- 17 Mart 2016
- 335
- 635
- 103
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ya sen kesin hastasın. Hala yok f.ck buddysiydi. Sanane yaa sanane. Ne yani f.buddy olunca daha da mı haklı çıktın. Bak açık ve net söylüyorum sen ağzı gevşek ikiyüzlü sinsi bir insansın. Yaptığın davranış bunu gösteriyor.Şu son yazdığınla da içinde kendinin kendinden gizlemeye çalıştığı avam, kötü, kıskanç bir yan olduğunu da tescilledin. Kızın da ne çilesi varmış seni bulmuş arkadaş diye. Hala kızı yerin dibine batırma derdindesin. Başkalarının işine karışma bir daha. Başkası bu arkadaşın kadar naif olmaz alır senden intikamını çekirge!Yaptığı kişi sevgilisi değil f.ck buddysiydi uyarmayalım mı ya saçmalamayın o kadar da değil söyleme kısmında külliyen hatalıyım zaten
Önemli bir noktaya dikkat çekmişsiniz.Lostmeew, açtığın konuda şöyle yazmışsın;
psikolojik tedavi gördüm.
Sen psikolojik sorunlar yaşadığını, açtığın bir başka konuda daha yazmıştın.
Dikkat ediyorum, genellikle insanları şoke edecek ve ortalığı ayağa kaldırabilecek içerikte ve o kadar çok tepki (daha çok olumsuz tepkiler) alacak konular açıyorsun ki....Daha 22 yaşındaymışsın. Hangi ara, hangi yaşta bütün bunları yaşadın? Diğer konularını da düşündüğümde, ya 22 yaşında değilsin, ya inanılmaz fırtınalar yaşamışsın, ya da kurgulayıp kendin yaratıyorsun konularını?
Şimdi bu seferki konunda, aldığın haklı yanıtlar karşısında, kendini çok kötü hissetmiş olman gerekir. Öyle mi? Ne hissediyorsun şu anda?
İkinci sorum; sana gönderilen yanıtlardan kafanda bir takım fikirler oluşmuştur herhalde. Bundan sonra gerek kendin için, gerek arkadaşın için, gerekse sevgilim dediğin kişi için yapmayı planladığın, düşündüğün bir şeyler var mı?
Yani sonucun nedir?
Kesinlikle dediğiniz gibi.Önemli bir noktaya dikkat çekmişsiniz.
Konu başlığı bile ne kadar manipülatif.
Bile,isteye tepki almak ister gibi...
Evet çok fazla şey yaşadım. Burda olayların bir kısmını anlattığım için linç yedim. Suçum var evet ama insanların unuttuğu şey şu biz hepimiz tanışıyorduk ve yakındık. Mesela arkadaşımın sevgilisi çok alakasız biri olsaydı yani ortamlar bu kadar aynı olmasaydı ne ben mesuliyet hissederdim ne de bu kadar ağır şeyler yaşanırdı. Bu olayda hatasız olan yok ama en akılları başlarında olan bendim ve benim yapmamam lazımdı. Sevgilime o vakitler çok güveniyordum altından bu kadar fiyasko birinin çıkacağını bilemezdim. O saniyeyi geri alma imkanım olsa kesinlikle alırdım ama imkanı yok. Kötülük olsun diye yaptığım bir şey asla değildi belki şımarıklık ya da aşırı büyük bir aptallık adı her neyse o. Hepimizin sorunu cinsellik yaşamak ama bunu özümsememiş olmaktı sanırım. Boyumuzdan büyük işlere kalkışmış olabiliriz sonucu da bu oldu.Lostmeew, açtığın konuda şöyle yazmışsın;
psikolojik tedavi gördüm.
Sen psikolojik sorunlar yaşadığını, açtığın bir başka konuda daha yazmıştın.
Dikkat ediyorum, genellikle insanları şoke edecek ve ortalığı ayağa kaldırabilecek içerikte ve o kadar çok tepki (daha çok olumsuz tepkiler) alacak konular açıyorsun ki....Daha 22 yaşındaymışsın. Hangi ara, hangi yaşta bütün bunları yaşadın? Diğer konularını da düşündüğümde, ya 22 yaşında değilsin, ya inanılmaz fırtınalar yaşamışsın, ya da kurgulayıp kendin yaratıyorsun konularını?
Şimdi bu seferki konunda, aldığın haklı yanıtlar karşısında, kendini çok kötü hissetmiş olman gerekir. Öyle mi? Ne hissediyorsun şu anda?
İkinci sorum; sana gönderilen yanıtlardan kafanda bir takım fikirler oluşmuştur herhalde. Bundan sonra gerek kendin için, gerek arkadaşın için, gerekse sevgilim dediğin kişi için yapmayı planladığın, düşündüğün bir şeyler var mı?
Yani sonucun nedir?
Uzun süredir içimde tuttuğum bir konu bu ve çevremden net yanıtlar alamadığım için buraya yazdım tabii ki berbat haldeyim berbatlığımı fotoğraflayıp buraya atacak halim yokKesinlikle dediğiniz gibi.
Bu tarzda haklı aşağılayıcı tepkiler alıyor olmaktan hoşnut gibi.
Bir önceki konusunda da, ben, gururun kırılmıyor mu, aldığın yanıtlardan diye sorma ihtiyacı hissetmiştim.
