- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Sevgilinden ayrıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı böyle anlattım çevremdekiler o arkadaşımı sevmiyorlar belki de o yüzden ama ben bunun yanlış olduğunun farkındayım ve çok mutsuzumkonu sahibi sana söylenecek çok şey var ama zaten burada gerekeni söylemişler.
merak ettiğim, "çevremde herkes bana hak verdi" diyorsun ya; sen çevrene olayı nasıl anlattın da sana hak veriyorlar. umarım haklı çıkmak için kızın özlini ortaya dökmedin.
sen yaparsın gibime geldi !
Ya laf falan söyletmedim o kız için herkesle kavga ettim herkesi de karşıma aldım yıllardır bu böyle çoğu zaman hep korudum kendisi de biliyor bunu belki de o yüzden affetti aramızdaki arkadaşlığı bilmiyorsunuz sadece kafede oturup kahve içtiğim bir insan değildi. Kaç yıllık arkadaşlığımızda tek yanlışım bu ve bu da kafamın karışık olduğu aşırı derecede manipülasyona maruz kaldığım bi döneme denk geldi ki onu da bilerek yapmadım kim ister böyle bir olayın içine dahil olmayı. Bizim arkadaş grubumuzda herkes her şeyi açık açık söylüyordu yaşadığı cinsellikten tut şuna buna kadar. Aşırı rahat bir ortamdı saçma bir şekilde ağzımdan kaçtı. Daha sonrasında sevgilim bunu başka birine söylemeye kalktı susturdum ve sürekli bu konuda bana baskı yaptı. Yine de söylememesi için elimden geleni yaptım son kalan paramla kızın yanına gittim bak sevgiline anlat değilse ortaya çıkacak bu durum dedim. Çıkmaz söylemicem bu konu sayesinde bana çok değer veriyor geçen konuştuk bana bazı şeyler sordu söylemedim doğruyu söylemicem dedi bir şekilde kıvırırım dedi. Açık açık benim yüzümden biliyorlar diyemedim. Zaten kızın sevgilisi söylememem için de baskı yapıyordu. Daha sonra da olay kontrolümden çıktı sevgilim başka şeyler uydurmaya başladı kıza önceden de gıcığı olduğu için. Bu konuda da çok çabaladım herkesle kavga ettim tartıştım şuan o kişiyle birlikte değilim zaten.madem bu kadar yanlış işler yapan biri bu kız o zaman arkadaşlığını bitir arkadaş olma. sırlarını öğrenmemiş olursun.
hem çevreden laf söyletiyorsun hem de tek arkadaşım o diyorsun. insan tek dostuna laf söyletir mi? laf söylenecek bi insansa kötü biriyse arkadaş olma o zaman.
bu konu gerçekten beni darladı.
Yalancinin dik alasisiniz ve yeminle kötüsünüz.. size soruyorlar soyleseydiniz diye soyledim diyorsunuz. Bakin yalaniniz bu cumleler size ait..Söyledim bana dedi ki ben bir şekilde kıvırırım sonra kıvıramadı doğal olarak
Yalancisiniz ki bir onceki yorumda tum yalan cumlelerinizi ve celisenleri yazdim.Ya laf falan söyletmedim o kız için herkesle kavga ettim herkesi de karşıma aldım yıllardır bu böyle çoğu zaman hep korudum kendisi de biliyor bunu belki de o yüzden affetti aramızdaki arkadaşlığı bilmiyorsunuz sadece kafede oturup kahve içtiğim bir insan değildi. Kaç yıllık arkadaşlığımızda tek yanlışım bu ve bu da kafamın karışık olduğu aşırı derecede manipülasyona maruz kaldığım bi döneme denk geldi ki onu da bilerek yapmadım kim ister böyle bir olayın içine dahil olmayı. Bizim arkadaş grubumuzda herkes her şeyi açık açık söylüyordu yaşadığı cinsellikten tut şuna buna kadar. Aşırı rahat bir ortamdı saçma bir şekilde ağzımdan kaçtı. Daha sonrasında sevgilim bunu başka birine söylemeye kalktı susturdum ve sürekli bu konuda bana baskı yaptı. Yine de söylememesi için elimden geleni yaptım son kalan paramla kızın yanına gittim bak sevgiline anlat değilse ortaya çıkacak bu durum dedim. Çıkmaz söylemicem bu konu sayesinde bana çok değer veriyor geçen konuştuk bana bazı şeyler sordu söylemedim doğruyu söylemicem dedi bir şekilde kıvırırım dedi. Açık açık benim yüzümden biliyorlar diyemedim. Zaten kızın sevgilisi söylememem için de baskı yapıyordu. Daha sonra da olay kontrolümden çıktı sevgilim başka şeyler uydurmaya başladı kıza önceden de gıcığı olduğu için. Bu konuda da çok çabaladım herkesle kavga ettim tartıştım şuan o kişiyle birlikte değilim zaten.
