Arkadaşıma borcu olan kişi

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Bir arkadaşıma borcu olan bir kişi var .Yaptığı iş ile ilgili yani müşterisi .Herneyse adam borcunu ödemeyecek belli .Bu kişinin telefonlarına bakmıyor .Benden bir çözüm bulmamı gerekirse aramamı istiyor ve ben arayıp ne diyeceğimi bilmiyorum .Arkadaşıma da gerçekten yardımcı olmak istiyorum.Bir fikriniz var mı?

Arkadaşınızın elinde senet var mı peki eğer senet varsa rahatlıkla alır borcunu müşteri olduğuna göre yüklü bir miktar olmalı.

Arkadaşınızın elinde senet var mı peki eğer senet varsa rahatlıkla alır borcunu müşteri olduğuna göre yüklü bir miktar olmalı.
maalesef yok .Senet olsa ben zaten adliye kısmında yardımcı olurdum .

Senet sözleşme bişey yoksa alınmaz o para. Siz arasanız ne olacakki. Ikinciye sizin telide açmayacak. Yüklü bir para olmasaydı bari.

Borcu olduğuna dair kanıtı yoksa biraz zor alır... Bence 1 bardak soğuk su İçsin birdaha da Kapısını Açmasın. Sen Araya Girsen Ne oLucak? Ben.Söyliyeyim 0!!!!

Bunlar hep tecrübe, ilk müşterilerle aslında sözleşmeli çalışılsa iyi olur. Sonra tanıyınca yapmazsınız sözleşme. Prensip haline getirmek lazım. Kimseye güven yok bu devirde.

normalde girmem ama dediğim gibi kıramayacağım biri .Bu yüzden dert ettim
İyi de arkadaşınız kendi borcunu alamıyorsa bunu siz nasıl yapacaksınız? Ben de aynı hataya düşüp arkadaşıma borç verdim alamadım ama kimseyi araya sokmadım.Çünkü öyle kişiler yüzsüzdür benim bildiğim hem başkalarıyla verecekse hiç vermesin daha iyi.Sanki vereceği para da benim param değilmiş gibi

adam belli ki o borcu vermek istemiyor.telefonlara çıkmadığına göre.
sizin de yapabilecek bir şeyiniz yok.keşke arkadaşınız verirken sağlam mı diye düşünseydi.

çetrefelli işler bunlar , elinde senet sepette yokki, niye sizi muhattap ediyor, borç verirken sormuşmuydu size boşverin..

Sesi çıkacak birinin aramasi daha mantikli olmaz mi? Yani birinin onu korkutmasi lazim. Ancak böyle alabilirsiniz.

alana değil sen borç veren arkadaşına bu paranın üstüne 1 bardak soğuk su iç de..

Sözleşme yapılmadıysa hayatta vermez,tehdit edilse de vermez.Biliyor çünkü ortada bir belge yok,tehdit edilse de tehdit eden kişi suçlu olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…