İyide arkadaşım neden ayrılmadın o adamdan yılanın başı zaten o .....neyse hiç ban yemedim durduk yere uzaklaştırma almak istemiyorum buraya konu açsan ne arkadaşının ayaklarına kapanman gerek samimi bi şekilde gerçekten helallik iste ondan ben Kızın yerinde olsam bi tek açığını beklerdimHayatınızda hiç söylememeniz gereken bir şeyi birine söylediğiniz olmadı mı acaba? Ben 22 yaşındayım üniversite ortamı çok cıvık ve herkes iç içe. Bu olay dışında pek çok olay oldu benim de başıma kat kat kötüleri geldi hiç kimse elini vicdanına koymadı. Ben bir halt yedim aptallığımdan ve kendi yaptığımın farkındayım arkadaşıma destek olup yediğim haltı temizleme gayretindeyim hala. Kötü bir insan olsam bundan zevk duyardım buraya neden konu açayım?
Umarım ayrılmıssınızdırMerhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez ama bu sebepten başını çok yakıyor ve ben arkadaş olarak hep uyardım. Daha sonra biriyle ilişki yaşamaya başladı benim de sevgilim vardı o sıralar hatta bu iki oğlan tanışıyorlardı. Benim sevgilim de pek hoşlanmıyordu bu kızdan. Bir gün ben ağzımdan arkadaşım hakkında bir şey kaçırdım ya da boşboğazlığıma denk gelmiş olabilir belki. Bu kaçırdığım konu da kızın cinsel hayatıyla ilgili bir şey. Daha sonra aradan zaman geçtikçe sevgilim beni bu konuda darlamaya başladı ben kızın sevgilisine söylicem diye. Bizi ilgilendirmez dedim o zaman sen arkadaşını uyar kendisi itiraf etsin çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşlar ama arkadaşın yalan söylemiş ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama bu kız yalancı falan dedi. Sonra söylemiş sevgilisine ve arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldısen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi hastaneye kaldırdık çok kötüydü orda bile sevgilim kızı azarladı aşağıladı. O olaydan sonra aylarca konuşmadık ve ben o süreçte o kız nasıl ağlayarak beni aradıysa ben de başka bir sebepten onu öyle aradım ve birsürü dost kazığı yedim psikolojik tedavi gördüm. Muhtemelen ah tutması gibi bi şey oldu şuan barıştık neredeyse eskisi gibiyiz ama içim hiç rahat değil. Bazıları diyor ki sen doğru olanı yapmışsın kız yalancıymış arkadaşın diye yalanlarına arka çıkacak değildin senin başına kalırdı vb. Bilemiyorum..sizin görüşünüz ne
Bu konu dışındaki konularım çok abes şeyler değildi.Lostmeew, bir psikolojik destek almaya devam etsen, herkes için en hayırlısı olur.
Yazdıkların karşısında insanları o kadar geriyorsun, o kadar çileden çıkartıyorsun ki, bizler de ya hakaret ediyoruz, ya küfür ediyoruz, ya da seninle dalga geçiyoruz ister istemez. Bir de durduk yere toptan hepimizin banlanmasına neden olacaksın.
Senin sevgilin ne karıştı ki bu kadar ona nolmuş yaniMerhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez ama bu sebepten başını çok yakıyor ve ben arkadaş olarak hep uyardım. Daha sonra biriyle ilişki yaşamaya başladı benim de sevgilim vardı o sıralar hatta bu iki oğlan tanışıyorlardı. Benim sevgilim de pek hoşlanmıyordu bu kızdan. Bir gün ben ağzımdan arkadaşım hakkında bir şey kaçırdım ya da boşboğazlığıma denk gelmiş olabilir belki. Bu kaçırdığım konu da kızın cinsel hayatıyla ilgili bir şey. Daha sonra aradan zaman geçtikçe sevgilim beni bu konuda darlamaya başladı ben kızın sevgilisine söylicem diye. Bizi ilgilendirmez dedim o zaman sen arkadaşını uyar kendisi itiraf etsin çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşlar ama arkadaşın yalan söylemiş ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama bu kız yalancı falan dedi. Sonra söylemiş sevgilisine ve arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldısen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi hastaneye kaldırdık çok kötüydü orda bile sevgilim kızı azarladı aşağıladı. O olaydan sonra aylarca konuşmadık ve ben o süreçte o kız nasıl ağlayarak beni aradıysa ben de başka bir sebepten onu öyle aradım ve birsürü dost kazığı yedim psikolojik tedavi gördüm. Muhtemelen ah tutması gibi bi şey oldu şuan barıştık neredeyse eskisi gibiyiz ama içim hiç rahat değil. Bazıları diyor ki sen doğru olanı yapmışsın kız yalancıymış arkadaşın diye yalanlarına arka çıkacak değildin senin başına kalırdı vb. Bilemiyorum..sizin görüşünüz ne
Arkadaşımın sevgilisiyle tanışıyorlardıSenin sevgilin ne karıştı ki bu kadar ona nolmuş yani
Tanışsın sevgilisinden önce olmuş sonuçta onu ne ilgilendirir...Arkadaşımın sevgilisiyle tanışıyorlardı
Değil artıkErkek arkadaşından nefret ettim. Üzgünüm
Evet hatalıyım ama affettirmek için çok çabaladım ve gerçekten pişmanımSen arkadaşını sevgiline ispiyonlamışsın, sevgilin de kendi arkadaşına.... Demem o ki iki ispiyoncu olarak birbirinize yakışıyorsunuz.
O bazıları dediğin kişiler de halt etmiş! O kız nasıl seni affetti bilmem, ben olsam sırrımı ortaya döken kişinin suratına bir ömür bakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?