- 10 Mayıs 2019
- 83
- 56
- 3
- 33
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bence senin sevgilin daha karaktersiz.Merhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez ama bu sebepten başını çok yakıyor ve ben arkadaş olarak hep uyardım. Daha sonra biriyle ilişki yaşamaya başladı benim de sevgilim vardı o sıralar hatta bu iki oğlan tanışıyorlardı. Benim sevgilim de pek hoşlanmıyordu bu kızdan. Bir gün ben ağzımdan arkadaşım hakkında bir şey kaçırdım ya da boşboğazlığıma denk gelmiş olabilir belki. Bu kaçırdığım konu da kızın cinsel hayatıyla ilgili bir şey. Daha sonra aradan zaman geçtikçe sevgilim beni bu konuda darlamaya başladı ben kızın sevgilisine söylicem diye. Bizi ilgilendirmez dedim o zaman sen arkadaşını uyar kendisi itiraf etsin çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşlar ama arkadaşın yalan söylemiş ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama bu kız yalancı falan dedi. Sonra söylemiş sevgilisine ve arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldısen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi hastaneye kaldırdık çok kötüydü orda bile sevgilim kızı azarladı aşağıladı. O olaydan sonra aylarca konuşmadık ve ben o süreçte o kız nasıl ağlayarak beni aradıysa ben de başka bir sebepten onu öyle aradım ve birsürü dost kazığı yedim psikolojik tedavi gördüm. Muhtemelen ah tutması gibi bi şey oldu şuan barıştık neredeyse eskisi gibiyiz ama içim hiç rahat değil. Bazıları diyor ki sen doğru olanı yapmışsın kız yalancıymış arkadaşın diye yalanlarına arka çıkacak değildin senin başına kalırdı vb. Bilemiyorum..sizin görüşünüz ne
Bakın benim yaşadığım olay da sizinkinden farksız. Kızın sevgilisi de bana mesaj attı ben her şeyi biliyorum yalvarırım bir de sen anlat diye. Sevgilime de yalvarmıştım lütfen söyleme boş anıma denk geldi diye ama dinlemedi. Arkadaşım bu oğlanla küsken ama ayrılık değil küslük tarzı bir şey başka bir oğlanla flörtleşmiş falan bunlar açığa çıktı her şey domino taşı gibi sıralandı yani.Aynısına benzer bi durumu ben yaşadım evimde kalan arkadaşım sürekli adamlarla görüşür yemeğe giderdi bi kaç kere uyardım bizim evden bu şekilde çıkma dikkat çekiyor ben sanıyor komşular zor duruma düşüyorum diye dinlemedi o dönemde bi sevgilisi var çocuk evlilik düşünüyor bizde tanışıyoruz abi diyordum kendisine velhasıl çocuk beni aradı x adamlarla görüşüyormuş bana doğruyu söyle dedi biraz sessiz kaldım ne diceğimi bilemedim ne öğrenmek istiyorsan sevgiline sor bütün cevaplar onda ben bilmiyorum duymadım bişeyini dedim.. sonra bu adam galenia bana herşeyi anlattı diyip kendi yalan yanlış çevreden duyduklarını anlatmış kız Benim evimde beni dövmeye kalktı sonra bişeyler oldu barıştık arada bir laf soktu sen ayırdın bizi gibisinden hep açıklama yaptım kavgayla son buldu bi kaç gün sonra mesaj atıp yine biaraya geliyoduk. Sonra birini çok sevdim onunla da tanıştırdım bende kaldığı için 1 ay içinde telefon Şifrelerimi çözüp çocukla benden gizli görüşüp ne kadar sırrım varsa anlatmış yetmemiş ses kaydı yapmış benim gevşek ağızlı da çevresine anlatmış hastanede yattım ölmek istedim neler yaşadım allah biliyor.. o kızı hiç affetmedim Allah’a havale ettim ama elin boş ağızlı adamları yüzünden şu kızlar öyle sıkıntılara giriyor ki üzülüyorum sadece..
Bakın sizinle karşıt görüşte biri değilim hatta çok haklısınız burda anlatamadığım şey bunu bilerek yapmadım ve evet çok vicdan azabı çekiyorum çoğu zaman uyuyamıyorum. Bu arkadaşımın sevgilisi benim sevgilime ilk çıkmaya başladığımız zamanlar lost bakire mi? Diye mesaj atmış ve ben bunu okumuştum sevgilim de ne alakası var ya kızı seviyorum falan yazmış. Çok garip muhabbetler dönmüş bu oğlan benim sevgilime kızın her şeyini anlatıyormuş oh bakire kız buldum kaçırmam asla falan demiş. Çok tartıştım bu ne saçmalık diye hep aldığım cevap o böyle şeyleri takmaz rahattır oldu. Şuan hala beraberler ve bu arkadaş grubu kızın her şeyini biliyor tam da sizin anlattığınız gibi.
Sevgiliniz? Sizin yaşadıklarını anlattığınız arkadaşınız baygınken? Arkadaşınızın babasını arıyor? Sayıp sövüyor?Hastanedeyken kızın babasını arayıp sayıp sövdü sevgilim. İnanın çok ağladım olayların bu raddeye geleceğini tahmin bile edemedim kimin bende ne sırları vardır düşmanımın bile sırrını bilirim kimseye hiçbir şey söylemedim. Ama bu nasıl oldu inanın bilmiyorum
Sevgiliniz çok karaktersiz biriymişHastanedeyken kızın babasını arayıp sayıp sövdü sevgilim. İnanın çok ağladım olayların bu raddeye geleceğini tahmin bile edemedim kimin bende ne sırları vardır düşmanımın bile sırrını bilirim kimseye hiçbir şey söylemedim. Ama bu nasıl oldu inanın bilmiyorum
Ve sen bu zihniyetteki bir adam icin yalan iliski yasamasin diye arkadasinin sirrini anlattinBu arkadaşımın sevgilisi benim sevgilime ilk çıkmaya başladığımız zamanlar lost bakire mi? Diye mesaj atmış ve ben bunu okumuştum sevgilim de ne alakası var ya kızı seviyorum falan yazmış.
