Arkadaşıma kazık attım

Bence senin sevgilin daha karaktersiz.

Bakın benim yaşadığım olay da sizinkinden farksız. Kızın sevgilisi de bana mesaj attı ben her şeyi biliyorum yalvarırım bir de sen anlat diye. Sevgilime de yalvarmıştım lütfen söyleme boş anıma denk geldi diye ama dinlemedi. Arkadaşım bu oğlanla küsken ama ayrılık değil küslük tarzı bir şey başka bir oğlanla flörtleşmiş falan bunlar açığa çıktı her şey domino taşı gibi sıralandı yani.

Yahu ben de diyorum ki siz nasıl oldu da böyle muhabbetler çeviren bir adamdan ilk anda tiksinip ayrılmadınız? Mideniz nasıl kabul etti bunu. Arkadaşınızın özel hayatını ağzınızdan kaçırabilecek kadar nasıl muhabbet edebildiniz bu leş ağızlıyla?

Bakın şu verdiğiniz cevabı bir daha okuyun. Allah aşkına salim akılla bir okuyun. Bakire mi diye soruyor o da ne alakası var seviyorum falan diyor. Allahım aklıma mukayyet ol. Bunun cevabı seviyorum değil. Bunun cevabı "sen kimsin de bana bunu soruyorsun it!"

Hatalısınız. Bu leş ağızlı adamların nasıl insanlar olduğunu bile bile devam ettiğiniz, bu muhabbetlere dahil olduğunuz için. Kusura bakmayın ama o ağzınızdan kaçan şeyin tamamen "ben el değmemiş tertemiz kızım" durumuna inandırmak çabası ile kaçtığını düşünüyorum.

Sevgiliniz? Sizin yaşadıklarını anlattığınız arkadaşınız baygınken? Arkadaşınızın babasını arıyor? Sayıp sövüyor?
Neden?
Sevgiliniz şerefsizmiş de siz o an nasıl ayrılamadınız?
Şok içinde okuduğum konulardan biri oldu.
Gece uyuyamamakta haklısınız.

Sevgiliniz çok karaktersiz biriymiş
Onu ne ilgilendiriyor kızın kimle ne yaşadığı
Siz biriyle geçmişte birşey yaşadıysanız aman söylemeyin
Sizi bile rezil eder bu adam

Bu arkadaşımın sevgilisi benim sevgilime ilk çıkmaya başladığımız zamanlar lost bakire mi? Diye mesaj atmış ve ben bunu okumuştum sevgilim de ne alakası var ya kızı seviyorum falan yazmış.
Ve sen bu zihniyetteki bir adam icin yalan iliski yasamasin diye arkadasinin sirrini anlattin

Sevgiliniz çok karaktersiz biriymiş
Onu ne ilgilendiriyor kızın kimle ne yaşadığı
Siz biriyle geçmişte birşey yaşadıysanız aman söylemeyin
Sizi bile rezil eder bu adam
Biz şuan ayrıyız. Ayrılmadan evvel telefonunda bu arkadaşımın sevgilisi şey yazmış. Kızı kullandın vb. Ve ben ilk kez bu insanla bir şeyler yaşamıştım. Muhtemelen anlatıyordur ama umrumda değil. Sadece arkadaşıma yaptığım şeyi düşünüyorum

Siz geçen gün eski sevgilimle sevişmek istiyorum diye konu açmadınız mı? Şimdi sevgilim dediğiniz bu adam kim peki? Başkasına konuşmadan önce kendi önünüzü temizleyin! Sevgilinizden de ayrılmayın asla. Tam birbiriniz için yaratılmışsınız!

Yinede ben bilmiyorum ne öğrenmek istiyorsan git ona sor senin muhatabın ben değilim demeliydin büyük ihtimal sende kızla bi sorun yaşadın o an ki gafletine denk geldi yada onun yüzünden sevgilinle aran bozulsun istemedin ama olayların buraya geleceğini de tahmin etmedin.. çok içli dışlı muhabbetler de böyle şeyler yaşanabiliyor ama ne olursa olsun gerekirse ben yanlış anladım bile desen olaylar bu kadar büyümezdi kimse vicdan gibi bi duygudan daha güçlü değil..

Şimdi mide bulantımın şiddeti daha da arttı. Siz bu adamdan tiksinip ayrılmıyorsanız nasıl bir mideniz var gerçekten merak ettim.

Sonradan saklamanın kimseye bir faydası olmayacağını düşündüm. Şıracının şahidi muammelesi görmek de istemedim

Benim bir arkadasim vardi buarada sen herseyi saklayan birisin hatta dikkat ettim benle ilgili onemli bir soruda x atlarken (agzi genişce bir arkadaş) sen cevap bile vermedin bana baktın cok saygilisin demisti.. ah ah kiymetim bilinmedi ln benim ne arkadaslar var goruyorsunuz mikemmel

Siz sevgiliniz arkadasinizi azarlarken hala onu hayatinizda tutmaya dewam mi ettiniz.

Size neeee, onun cinsel hayatindan, birde dogru yapmişsiniz diyip sirtinizi mi sivadilar.
Oturup sevgilinizle arkadasinizin cinsel.hayatini mi konusuyorsunuz.

Birde bu arkadaşiniz sizinle.eskisi gibi olmus. Yuzunuze bakmazdim, midemi bulandirdiniz..

Hala tiksinmemis ki. Bir kac gun onceki konusunda eski sevgilisini dusunmeden yapamadigini soyluyordu.

Açık açık yapmadık. Toplumda kadınların baskı altında olduğunu bazı kadınların mecburen bu yola başvurduğu falan konuşuluyordu cinsel bir muhabbet değildi
Ya tabi acik acik yapmadiysaniz gercekten normal karsilanabilir cinsel muhabbetle de hic alakasi yok!.toplumda kadinlarin baski altinda oldugunu savunan eski sevgilin mi acaba kiz bayginken bile hakaret edecek kadar kendinde haddi bulmus...sizin de ne bos agziniz varmis o kizin yerinde olsam birak eskisi gibi olmayi adinizi bile anmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…