Arkadaşıma kazık attım

Sizde ağzınızdan kaçırmışsınız falan
Büyük ihtimal arkadaşının açığı kendinde yoktu ve bununla sevgilisine övünmek gözüne girmek istedi. İşin buralara geleceğini tahmin edemedi. Zavallı kız da affetmiş bunu. Allah akıl fikir versin kıza.

Yaptığın herşeyi okadar çok savunuyosun ki neden buraya yazdın anlamadım. Bir insana arkadaşım diyorsan onun kusurlarını sırlarını kapatırsın insan olmak bunu gerektirir. Yine diyorum Allah sizin gibi arladaşı düşmanıma vermesin, inşallah bu senin de başına gelir senin de sırlarını dökerler.

Kendi vicdanin yeterince seni cezalandiriyor zaten.Bu sana yeter.O yuzden bize laf dusmez.
Ama o kiz arkadasinda gram akil yokmus ki seninle hala devam ediyor arkadasligina.Ben olsam yuzune bir daha asla bakmam.

Çok haklısınız, bencede öyle. Ama bu hatalardan bitimi kendi yapmış olsa asla ağzından kaçırmazdı. Tabi konu arkadaşı ise çok kolay kaçıyor, birde sevgili sanki yüce bir varlıkmış gibi konuya müdahale etmesine hiç ses çıkarılmıyor. Zavallı kız yine iyi kalpliymiş ki görüşmeye devam ediyor. Düşman başına böyle dost.

Mübarek ramazan gününde Allah herkese akıl fikir versin. Konu sahibinin yaptığı cinayete bile sebep olabilirdi. İlahi adalet var elbet bir gün konu sahibinin açığı da orda burda konuşulur

Doğru olanı yapmışsın diyen bazıları da seni teselli etmek için öyle söylemiş.ben o arkadaşının yerinde olsam bir daha yüzüne bakmazdim.aile ortamı iyi olmayabilir,yanlış şeyler yapmış olabilir bu onun kendi hayat sınavı.hiç kimseye düşmez kinamak ya da gidip sevgilisine anlatmak.siz gerçekten iyi niyetli ve dost olsaydınız bunu ağzınızdan kaçırmak(!) Yerine arkadaşınızın yanında olur onu uyarır,yanlıslarını kendisine söylerdiniz

Ben olsam yüzünüze bakmazdım, kızda hata niye sizinle barıştı ki.
Herkesin günahı da sevabı da kendisini ilgilendirir ne siz ne erkek arkadaşınız olacak o hanzoya düşmez kızı yargılamak, siz ve sevgiliniz çok mu sütten çıkmış ak kaşıksınız da milletin sex hayatını eleştiriyorsunuz, çok ilginç insanlar var ya bu hayatta kendileri melek başkaları şeytan.

Senin sevgilini kızın yalan söylemesi ne ilgilendirir? Ve sen hala o kişiyle beraber misin? Böyle bir kişiden sevgili olunmaz. Ayrıca arkadaşının cinsel tercihi de seni ilgilendirmez. Uyarırsın " yapma sağlığına zararlı" dersin . Eğer seni dinlemezse sen de bundan çok rahatsizsan görüşmeyi kesersin olur biter

Size bir şey söyleyeyim mi böyle yüce gönüllü bir arkadaşı hiç hak etmiyorsunuz. Tamam hata insanlar için ama yaptığınız çok çok kötü size mi kalmış başkasının yaşantısını sorgulamak birde sevgilinize sorgulatmak yazık ....

Ne anlatmis ya yuh. Bunlar nasi erkek

Ne olduysa olmus artik hos degil tabi de biz kadınlar bunu yapioruz. Sevgilimizi adam sanip dedikodu yapmak istiyoruz. Sizin sectiginiz konu biraz kotu olmus ama karsinizda ici pis karı gibi adamsı var zorladikca kacivermis agzinizdan oturup ya bilio musun su soyle yapmis dememissiniz ya. Ders alin bu hatayi. Pisman oldugunuzu her firsatta farkli cümlelerle ifade edin. Zaten eskisi gibi oldugunuza gore arkadasiniz niyetinizin kotu olmadigini anlamis. Bi de aklinizda olsun aile mevzularini bile hayatinizdaki insana anlatmayin. Baskasina anlatir diye demiorum kavga aninda bel alti vurur tadiniz kacar. Dedikodunu dozunu iyi ayarlayin. Sikmayin caninizi hayat bu neler neler oluyo unutulacaktir.

vala kasti söylemediysen olan olmuş boşboğazlık etmişsin onun cezasının çekilen ,ayıreten bu onunla sevgilisinin hayatı yalan söylediyse onu ilgilendirir senin sevgiline ne oluyor bide azarlaması ne gereksiz .bu arada dikkat et sevgilin senden ayrılıp öteki kızın peşine gitmesin erkk milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…