- 7 Aralık 2018
- 7.248
- 18.635
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Konu cinsellik değil yalan söylemesi. Ve sevgilimin benden önce cinsellik yaşadığı bir çok kişi olmuş muhafazakar değilKonu bu degil ama siz de sanirim cinsellik yasiyorsunuz sevgiliniz bu kadar muhafazakar dusuncedeyse neden sizinle bunu yaşıyor? Baskasinin hayatina karisma hakkini nerden elde etmis. Yani kendi ne ki o kiza karisiyor. Normal karsilamasi gerekirdi.
Hastanedeyken kızın babasını arayıp sayıp sövdü sevgilim. İnanın çok ağladım olayların bu raddeye geleceğini tahmin bile edemedim kimin bende ne sırları vardır düşmanımın bile sırrını bilirim kimseye hiçbir şey söylemedim. Ama bu nasıl oldu inanın bilmiyorum
"Arkadaşımı sattım"ın kibarcası bu.Şıracının şahidi muammelesi görmek de istemedim
Konu cinsellik değil yalan söylemesi. Ve sevgilimin benden önce cinsellik yaşadığı bir çok kişi olmuş muhafazakar değil
Yazdığımı cevaplayabilir misin? Erkek arkadaşın kız arkadaşın hastanede baygınken kızın babasını arayıp sövmüş falan ya? Şunu bir açar mısın? Madem günah çıkarıyorsun tam çıkar.Sevgiliniz? Sizin yaşadıklarını anlattığınız arkadaşınız baygınken? Arkadaşınızın babasını arıyor? Sayıp sövüyor?
Neden?
Sevgiliniz şerefsizmiş de siz o an nasıl ayrılamadınız?
Şok içinde okuduğum konulardan biri oldu.
Gece uyuyamamakta haklısınız.
Bu ne perhiz ne lahana tursuus muydu kendi her halti yer ama kiz yiyemez kafasi. İste bu cok tehlikeli.Konu cinsellik değil yalan söylemesi. Ve sevgilimin benden önce cinsellik yaşadığı bir çok kişi olmuş muhafazakar değil
bu adamla hala sevgili misin iğrenç biriymiş.
ben çok özel şeylerimi anlattığım insanlar ardımdan gidip anlatsa bir daha yüzüne bakmazdım açıkçası. arkadaşın affetmiş iyi ki.
Hala tiksinmemis ki. Bir kac gun onceki konusunda eski sevgilisini dusunmeden yapamadigini soyluyordu.
O an arkadaşımla meşguldüm sevgilim kendi çapında dövücem bu kızı falan diyordu ve arkadaşımın kavgalı olduğu kızla beraber gelmişlerdi hastaneye. Siz gidin ben arkadaşımın başında beklicem dedim hayır dedi kolumdan çekti götürdü hastanenin ortasında kıza bağırdıYazdığımı cevaplayabilir misin? Erkek arkadaşın kız arkadaşın hastanede baygınken kızın babasını arayıp sövmüş falan ya? Şunu bir açar mısın? Madem günah çıkarıyorsun tam çıkar.
Woww buyuk olay yalan soyluyormus. Yahu yalan soyledigi adam senin bekaretini sevgiline soran adam(!)Konu cinsellik değil yalan söylemesi. Ve sevgilimin benden önce cinsellik yaşadığı bir çok kişi olmuş muhafazakar değil
Inşallah evlenirler o zaman ne diyeyim. Başkalarının başı yanmasın. Bu konu beni çok gerdi niyeyse.
Konu cinsellik değil yalan söylemesi. Ve sevgilimin benden önce cinsellik yaşadığı bir çok kişi olmuş muhafazakar değil
Sizce sadece igrenç olan erkek arkadaşi mi ???
Nereye kusayim?O an arkadaşımla meşguldüm sevgilim kendi çapında dövücem bu kızı falan diyordu ve arkadaşımın kavgalı olduğu kızla beraber gelmişlerdi hastaneye. Siz gidin ben arkadaşımın başında beklicem dedim hayır dedi kolumdan çekti götürdü hastanenin ortasında kıza bağırdı
Zannettiğiniz gibi kötü biri değilim anlatmadığım şeyler var ifşa olmak istemiyorumAsil kazığı sevgilin sana atmis da farkında değilsin. Üçünüz de birbirinizle görüşmeyin. Hatta adres verin biz de sizinle görüşmeyelim. Kazayla tanisiriz filan.
Çok yazık ya... idrakyolları da yazmış en gerildiğim konulardan biri oldu gerçekten. Peki kızın babasına sövme mevzusunu yazmamışsın?O an arkadaşımla meşguldüm sevgilim kendi çapında dövücem bu kızı falan diyordu ve arkadaşımın kavgalı olduğu kızla beraber gelmişlerdi hastaneye. Siz gidin ben arkadaşımın başında beklicem dedim hayır dedi kolumdan çekti götürdü hastanenin ortasında kıza bağırdı
tabi ki değil ama suratına diyemedim depresif olduğunu görünce tepkilerimi baskılamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?