Biz şuan ayrıyız. Ayrılmadan evvel telefonunda bu arkadaşımın sevgilisi şey yazmış. Kızı kullandın vb. Ve ben ilk kez bu insanla bir şeyler yaşamıştım. Muhtemelen anlatıyordur ama umrumda değil. Sadece arkadaşıma yaptığım şeyi düşünüyorumSevgiliniz çok karaktersiz biriymiş
Onu ne ilgilendiriyor kızın kimle ne yaşadığı
Siz biriyle geçmişte birşey yaşadıysanız aman söylemeyin
Sizi bile rezil eder bu adam
Bu muhabbeti sevgilinizle nasil yaptiniz gercekten mide bulandirici hala o insanla beraber misin acaba?Hayır ilk üyenin dediği
Açık açık yapmadık. Toplumda kadınların baskı altında olduğunu bazı kadınların mecburen bu yola başvurduğu falan konuşuluyordu cinsel bir muhabbet değildiBu muhabbeti sevgilinizle nasil yaptiniz gercekten mide bulandirici hala o insanla beraber misin acaba?
Yinede ben bilmiyorum ne öğrenmek istiyorsan git ona sor senin muhatabın ben değilim demeliydin büyük ihtimal sende kızla bi sorun yaşadın o an ki gafletine denk geldi yada onun yüzünden sevgilinle aran bozulsun istemedin ama olayların buraya geleceğini de tahmin etmedin.. çok içli dışlı muhabbetler de böyle şeyler yaşanabiliyor ama ne olursa olsun gerekirse ben yanlış anladım bile desen olaylar bu kadar büyümezdi kimse vicdan gibi bi duygudan daha güçlü değil..Bakın benim yaşadığım olay da sizinkinden farksız. Kızın sevgilisi de bana mesaj attı ben her şeyi biliyorum yalvarırım bir de sen anlat diye. Sevgilime de yalvarmıştım lütfen söyleme boş anıma denk geldi diye ama dinlemedi. Arkadaşım bu oğlanla küsken ama ayrılık değil küslük tarzı bir şey başka bir oğlanla flörtleşmiş falan bunlar açığa çıktı her şey domino taşı gibi sıralandı yani.
Şimdi mide bulantımın şiddeti daha da arttı. Siz bu adamdan tiksinip ayrılmıyorsanız nasıl bir mideniz var gerçekten merak ettim.Bakın sizinle karşıt görüşte biri değilim hatta çok haklısınız burda anlatamadığım şey bunu bilerek yapmadım ve evet çok vicdan azabı çekiyorum çoğu zaman uyuyamıyorum. Bu arkadaşımın sevgilisi benim sevgilime ilk çıkmaya başladığımız zamanlar lost bakire mi? Diye mesaj atmış ve ben bunu okumuştum sevgilim de ne alakası var ya kızı seviyorum falan yazmış. Çok garip muhabbetler dönmüş bu oğlan benim sevgilime kızın her şeyini anlatıyormuş oh bakire kız buldum kaçırmam asla falan demiş. Çok tartıştım bu ne saçmalık diye hep aldığım cevap o böyle şeyleri takmaz rahattır oldu. Şuan hala beraberler ve bu arkadaş grubu kızın her şeyini biliyor tam da sizin anlattığınız gibi.
Sonradan saklamanın kimseye bir faydası olmayacağını düşündüm. Şıracının şahidi muammelesi görmek de istemedimYinede ben bilmiyorum ne öğrenmek istiyorsan git ona sor senin muhatabın ben değilim demeliydin büyük ihtimal sende kızla bi sorun yaşadın o an ki gafletine denk geldi yada onun yüzünden sevgilinle aran bozulsun istemedin ama olayların buraya geleceğini de tahmin etmedin.. çok içli dışlı muhabbetler de böyle şeyler yaşanabiliyor ama ne olursa olsun gerekirse ben yanlış anladım bile desen olaylar bu kadar büyümezdi kimse vicdandan gibi bi duygudan daha güçlü değil..
Hala tiksinmemis ki. Bir kac gun onceki konusunda eski sevgilisini dusunmeden yapamadigini soyluyordu.Yahu ben de diyorum ki siz nasıl oldu da böyle muhabbetler çeviren bir adamdan ilk anda tiksinip ayrılmadınız? Mideniz nasıl kabul etti bunu. Arkadaşınızın özel hayatını ağzınızdan kaçırabilecek kadar nasıl muhabbet edebildiniz bu leş ağızlıyla?
Ya tabi acik acik yapmadiysaniz gercekten normal karsilanabilir cinsel muhabbetle de hic alakasi yok!.toplumda kadinlarin baski altinda oldugunu savunan eski sevgilin mi acaba kiz bayginken bile hakaret edecek kadar kendinde haddi bulmus...sizin de ne bos agziniz varmis o kizin yerinde olsam birak eskisi gibi olmayi adinizi bile anmam.Açık açık yapmadık. Toplumda kadınların baskı altında olduğunu bazı kadınların mecburen bu yola başvurduğu falan konuşuluyordu cinsel bir muhabbet değildi
Senin hakkında Arkadaşına kazık atan bize atmaz mı muamelesi görmek daha mı iyi oldu sizce?Sonradan saklamanın kimseye bir faydası olmayacağını düşündüm. Şıracının şahidi muammelesi görmek de istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?