- 29 Ocak 2024
- 1.119
- 22
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
Arkadaşıma gittim dün gittim diye bir dünya trip yedim hâlâ yiyorum. Ne zamandır arkadaşım çağırıyor bize de 10 dk uzaklıkta zaten 3 kız kardeşler babaları akşam geliyor ne zamandır çağırıyordu bende en son dün birkaç işimi hallettim izin aldım ama annem(manevi) rahat durmadı önce sustu baktım sevindim sesi çıkmayacak ama ben hazırlanana kadar dayanamadı başladı konuşmaya yok kız onu çağırmış da ben onu götürmüyormuşum yok işleri yapıyormuşum kendimi sevdirmek için ananeme bir sürü şeyler söyledi sustum ben dışarı çıkana kadar saydırdı o kadar saçma sapan ufak tefek şeylerden bana laf yaptı ki en sonunda oturacaktim gitmeyecektim ama kız hazırlık yapmış gittim mecburen oraya gittim ama giderken oradayken kafam orda değildi kekeliyordum konuşurken herkes iş bul diyor yaşadığım yer o kadar küçük ki iş arıyorum. Çoluğu çocuğu olmadığı için beni anlamıyor tek ben olduğum için benim üzerime çok geliyor devamlı duygusal manipulasyon devamlı psikolojik baskı he sen şunu şundan yaptın demi sen böyle düşündün ondan öyle yaptın demi hep bu şekilde. Ugrsiyor devamlı bazen gerçekten kendime zarar vermekten korkuyorum ama sabredicem ve asla bu günleri unutmayacam elalem için kavga da etmem onunla ama o hep böyle onun istedigi gibi yaşayayım onun istedigjyle konuşayım istemedigiyle konuşmayayım diye baskı yaptı işte gibi olmayınca da sen lafıma geleceksin kafasında ya hayır kendisinin dünya kadar tanidigi var iyi olsun kötü olsun herkesle arkadaşlık edip numarasını verip alan kadın bana gelince dört dörtlük insanlar bekliyor artık iyice suçluluk psikolojisine girdim her şeyden kendimi sucluyorum hayır yalnız kalmaktan mi korkuyor ona bağımlı olduğum için bu zamana kadar bağımsız olursam unuturum ondan mı korkuyor gerçekten çözemiyorum
Son düzenleme: