- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
-
arkadaşınızın yaptığı bir hata olabilir ama onun özel hayatı, onu ilgilendirir. dostluk, hata gördüğünde arkanı dönmek değildir bence, aksine onu dinleyebilir, yol gösterebilirdiniz. siz her yerden engellemeyi tercih etmişsiniz. bence tepkiniz gereksiz ve aşırı olmuş.
Öğretmen mi şimdi bu kadın?
ogretmen...cidden ogretmen...adamin cocugunu asagilayip duruyo bi depsikoljisi mi bozulmus anlamadim
defalarca anlattim desem defalarca konuştum empati bile kurdum ama o yetiski. ve bu yaptigini normal goruyor uzerine bu adamla birlikte bana sacma sapan espriler şakalar yaptilar
Ben olsam ...
Çok yakın arkadaşımsa , aklını başına toplaması için her yol mübahtır diyerek onu vazgeçirmeye çalışırdım ..
Sadece arkadaşsa bir kez söyler , iki kez söyler ... Baktım devam ediyor gayette mutlu , uzak dururdum .
Ha o çok sevgili arkadaşım , durumun vehametini anlamayıp , bir de bana bu adamla , ilişkisi ile ilgili şakalar yapacak ???
O zaman ağır konuşurdum zaten biterdi arkadaşlığımız o konuşmadan sonra ...
anladım canım, sen şansını denemişsin ama oralı olmamış demek ki. bir de üstüne adamı da işin içine katıp şakalar yapması hoş bir durum değil. ben de hiç konuşmadınız sanmıştım, ondan tepkiniz aşırı dedim. ama tepkinizde haklısınız o halde.
canim şöyle bu kiz aradi birgun bildigin adam nefesini fln dinletti bama erkek arkadasim vardı yanimda ne munasebet ya dedi kim bu dedi sonra aradi kiz yaa cok güldük fln diye
En iyisini yapmissin.Kendi onurunu dusunmeyeni sen mi dusuneceksin? Etrafini zararli otlardan ne kadar cok temizlersen o kadar saglikli olursun
çok iyi yapmışsın canım.yaşı küçük olsa ne biliyim 16 17 belki anlarım.ama aklı başında yetişkin biri evli bi adamla kabul edilemez.toplum olarak böyle adamları ve kadınları dışlamalıyız.ben böyle düşünüyorum.benim de çok yakın bi arkadaşım evli bi adamla uzun süre beraberlik yaşamıştı.bugünlerde hiç aklımdan çıkmıyor.çok vicdan azabı çekiyorum.nasıl böyle bi kızla arkadaşlığımı sürdürdüm diye.şimdilerde görüşmüyoruz ama başka bi sebepten.kendimi affedemiyorum.kendimi böyle bi günaha ortak olmuş gibi hissediyorum.sen en doğrusunu yapmışsın.
sadece uzulememin sebebi bu kiz benim bildigim dert ortagim olmustu bemi dinler sakinlestirirdi nasil boyle olmus anlamadım ailesi bilmiyor hic diger kadin oyle bekliyor ama adam sevmiyor iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?