- 27 Nisan 2016
- 104
- 83
- 48
- 43
- Konu Sahibi brcozcelik
Kızlar şimdi benim nasıl derler "helal süt emmiş" ama kısmetsiz bir arkadaşım var. Adamı "0n seneden fazladır tanırım, evini yurdunu vs bilirim. Dünyalar iyisi, saf, iyi niyetli, içinde kötülük barındırmayan biridir. (oğlan tarafı olup övüyormuşum gibi oldu ama adam gerçekten kanatsız melek) annesi kollarında vefat etmiş gençliğinde, kendisi 40 yaşlarında hiç evlenmedi 90 yaşında sağır bir babası var, bir zıpır kardeşi var ev kendi evleri ve 1 de yeni model motosikleti var. evlenirim diye birikim yapıyor, işinde gücünde.
Ama garibim o kadar kısmetsiz ki ne zaman görücü usulü bile evlendirilmeye kalksa yok 20 bilezik isterim yok vs saçma sapan derdi gücü adam yolmak olan tiplere denk geliyor. hatta bir tanesine onun yerine araba alalım senin üzerine olsun diye teklif bile getirdi ama neymiş olmazmış hem de bilezikleri nişanda takacakmış vs vs.. özetle ben bu çocuğa derdi gerçekten huzulu yuva kurmak olan, hafta sonları eşi ile bir sinemaya, restoranta vs gitmekten evladına iyi bir baba olsun isteyen kadını nerden bulurum.. bana bir akıl verin :)
Ama garibim o kadar kısmetsiz ki ne zaman görücü usulü bile evlendirilmeye kalksa yok 20 bilezik isterim yok vs saçma sapan derdi gücü adam yolmak olan tiplere denk geliyor. hatta bir tanesine onun yerine araba alalım senin üzerine olsun diye teklif bile getirdi ama neymiş olmazmış hem de bilezikleri nişanda takacakmış vs vs.. özetle ben bu çocuğa derdi gerçekten huzulu yuva kurmak olan, hafta sonları eşi ile bir sinemaya, restoranta vs gitmekten evladına iyi bir baba olsun isteyen kadını nerden bulurum.. bana bir akıl verin :)