Bunun açıklamasını üstte yaptım. Ben söyledim biliyorlar demedim üstü kapalı söyledim çünkük kızın sevgilisi de bir yandan beni sıkıştırdı. Ayrıca başka insanlara da sormuşlar arkadaşımı ve aynı cevapları almışlar. Anonim bir yerde yalan söylemeye ihtiyacım yok öyle olsa konuyu hiç açmazdım. Hatamı kabul ediyorum ve eşek gibi pişman olduğumu da söyledim çenemi tutmalıydım.Yalancinin dik alasisiniz ve yeminle kötüsünüz.. size soruyorlar soyleseydiniz diye soyledim diyorsunuz. Bakin yalaniniz bu cumleler size ait..
"
En sonunda gitmiş söylemiş söz senin söylediğin açığa çıkmayacak dedi ama söylemişler. (Sevgilinizin dedigi ve yaptigi)
arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldı sen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi ( giris yazinizda size kim soylemistir diye soruyor)
Söyledim bana dedi ki ben bir şekilde kıvırırım sonra kıvıramadı doğal olarak ( buda arladasima soyledim onceden kiviramadi ama cumlesi )
Bastan asagi yalancisiniz. Gonul rahatligiyla banlanabilirim..
Ya 21 yaşındayım ve bu pişmanlıkla yaşamak istemiyorum hiç mi hata yapmadınız ya da hiç mi pişmanlık duymadınız herkes mi pürü pak. Söylediğim şeyi kötülük amaçlı yapmadım binlerce kez helallik aldım içim hala rahat değil sadece bunu anlatmak istedim. Gözünüzde canlanan durumu anlayabiliyorum ama öyle bir şey değil ya
Erkek arkadasinin gorusu slklntllı. Yamuk yapan arkadasinin sevgilisi olsaydi, yani erkek olsaydi kosa kosa sana soylemezdi emin ol...
Arkadasin da sen de dersinizi almissinizdir sanirim. Sen sir tutmayi, o da en yakinin bile olsa asla guvenmemeyi.
Anlamadigim, baristiniz ama erkek arkadasin ne diyor buna? Sakin onlar da baristi deme. Cunku bu iyi birsey degil...
Arkadaşım ve sevgilisi barıştıErkek arkadasinin gorusu slklntllı. Yamuk yapan arkadasinin sevgilisi olsaydi, yani erkek olsaydi kosa kosa sana soylemezdi emin ol...
Arkadasin da sen de dersinizi almissinizdir sanirim. Sen sir tutmayi, o da en yakinin bile olsa asla guvenmemeyi.
Anlamadigim, baristiniz ama erkek arkadasin ne diyor buna? Sakin onlar da baristi deme. Cunku bu iyi birsey degil...
