- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
Arkadaşınızın elinde senet var mı peki eğer senet varsa rahatlıkla alır borcunu müşteri olduğuna göre yüklü bir miktar olmalı.Bir arkadaşıma borcu olan bir kişi var .Yaptığı iş ile ilgili yani müşterisi .Herneyse adam borcunu ödemeyecek belli .Bu kişinin telefonlarına bakmıyor .Benden bir çözüm bulmamı gerekirse aramamı istiyor ve ben arayıp ne diyeceğimi bilmiyorum .Arkadaşıma da gerçekten yardımcı olmak istiyorum.Bir fikriniz var mı?
maalesef yok .Senet olsa ben zaten adliye kısmında yardımcı olurdum .Arkadaşınızın elinde senet var mı peki eğer senet varsa rahatlıkla alır borcunu müşteri olduğuna göre yüklü bir miktar olmalı.
borçluyu tanımıyorum tanısam söylerimborçlu kişinin eşine söyleyin tanıyosanız
normalde girmem ama dediğim gibi kıramayacağım biri .Bu yüzden dert ettimBence siz hiç araya girmeyin derim ben.
1500 TLSenet sözleşme bişey yoksa alınmaz o para. Siz arasanız ne olacakki. Ikinciye sizin telide açmayacak. Yüklü bir para olmasaydı bari.
İyi de arkadaşınız kendi borcunu alamıyorsa bunu siz nasıl yapacaksınız? Ben de aynı hataya düşüp arkadaşıma borç verdim alamadım ama kimseyi araya sokmadım.Çünkü öyle kişiler yüzsüzdür benim bildiğim hem başkalarıyla verecekse hiç vermesin daha iyi.Sanki vereceği para da benim param değilmiş gibinormalde girmem ama dediğim gibi kıramayacağım biri .Bu yüzden dert ettim
alana değil sen borç veren arkadaşına bu paranın üstüne 1 bardak soğuk su iç de..Bir arkadaşıma borcu olan bir kişi var .Yaptığı iş ile ilgili yani müşterisi .Herneyse adam borcunu ödemeyecek belli .Bu kişinin telefonlarına bakmıyor .Benden bir çözüm bulmamı gerekirse aramamı istiyor ve ben arayıp ne diyeceğimi bilmiyorum .Arkadaşıma da gerçekten yardımcı olmak istiyorum.Bir fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?