nasıl arkadaşlık bu . şu zamana kadar sadece ailene sor istersen diyip durmuşsunuz. arkadaşlık bu mudur ? arkadaş başka aile başka. siz üzerinize düşeni yapıp arkadaşınızı cesaretlendirdiniz mi?
İyi de ben başından beri arkadaş olmak istemedim zaten. Yüzüne de imada bulundum kırmadan ama anlamadı. Çünkü pek arkadaş olabileceğim birisi değil. Gelip gelip anlatan kendisiydi. Kırılmasın diye ses etmedim. Yani komplike bir olay değil ki. Adam alenen aldatıyor. Aile arkasında. E daha yol göstermesi mi kalmış

Son düzenleme:
Birak kirilsin
Bak boyle durumlari insanlar herkesle paylasamaz.insanin esinin bi kadinla oldugunu baskasina anlatmasi kolay mi?
Sana guvendigi deger verdigi belli.Bence iyi yapmissin bi arkadasin yapmasi gerekeni yapmissin.

İyi demişsiniz. Stockholm sendromu mu diyorlardı buna, ne diyorlardı? Boşanmayacaksa sizi de bununla meşgul etmesi saçma bene.

Dost acı söylermiş. İnsanlar genelde duymak istediklerini söylemeniz için danışırlar size ama gerçekleri duyunca ağırlarına gider. Ama birilerinin gerçekleri dillendirmesi gerekiyor. Bence doğru olanı yapmışsınız.

İyi de ben başından beri arkadaş olmak istemedim zaten. Yüzüne de imada bulundum kırmadan ama anlamadı. Çünkü pek arkadaş olabileceğim birisi değil. Gelip gelip anlatan kendisiydi. Kırılmasın diye ses etmedim. Yani komplike bir olay değil ki. Adam alenen aldatıyor. Aile arkasında. E daha yol göstermesi mi kalmış
burda yazıyorsunuz ama . bazen insanlar öyle durumlarda kalır . benim de arkadaşlarım bir sıkıntıya girdiklerinde kendimmiş gibi destek olurum . arkadaşlık budur. siz o zaman kartlarınızı açık oynayın arkadaş olmak istemiyorum deyin. demekki kadının psikolojisi bozulmuş. etrafında da gerçek manada dertleştiği kimsesi yok üzüldüm. yaptığınız sizin de dediğiniz gibi gerçekten arkadaşlık değil ama . açık açık söyleyin kendisine arkadaş olmadığınızı. bir insan arkadaşına destek olur. buraya gelip yazdıklarınızı kendisine söylememişsiniz bile. çok ayıp...

Ay Bende bir doktor tanıdım nasıl boşanabilirim şiddet,aldatma var dedi adamı gömdü küfretti.
O günün akşamı kocasıyla buluştu evine döndü bir gün sonrada mutlu kahvaltı yazmalar..dengesiz bu insanlar

Back
X