kız sana güvenmiş sirrini vermiş. tutarsın diye. sen gitmiş erkek arkadaşına anlatmışsın. kız yalancı falan değil güvenecegi kişiyi bilememiş sadece ve böyle şeyleri içinde saklamasi gerektiğini. sende boşboğaz değilsin ağzından da kaçırmış değilsin baya baya erkek arkadaşınla dedikodu yapabilmek adına bi tık daha samimi hissetmek adına belki de kizin ilişkisini kıskandığın ve çocuğun duyucagini bileceğin için ağzından kacirivermis gibi yapmışsın... Anlattıklarından görünen buMerhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez ama bu sebepten başını çok yakıyor ve ben arkadaş olarak hep uyardım. Daha sonra biriyle ilişki yaşamaya başladı benim de sevgilim vardı o sıralar hatta bu iki oğlan tanışıyorlardı. Benim sevgilim de pek hoşlanmıyordu bu kızdan. Bir gün ben ağzımdan arkadaşım hakkında bir şey kaçırdım ya da boşboğazlığıma denk gelmiş olabilir belki. Bu kaçırdığım konu da kızın cinsel hayatıyla ilgili bir şey. Daha sonra aradan zaman geçtikçe sevgilim beni bu konuda darlamaya başladı ben kızın sevgilisine söylicem diye. Bizi ilgilendirmez dedim o zaman sen arkadaşını uyar kendisi itiraf etsin çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşlar ama arkadaşın yalan söylemiş ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama bu kız yalancı falan dedi. Sonra söylemiş sevgilisine ve arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldısen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi hastaneye kaldırdık çok kötüydü orda bile sevgilim kızı azarladı aşağıladı. O olaydan sonra aylarca konuşmadık ve ben o süreçte o kız nasıl ağlayarak beni aradıysa ben de başka bir sebepten onu öyle aradım ve birsürü dost kazığı yedim psikolojik tedavi gördüm. Muhtemelen ah tutması gibi bi şey oldu şuan barıştık neredeyse eskisi gibiyiz ama içim hiç rahat değil. Bazıları diyor ki sen doğru olanı yapmışsın kız yalancıymış arkadaşın diye yalanlarına arka çıkacak değildin senin başına kalırdı vb. Bilemiyorum..sizin görüşünüz ne
Aynı böyle anlattım çevremdekiler o arkadaşımı sevmiyorlar belki de o yüzden ama ben bunun yanlış olduğunun farkındayım ve çok mutsuzum
Kıskandığım falan yok soğukkanlılığı nerden çıkardınız anlamadım yüzümü görmüyosunuz sesimi duymuyosunuz saçmaladınız iyice. Sizinki de günah almak oluyor kendi kendinize analiz yapmışsınız alakası bile yokkdemek aynen burda anlattığın gibi anlattın.
peki başın göğe erdi mi?
bunlar ne ucuz muhabbetler ya ! nasıl yüzünüz kızarmadan bunları konuşabiliyorsunuz, size ne? siz ve sizin gibiler o mahallenin kadısı mısınız?
hadi kuldan utanmadınız, Allah'tan da mı korkmadınız babasına şikayet ederken.
benim de genç kızım var, bu nedir ya !
var ya senin gibi kadınlardan korkulur, çok pişkinsin. öyle soğukkanlı öyle ruhsuz anlatıyorsun ki olayları, sen zerre üzülmüyorsun. eğer arkadaşını kıskanıp, bile isteye anlatmadıysan da ben insan tanımadım.
ne diyim ki; inşAllah hep kendin gibilerle karşılaşırsın.
sinirimi bozdun ya !
Kıskandığım falan yok soğukkanlılığı nerden çıkardınız anlamadım yüzümü görmüyosunuz sesimi duymuyosunuz saçmaladınız iyice. Sizinki de günah almak oluyor kendi kendinize analiz yapmışsınız alakası bile yokk
Ya nesini anlamadınız ben olay çok doğru mu dedim yok kıskanmışsın yok bilerek yapmışsın bilerek yapmadığımı kaç defa söylemem gerekiyor bilerek yapsam niye pişman olup buraya konu açayım günah falan aldığım da yoksen bi yavaş gel bakiyim !
saçmalamanın dikalasını okuyoruz sayfalardır.
hayırdır neyin kimin günahını alıyoruz.
konu baştan sona zaten bir kızın günahının alınması üzerine dönüyor.
atarını giderini git seni dinlemeyen sevgiline yap da sözünü dinlet.
Troll değilimiyi denemeydi troll.