Arkadaşıma kazık attım

Söyledim bana dedi ki ben bir şekilde kıvırırım sonra kıvıramadı doğal olarak

Emin misiniz?
Buradan bakınca pek öyle durmuyor da.
Madem arkadaşınıza sevgilinize bunu söylediğinizi önceden söylemiştiniz, kıza nasıl ben söyledim diyemediniz? Kız zaten bilmiyor muydu söylediğinizi??

arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim.

sen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi

En sonunda gitmiş söylemiş söz senin söylediğin açığa çıkmayacak dedi ama söylemişler.

Bende artık böyle düşünüyorum psikopat gibi serin kanlı cevaplar verip duruyor nerdeyse insanlar linç etmiş o sadece piki tişikkirlir modunda anlayamadım
Hatamı bildiğim için burda pişkince çemkirecek halim yok kimse burda kendi hatalı olduğu durum hakkında konu açmadığı için garip gelmiş olabilir.

Ya ben zaten yaşattığım şeyin daha kötüsünü yaşadım. Arkadaşımla da barıştım kız da sevgilisiyle beraber zaten. Ama içim hala rahat değil kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum sadece ne yapabilirim merak ediyorum

Konu tam anlamıyla boyle olmayabilir ya da hic olmamıştır . Konu sahibinin ciddi sorunları var. Anasinifindayken ogretmeninin gozunun onunde intihar ettigini yazmisti bir kere. Yani bu bile gercek olmayabilir. Resmen yuhalanmak icin konu açıyor.
Bravo tespitiniz icin. Size tamamen katiliyorum.

Ya ben zaten yaşattığım şeyin daha kötüsünü yaşadım. Arkadaşımla da barıştım kız da sevgilisiyle beraber zaten. Ama içim hala rahat değil kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum sadece ne yapabilirim merak ediyorum
E kiz seni affetmis, sen de kotu biri olmadigini dusunuyorsun, daha niye ne yapabilirim diye soruyorsun?

Konu tam anlamıyla boyle olmayabilir ya da hic olmamıştır . Konu sahibinin ciddi sorunları var. Anasinifindayken ogretmeninin gozunun onunde intihar ettigini yazmisti bir kere. Yani bu bile gercek olmayabilir. Resmen yuhalanmak icin konu açıyor.

sosyoloji öğrencisinin tezlerine kurban mı gidiyoruz yani 🤪

Etimi kesseler arkadaşımın sırrını, heleki bu kadar mahrem bir sırrını daha kocam bile olmamış adam söylemezdim.(kocamada söylemem) Hadi söylediniz o sevgilinizde nasıl iğrenç bir insanmış ki haddi olmayan böyle bir konuyu kurcalamış deşmiş bide yemeden içmeden yetiştirmiş. Ben bu konuda sizden çok erkek arkadaşınızı suçlu buldum.

Konu Sahibi gerçekten sosyal deney falan mı yapıyorsun? gittikçe sakinledin sen, tövbe bismillah üstüne bi rahatlık geldi noldu?
Öfke seviyemizi mi ölçüyorsun napıyosun?

evet bi de beni kötüleyin falan diyip sakin sakin sinirlenmeden cevap veriyor hiçbir duygu emaresi yok ilginç 🤔

evet bi de beni kötüleyin falan diyip sakin sakin sinirlenmeden cevap veriyor hiçbir duygu emaresi yok ilginç 🤔

Bir önceki konusunda da aynı şekilde, duygu emaresi olmaması, sinirlenmemesi benim de çok dikkatimi çekmişti. Yukardaki linkte okuyacağınız soruyu sormuştum; neden sende bir tık yok diye..

konu sahibi sana söylenecek çok şey var ama zaten burada gerekeni söylemişler.
merak ettiğim, "çevremde herkes bana hak verdi" diyorsun ya; sen çevrene olayı nasıl anlattın da sana hak veriyorlar. umarım haklı çıkmak için kızın özlini ortaya dökmedin.
sen yaparsın gibime geldi !

Merhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez ama bu sebepten başını çok yakıyor ve ben arkadaş olarak hep uyardım. Daha sonra biriyle ilişki yaşamaya başladı benim de sevgilim vardı o sıralar hatta bu iki oğlan tanışıyorlardı. Benim sevgilim de pek hoşlanmıyordu bu kızdan. Bir gün ben ağzımdan arkadaşım hakkında bir şey kaçırdım ya da boşboğazlığıma denk gelmiş olabilir belki. Bu kaçırdığım konu da kızın cinsel hayatıyla ilgili bir şey. Daha sonra aradan zaman geçtikçe sevgilim beni bu konuda darlamaya başladı ben kızın sevgilisine söylicem diye. Bizi ilgilendirmez dedim o zaman sen arkadaşını uyar kendisi itiraf etsin çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşlar ama arkadaşın yalan söylemiş ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama bu kız yalancı falan dedi. Sonra söylemiş sevgilisine ve arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldı 😥 sen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi hastaneye kaldırdık çok kötüydü orda bile sevgilim kızı azarladı aşağıladı. O olaydan sonra aylarca konuşmadık ve ben o süreçte o kız nasıl ağlayarak beni aradıysa ben de başka bir sebepten onu öyle aradım ve birsürü dost kazığı yedim psikolojik tedavi gördüm. Muhtemelen ah tutması gibi bi şey oldu şuan barıştık neredeyse eskisi gibiyiz ama içim hiç rahat değil. Bazıları diyor ki sen doğru olanı yapmışsın kız yalancıymış arkadaşın diye yalanlarına arka çıkacak değildin senin başına kalırdı vb. Bilemiyorum..sizin görüşünüz ne
bukadar büyük bir kazik atsaydi kardesimden ayirmadigim birisi onunla barisir bende ilk firsatta ona atardim ayni derece agir bir kazigi anla yani eskisi gibiyiz desede sen bence dikkatli ol cok yanlis yapmissiniz sizi ilgilendirmez di önce arkadasinizla konusabilirdiniz ki dogrusuda bu yalan söyleme iliskide dogruluk guven önemidir baskasindan deil senden duysun söyle deseydin buna ragmen o hayir söylemicem deseydi karismicaktiniz siz ve erkek arkadasiniz herseye burnunuzu sokmayin bence

Bir önceki konusunda da aynı şekilde, duygu emaresi olmaması, sinirlenmemesi benim de çok dikkatimi çekmişti. Yukardaki linkte okuyacağınız soruyu sormuştum; neden sende bir tık yok diye..

evet bunu fark ettiğim için uzun süredir konularına yorum yapmıyordum ben de. fake mi deney mi bilmem belki de borderline gibi bir tanısı vardır. bilemiyorum çözemedim cidden.

Back
X