Arkadaşıma gittim diye trip yiyorum

Menekse2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
1.119
22
38
25
Arkadaşıma gittim dün gittim diye bir dünya trip yedim hâlâ yiyorum. Ne zamandır arkadaşım çağırıyor bize de 10 dk uzaklıkta zaten 3 kız kardeşler babaları akşam geliyor ne zamandır çağırıyordu bende en son dün birkaç işimi hallettim izin aldım ama annem(manevi) rahat durmadı önce sustu baktım sevindim sesi çıkmayacak ama ben hazırlanana kadar dayanamadı başladı konuşmaya yok kız onu çağırmış da ben onu götürmüyormuşum yok işleri yapıyormuşum kendimi sevdirmek için ananeme bir sürü şeyler söyledi sustum ben dışarı çıkana kadar saydırdı o kadar saçma sapan ufak tefek şeylerden bana laf yaptı ki en sonunda oturacaktim gitmeyecektim ama kız hazırlık yapmış gittim mecburen oraya gittim ama giderken oradayken kafam orda değildi kekeliyordum konuşurken herkes iş bul diyor yaşadığım yer o kadar küçük ki iş arıyorum. Çoluğu çocuğu olmadığı için beni anlamıyor tek ben olduğum için benim üzerime çok geliyor devamlı duygusal manipulasyon devamlı psikolojik baskı he sen şunu şundan yaptın demi sen böyle düşündün ondan öyle yaptın demi hep bu şekilde. Ugrsiyor devamlı bazen gerçekten kendime zarar vermekten korkuyorum ama sabredicem ve asla bu günleri unutmayacam elalem için kavga da etmem onunla ama o hep böyle onun istedigi gibi yaşayayım onun istedigjyle konuşayım istemedigiyle konuşmayayım diye baskı yaptı işte gibi olmayınca da sen lafıma geleceksin kafasında ya hayır kendisinin dünya kadar tanidigi var iyi olsun kötü olsun herkesle arkadaşlık edip numarasını verip alan kadın bana gelince dört dörtlük insanlar bekliyor artık iyice suçluluk psikolojisine girdim her şeyden kendimi sucluyorum hayır yalnız kalmaktan mi korkuyor ona bağımlı olduğum için bu zamana kadar bağımsız olursam unuturum ondan mı korkuyor gerçekten çözemiyorum

Son düzenleme:
Annen de gelmek istemis senle oturmaya
Ona teklif etmedin diye sana sarmis
Ya goturecektin ya da duymamazliktan gelecektin gidip keyfine bakacaktin
Yasadigin kucuk yer ise az uzaktan is bul
Herkes kapisinin onunde is bulmuyor neticede
hem yolda git gel zaman gecer evde cok gorusmezsiniz

Annen de gelmek istemis senle oturmaya
Ona teklif etmedin diye sana sarmis
Ya goturecektin ya da duymamazliktan gelecektin gidip keyfine bakacaktin
Yasadigin kucuk yer ise az uzaktan is bul
Herkes kapisinin onunde is bulmuyor neticede
hem yolda git gel zaman gecer evde cok gorusmezsiniz
Yok be gelmek istemedi zaten kızın annesini sevmiyor niye gelmek istesin yani iyi insanlar ama annesi biraz soğuk mesafeli insanlara karşı gelseydi de oturup sohbet muhabbet yapamaacağını biliyordu sadece onu demedi ki başka şeyler de dedi baya da unuttum neden dışarı çıkmam ona bu kadar batıyor anlamıyorum ben ne zaman adı atsam sokağa öyle yapıyor. O da istedigj yere gidebilecek özgürlükte kocası çocuğu yok bekleyen rahat yemek yapmaz temizlik yapmaz sadece annesiyle ilgileniyor basinda çok büyük yük yok ki

Yok be gelmek istemedi zaten kızın annesini sevmiyor niye gelmek istesin yani iyi insanlar ama annesi biraz soğuk mesafeli insanlara karşı gelseydi de oturup sohbet muhabbet yapamaacağını biliyordu sadece onu demedi ki başka şeyler de dedi baya da unuttum neden dışarı çıkmam ona bu kadar batıyor anlamıyorum ben ne zaman adı atsam sokağa öyle yapıyor. O da istedigj yere gidebilecek özgürlükte kocası çocuğu yok bekleyen rahat yemek yapmaz temizlik yapmaz sadece annesiyle ilgileniyor basinda çok büyük yük yok ki
Kendin demissin ya kiz beni de cagirdi demis gelmek istemis?
Neyse anlasamiyorsunuz belli ki
Ben senin yerinde olsam yazlik beldelere gider calisirdim mutfak olur garsonluk olur en azindan yazin kafa dinlemis olur hem de para biriktirmis olurdum laf dinleyecegime

Ben senin yerinde olsam yazlik beldelere gider calisirdim mutfak olur garsonluk olur en azindan yazin kafa dinlemis olur hem de para biriktirmis olurdum laf dinleyecegime
Yok öyle bir şey o kafasından atıyor yaa şey diyor kız belki de beni de çağırdı da bu söylemiyor diyor halbuki öyle bir şey yok hatta lafı geçmişti de demişti ki arkadasim canı sıkılır başka zaman onu da çağırırım ama

Küçükken kpek gibi sokaklardaydim mesela hiç böyle baski yapmazdi büyüyünce kıymetli mi oluyoruz anlamadım ki 6 7 yıldır böyle şu yaşıma kadar sehir disiina çıkmış arkadaşım da bir aksam kalmış değilim babası olmadığı halde bile izin vermezlerdi ama benden büyük teyzemler şuan evliler zamanında gezdiler tozdular arkadaslarinda kalırlardi o zamanlar onlar da evdekileri alıp gezdirseydi daha herkes saglikliyken ama ben yapınca sen tek geziyorsun beni götürmüyorsun millet bizden daha mı iyi kıyafet almak istesem rahatça gidemiyorum tek tük parça kıyafetim olduğu halde kıyafet almak istesem laf ediliyor parani çar çur ediyorsun diye diğerlerinin bekarken çuvalla eşyaları olurdu yani kısaca evde tek küçük olduğum için her şeyi bana yükluyorlar beni hep yönlendirmeye çalışmaları bu sebepten he elim para görseydi belki böyle olmazdı

Back
X